Widok
o niekapek lovi pytanie
dokupiłam do przeźroczystej zwykłej butelki lovi ustnik tej samej firmy, żółty, czyli dla 6m+. Jak Maluch próbuje ssać przez to wodę - butla się zapowietrza po chwili i nici z picia. czy problem polega na tym, że powinnam mieć 'dół od kompletu' czyli taki kolorowy czy rzeczywiście do kitu jest cały ten pomysł z niekapkiem lovi??
czy ma ktoś komplet niekapkowy? czy się nie zapowietrza?
czy ma ktoś komplet niekapkowy? czy się nie zapowietrza?
Nie wiem czy to na pewno o ten chodzi:
http://www.smyk.com/lovi-kubek-niekapek-zielony-od-6-miesiaca-150-ml,p1044924943,swiat-niemowlaka-p
my mamy ten z linku i wszystko jest oki
http://www.smyk.com/lovi-kubek-niekapek-zielony-od-6-miesiaca-150-ml,p1044924943,swiat-niemowlaka-p
my mamy ten z linku i wszystko jest oki
no tak, chodzi właśnie o ustnik z tego niekapka. on nie ma żadnej dodatkowej dziurki, dzięki której butla by się nie zasysała.. po wypiciu kilku łyków w środku brakuje powietrza, nawet mnie ciężko jest wyssać jeszcze trochę, a co dopiero niemowlakowi.. a jak odkręcam ustnik to słychać takie pssss.. jak powietrze wlatuje do środka.
mam niekapek tt i nie ma takiego problemu, ale jest ta dziurka - odpowietrznik.
mam niekapek tt i nie ma takiego problemu, ale jest ta dziurka - odpowietrznik.
a probowałas nie wkładac tej mniejszej czesci w wieksza? ja tak robiłam ..wciagnełam ten kubek i wkładałam ta nakładke na rozne sposoby i u nas na pewno tego problemu nie ma
teraz moj brzadc juz pije bez tej nakładki, za bardzo sie musiał napracowac ciagnac z tego :) i wolał nie pić niż ciagnąc.. Bardziej mu podszedł lovi 360
teraz moj brzadc juz pije bez tej nakładki, za bardzo sie musiał napracowac ciagnac z tego :) i wolał nie pić niż ciagnąc.. Bardziej mu podszedł lovi 360
aha, czyli rozumiem, że jednak to niekapek lovi jest niewypałem. oczywiście po zdjęciu tej nakładki ze środka Mały pije bez problemu, ale niekapek staje się najzwyczajniejszym kapkiem :(
znaczy się trzeba poszukać innego niekapka. tt ma ten minus, że ciężko doczyścić te części ze środka :( dlatego chciałam coś innego. no ale metodą wykluczania lovi niekapek odpadł.
dziękuję za pomoc! :)
znaczy się trzeba poszukać innego niekapka. tt ma ten minus, że ciężko doczyścić te części ze środka :( dlatego chciałam coś innego. no ale metodą wykluczania lovi niekapek odpadł.
dziękuję za pomoc! :)