Widok

*-*

Dziekuje....... jeszcze nie raz bedziesz musiala mnie bronic......... tylko nie rezygnuj ze swoich marzen, tego nic- i nikt- nie jest wart

............przepraszam

)(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ATMO!

CHCIALEM CI PRZESŁAĆ MEJLA, ALE JEDNA PANI TERAZ POWIEDZAŁA MI ŻE MUSZĘ MIEĆ ZAŁOŻONE JAKIEŚ KONTO.NIE WIEM O CO CHODZI (ogólnie mówiąc- w****ilem się), ALE DO RZECZY...
JEŻELI NIE SPRAWI CI KŁOPOTU NAPISANIE TEGO STRESZCZENIA TO BĘDĘ CI BARDZO ( ! ) WDZIĘCZNY.
MAŁA PROŚBA: MOŻESZ TO STRESZCZENIE WPISAĆ DO TEGO HYDE PARKU? (od razu bym sobie przedrukował itd.)CZEKAM NA ODZEW. POZDROWIENIA!

Atmo

milo cie widziec, tak u mnie juz w porzadku nie ma to jak praca fizyczna po kilka godzin dziennie i nieco dawki stresu i efekt od razu murowany. Czy orientujesz sie gdzie mozna dostac jakies fajne stroje kapielowe? Pozdrowienia

Esclarmonde

niektorzy twierdza (zwlaszcza ci co przyznaja pieniadze) ze artysci w ferworze swojej tworczoci i samorealizacji to wlasciwie nie musza jesc. Na twoim miejscu zlozylabym protest do uczelni. Od wczoraj jestem w wojowniczym nastroju, zlozylam reklamacje za rach. tel. i o dziwo zostala przyjeta. Suma moze nie byla zbyt zawyzona ale z jakiej racji mam placic za cos czego nie wygadalam. Zobacze efekt za miesiac. Ale chyba nie glodujesz tam mam nadzieje? Pozdrowienia-

Alchemik

JAK MOGLES NIE WYSLAC LISTU!!! Zawlaszczyles czyjas wlasnosc, przeciez ten list byl do mnie. Czemu tak postapiles, jestem straszliwie rozczarowana... Jestem dzis na popoludnie. Odezwiesz sie? Pozdrowienia-

Chory tekst

kot dachowiec, 1, 5-roczny, bialy w plamy, przyjazny dla dzieci, WEGETARIANIN (bo nie zjadl dzieci???)
komentarz- czy on jest wypchany? To co je taki kot?

Chora polska rzeczywistosc

w Gdansku przy ul. Marynarki Polskiej niektorzy lokatorzy zajmowanych mieszkan wykupili je na wlasnosc. Ale znalazla sie wlascicielka (jakas Niemka) gruntu na ktorym stoja bloki, w mysl ustawy nazlezy jej sie... po jednym z pokoi z kazdego wykupionego mieszkania. Szlag by mnie trafil gdyby mnie sie to przytrafilo. Lokatorzy dostaja bialej goraczki- sprzedac swoich mieszkan nie moga (a kto by chcial takie mieszkanie kupic?) a wyprowadzic sie nie ma dokad. Co na to polskie prawo?

Nefer

Bum Bum Bum Bummmmmm !! Tak bije sie w piersi
--slychac - pewnie nie . ale bije sie .
A ja myslalem ze Juz jestes w ogrodku - wlasnie wlasnie , - jak rece ? ( musze cos pomyslec ) .
Kostium ???? robisz Big.B :))))) fajnie !
jestem jeszcze troche, pozdrowienia
P.S podobno sa juz kostiumy przepuszczajace ultra fiolet , tak ze sie opala czlowiek caly . No No :)

Shaigan

Eeeeech, dziecko... ;))) Moze lepiej zadzwon w takim razie. Okropnie nie chce tego robic (podawac tela), ale trudno: 0607375077. Nie chce zasmiecac HP jakimis angielskimi textami.

