Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
czy FN jeszcze w ogóle istnieje??? wątek zamknięty bo mam wrażenie, że nie...
~Mirka
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 13 grudnia 2011

Żenada wątek zamknięty W sobotę postanowiłem, z partnerką wypróbować ową naleśnikarnie. Wchodząc do...
~Fan naleśników (...)
3

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 11 kwietnia 2011

coraz gorzej wątek zamknięty Na poczatku,kiedy nalesnikarnia byla Twisterem,byl ciągly zamet z...
~gosc
-

dodano: 4 marca 2011

mieszane uczucia wątek zamknięty ceny przystepne, nalesniki calkiem dobre ale surowki symbolicznie raczej, sos...
~jasió
-

dodano: 14 lutego 2011

duzo farszu wątek zamknięty co do wystroju -bez owacji.ale nalesniki naprawde przyzwoite.sporo...
~zadowolona
-

dodano: 5 lutego 2011

miłe zaskoczenie wątek zamknięty Całkiem przypadkiem trafiłam z narzeczonym do tej naleśnikarni, zachęcił nas...
~Martyna
-

dodano: 16 stycznia 2011

super, polecam wątek zamknięty Polecam wszystkim ten lokal. Miłe wnętrze, bardzo miła i przyjazna klientom...
~ala
-

dodano: 8 grudnia 2010

Justyna - opinia wątek zamknięty Szczerze i gorąco wszystkim polecam! Jedzenie super, a stosunek wielkości...
~Justyna
-

dodano: 11 listopada 2010

rewelacja pod każdym względem ... wątek zamknięty ... trzeba powiedzieć, bo inaczej nie można ... obsługa mistrzowska - Szef...
~Rafi
-

dodano: 30 października 2010

a ja polecam tak bardzo jak tylko się da! :) wątek zamknięty Trafiliśmy tam z koleżanką przez groupera. Szczerze - od lat nie byłem w...
~Karol
-

dodano: 27 października 2010

Najgorszy lokal w mieście!!! wątek zamknięty Razem z koleżanką zamówiłyśmy danie obiadowe w tej naleśnikarni pierwszy i...
~nigdywiecej
-

dodano: 22 października 2010

raczej nie polecam wątek zamknięty Oczekiwanie na danie ok godziny przy średnim ruchu (oczywiście przy...
~karola
-

dodano: 2 października 2010

Polecam :) wątek zamknięty Dziś odwiedziłam ten lokal ze Swoją Rodziną i powiem szczerze, że jestem...
~Tusia
-

dodano: 18 września 2010

Plus minus wątek zamknięty Wpadliśmy z żoną na szybki obiad z nadzieją, że pojawiło się nowe ciekawe...
~fan naleśników
-

dodano: 17 września 2010

Dobre naleśniki w przystępnej cenie wątek zamknięty Fajne miejsce, dobrze urządzone i zakręcona jak Twister obsługa ;) 50...
~Andrzej
1

dodano: 23 września 2009

Smacznie wątek zamknięty Jeśli chodzi o jakośc i smak,to na prawde polecam. Spory wybór smaków,ciasto...
~P.K
-

dodano: 13 września 2010

totalna pomyłka wątek zamknięty W końcu postanowiliśmy zajrzeć do owej "naleśnikarni". Zamówiliśmy jedzonko i...
~magg
-

dodano: 13 września 2010

Fany lokal ale szału nima :) wątek zamknięty No to od początku. Pani kelnerka miła, uśmiechnięta ale na jedzenie czekałem...
~MK
-

dodano: 12 września 2010

hm... wątek zamknięty Do tej pory wszystkim polecałam to miejsce. Po dzisiejszej wizycie raczej...
~Mirka
-

dodano: 12 sierpnia 2010

Oceny twistera sa raczej nieadekawtne dla fabryki nalesnika. wątek zamknięty Niestety nalesniki obiadowe niezbyt smaczne; troche za suche ciasto, kiepsko...
~ossi
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 12 maja 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
33

29

wątków