Widok
ESCLARMONDE- a widzialas fioletowe i biale niezapominajki? Wlasnie u mnie kwitna. Cale szczescie ze troche sie tu ochladza na wieczor, w sloncu 40 st., w pracy 34... A komary zaczynaja miec wilczy apetyt. Pozdrowienia-
ALCHEMIK- czy ja wiem czy milo?... Same klopoty przez to. Nie pisz tymi dziwacznymi znaczkami, bo ich nie rozumiem, mam w domu kod SMS-owy ale nie znam go na pamiec. Prosze o odkodowanie tekstu. Pozdrowienia-
ALCHEMIK- czy ja wiem czy milo?... Same klopoty przez to. Nie pisz tymi dziwacznymi znaczkami, bo ich nie rozumiem, mam w domu kod SMS-owy ale nie znam go na pamiec. Prosze o odkodowanie tekstu. Pozdrowienia-
Nefer
Tez nie moglas wejsc? Juz myslalam, ze mi te komputery znow wariuja- wchodzilam z 3 na raz, czekajac , ktory pierwszy wczyta ;)
Naprawde niebieskie roze Ci sie juz przyjely? Nie moge sie doczekac, kiedy zakwitna;)))
Tu jest cudowna (odpukac!) pogoda! Wszystko wygania mnie nad rzeke, by sie opalac...
Swietliste pozdrowienia!
Naprawde niebieskie roze Ci sie juz przyjely? Nie moge sie doczekac, kiedy zakwitna;)))
Tu jest cudowna (odpukac!) pogoda! Wszystko wygania mnie nad rzeke, by sie opalac...
Swietliste pozdrowienia!
Agentko
Witaj! Masz odpowiedz na maila. Rany, HP wczytuje mi sie z pol godziny Grrr...
A wiesz, wykrylysmy ostatnio z A. dlaczego tak sie ludzie gapili na Ciebie w tramwaju. Mianowicie- bo mysmy Ci pomachaly- nie wiem, czemu to robi takie wrazenie, ale robi, skapnelysmy sie tez na ulicy;))))
Sloneczne pozdrowienia!
A wiesz, wykrylysmy ostatnio z A. dlaczego tak sie ludzie gapili na Ciebie w tramwaju. Mianowicie- bo mysmy Ci pomachaly- nie wiem, czemu to robi takie wrazenie, ale robi, skapnelysmy sie tez na ulicy;))))
Sloneczne pozdrowienia!
Alchemik
nie opalilam sie, niestety. Skoro zarumienione pozdrowienia to zapewne wiesz gdzie kryje sie blad wyliczen kostiumow. A poza tym jak ma sie czuc kobieta ktora wlozywszy kostium ostatniego wrzasku mody wypchanego gabka. Moze to ladnie wyglada ale zapewne straszliwie grzeje na sloncu a w wodzie... no coz trzeba po wyjsciu wyciskac- ku uciesze widowni. Jak bys sie czul gdyby ktos wszyl ci w slipki gabke? Albo wypelnil drutami o nieokreslonym ksztalcie? Straszliwa glupota... A poza tym kto u licha zatwierdzil pomysl ze skoro dol jest na szczupla postac to gora tez ma byc anorektyczna? Sam wiec widzisz ze nielatwe sa dylematy do rozwiazania na lato. I wlasciwie nie ma rozwiazania, mozna przyjac ewentualne pomysly: dopasowac dol a gora bedzie sie "wylewac" lub dopasowac gore a majtki skoncza sie przy szyi. Pozdrowienia dylematowe
Margarita
bylam pewna ze wydluzyli wam godziny pracy do 24, tlum napieral na drzwi, jeden przez drugiego wydzieral sie "czy dobrze to jest wypelnione?" A swoja droga wogole nie powinni wydluzac godzin urzedowania tak dlugo, pokazywali w TV ze niektore cymbaly specjalnie czekaly do tak poznej pory by jako ostatni klienci zlozyc swe dokumenty i byc uwiecznionym w kamerze. Na miejscu tych urzedniczek potrakowalabym takiego pradem. Pozdrowienia sloneczne-