Widok
tak prawdę powiedziawszy to ja nie mam pojęcia jak się do tego wszystkiego zabrać ...troche mnie to zaczyna przerażać... jak tak sobie czytam na tym forum to wszyscy przyszłoroczni mają prawie wszystko na ostatni guzik dopięte .... a ja daleko w polu :(
Nie wiem co kiedy trzeba załatwić zeby za późno nie było... ale za wcześnie też nie chcę ...
Nie wiem co kiedy trzeba załatwić zeby za późno nie było... ale za wcześnie też nie chcę ...
Fotografa tez mam ale rezygnuje! Szkoda mi wydac ponad 1300 zloty na zdjecia z aparatu cyfrowego skoro sama mam i wszyscy moi znajomi tez wiec stwierdzlismy, ze poprosimy kogos ze znajomych zeby sie tym zajal. Zdjecia fotografa ktorego wybralam sa bardzo naturalne i takie lubie, ale nie potrzebne sa szczegolne umiejetnosci aby je zrobic. Wiec odpuszczam!
Mowie Ci biznes-plan to swietna sprawa! Jak go dobrze nakreslisz nic Ci nie POWINNO umknac!!! Ja go robilam dawno i jak teraz patrze to jestem w szoku bo wiele rzeczy w chwili obecnej wlasnie bym zapomniala.
Uwzglednilam wszystko lacznie z kopertami do zaproszen!SZALENSTWO :)
A i ceny tez mnej wiecej a to tez lepiej wiedziec wczesniej.
Uwzglednilam wszystko lacznie z kopertami do zaproszen!SZALENSTWO :)
A i ceny tez mnej wiecej a to tez lepiej wiedziec wczesniej.
witam wszystkie przyszłoroczne Panny Młode - nie tylko te czerwcowe :) mój Wielki Dzień przypada na 17 czerwca 2006 r :) ślub cywilny i małe przyjęcie, ale emocje bardzo duże! :) choć nie jestem z Trójmiasta to cieszę się że znalazłam to forum - dużo tutaj pomocnych i ciekawych rzeczy znalazłam i wiem już mniej więcej jak chciałabym żeby mój ślub wyglądał :) życzę wszystkim powodzenia i pozdrawiam :)
yosie
yosie