Widok

?

Dlaczego...? a reszte sobie sami dopiszcie:D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
moje życie to wegetacja?
to jest nas dwoje:((
Niby jest wszystko co być powinno...ale wciąż czegoś brakuje...może brak celu...sensu życia...kiedy już pojawia się cel, ten świat uniemożliwia jego spełnienie, i człowiek traci zainteresowanie...wegetuje, czeka i ma nadzeję że jednak się coś przytrafi...
Tak, rozumiem CIe doskonale. Ja tez juz chwilami mam dosyć..... Moze czas najwyższy coś zmienić...... ALe niestety cały czas brakuje mi odwagi.......... WIem,że jesli sama nie wezmę mego zycia w swoje ręce to nic sie nie zmieni. Ale czasami to bywa zbyt trudne , czasami..... zbyt smutno ?
Dziś to ja mam dość. Chyba pójdę się zaraz pochlastać. Proszę o blyskawiczną poradę. Taką ogólnorozwojową, jakąś myśl, motto ...
Chyba ja Ci nie pomogę:(( wszystkie myśli jakie mi do głowy przychodzą, raczej by cię dobiły...
czy trzeba sięgnąć dna by móc się odbić?ktoś bliski poradził mi bym była choć troszkę egoistyczna i nie starała się uszczęśliwiać innych kosztem siebie , a więc mam radę bądźmy egoistami
EE nie bądźmy egoistami, jak sie dotrze do dna to już nie może być gorzej.
ja dotarłem i teraz sie zbieram aby wyjsc choc nie jest prosto.
Troche optymizmu
Gdzieś usłyszałem taką myśl: "Jak mozesz rano wstać z łóżka i żyć TO ZYJ, bo niektórzy nawet tego nie mogą.!!!
O wlasnie! To mi w zupelności wystarczy. Dzięki Bart.
mektosiku kochany masz nóżki, masz rączki, główke tez pewnie masz...czego ci brakuje do szczęscia, bo wiesz niektorzy nawet tych nózek nie mają, ani tych rączek, ale i tak ciesza sie zyciem.strasznie marudzisz wiesz, rozumiem ze masz problemy, ale czasem trzeba poprostu docenic to co sie ma.Pamietam jak miałam straszne problemy z nogą, prosilam zeby tylko ta noga była zdrowa, nic wiecej nie cchialam , tylko zdrową noge.Ledwo noga sie zagoiła, chcialam jeszcze wiecej.....czlwoeik to pazerne stworzenie pamiętaj.
Pamiętaj tez ze czasem trzeba spaść na dno, aby móc się od niego odbic.
Ostatnio robie wszystko by sie tylko nie uczyć...wiec z kilkumiesięcznym opóżnieniem i innym nickiem, ale odpisze na to pytanie. Czego mi do szczęścia potrzeba? MILOŚCI....tylko to mi potrzebne bo tylko to sie w życiu liczy, miłość zwycięża wszystko!!!
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"

Inne tematy z forum Towarzyskie

Jak przekonać męża do powrotu? (115 odpowiedzi)

Miesiąc temu zostawił mnie mąż wyprowadził się bez uprzedzenia kiedy byłam w pracy. Na początku...

Samotna mama, czy ktoś ją zechce? :D (476 odpowiedzi)

Wiem, że takich wątków już było mnóstwo, ale cóż... Do jego założenia "zainspirowała" mnie...

Szukam towarzystwa (48 odpowiedzi)

Hej, jestem kobietą po 40, nie mam dzieci. Kilka miesięcy temu rozstałam się z mężem, u związku z...

do góry