Nefer

To siem cieszem, ze wszystko oki :)
Niestety w kwestii wszelkiego typu szmatek nie jestem zadnym autorytetem... :/ Znaczy sie tak: ja sie na tym nie znam ;)))

Nefer

Ech, bede musiala to zalatwic, przez te pare tyg. co bylam dzial nauczania byl albo nieczynny, albo ja mialam w tym czasie zajecia. By the way- kojarzysz p. Irenke z pokoju nr5? Czy za Twoich czasow tez bylo strach tam wchodzic i przeszkadzac jej w BARDZO WAZNEJ ZAWSZE pracy?
Anyway za ten egz szlag mnie trafil.
Tutaj dzis ze 30 stopni w cieniu, a ja ledwo zyje przez migrene.
Mialas szczescie z ta reklamacja. Nam sie w lutym nie udalo.
Sloneczne pozdrowienia!

Nefer

Ech, bede musiala to zalatwic, przez te pare tyg. co bylam dzial nauczania byl albo nieczynny, albo ja mialam w tym czasie zajecia. By the way- kojarzysz p. Irenke z pokoju nr5? Czy za Twoich czasow tez bylo strach tam wchodzic i przeszkadzac jej w BARDZO WAZNEJ ZAWSZE pracy?
Anyway za ten egz szlag mnie trafil.
Tutaj dzis ze 30 stopni w cieniu, a ja ledwo zyje przez migrene.
Mialas szczescie z ta reklamacja. Nam sie w lutym nie udalo.
Sloneczne pozdrowienia!

Nefer

Jezeli chodzi o to "prawo" to gdybym Ci opisal tu a nie moge pare spraw , to by CI wszystkie Wlosy na glowie
stanely - bylabys jak Afro - i to wszystko zgodne z prawem. Np . jak wejsc w sposob prawny w posiadanie jakiejs kamienicy . Nie wiem czy wiesz
ale do Twojego mieszkania mozna zameldowac kogos
bez twojej wiedzy i jezeli przyniesie zaswiadczenie lek.
ze jest chory to go musisz wpuscic i bedzie mieszkal i nie placil. Pytanie zasadnicze - jezeli jest ono Twoja
wlasnoscia - to czy zastrzeglas Sobie , ze nie wolno bez Twojej zgody nikogo meldowac ?? Glowe daje , ze nie. Wiec dalas tzw. milczace przyzwolenie !!

Aik

Sluchasz czasem moze muzyki Kitaro?
Katarskie pozdrowienia!

Esclarmonde

Nie ale poslucham . Sluchalem ostatnio Calexiko
Ciekawe Czy sluchalas Mortisa ?? dk :)

Esclarmonde

ale to zabrzmialo "za twoich czasow"... Jakby przynajmniej minela jedna epoka (hi, hi) A Jej Wysokosc siedziala tam i byla pochylona albo nad papierami albo nad kawa a jak siedziala w tej pozycji to wlasciwie oznaczalo: precz holota, nie przeszkadzac. Reklamacje na razie udalo mi sie przeslac do glownej kwatery ale jeszcze jej nie rozpatrzono wiec o sukcesie na razie nie wiadomo. Tu jest w cieniu 14 i mrozacy wiatr choc na sloncu dochodzi w zaciszu do 40 st. Pozdrowienia-

Nefer

Jezeli bedziesz jechac przez Koszalinskie Kolobrzezkie
Szczecinskie itd. Na niektorych polach obok szosy
zobaczysz na kiju kawalki bialych szmatek .
Jak myslisz , to przeciw ptakom ? zapewniam , ze nie

Atma

pal diabli mode chodzi o to aby byl duzy wybor, pozdrowienia

Alchemik

stroje przepuszczajace ultrafiolet... Eee nie, potrzebuje zwykly byleby byl dobry rozmiarowo. Jakis idiota zatwierdzil szablony wedlug ktorych szyja stroje nie majac pojecia jak naprawde zbudowana jest kobieta! O ty zlosliwcze, szmatki? A moze po prostu pociac wstazke? Dzieki... Jaki BB?! W przebieralniach prawo zabrania umieszczania kamer (choc w jakims miescie zlamano ten zakaz). W ogrodzie moze bede jutro, niebieskie roze sie przyjely a rece sie wygoily, pozdrowienia-

Aik

Nie- co to za rodziaj muzyki?
A "Ere" juz posluchales?
(masz odp.)
Katarskie pozdrowienia!

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (781 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry