Widok

*-*

Dziekuje....... jeszcze nie raz bedziesz musiala mnie bronic......... tylko nie rezygnuj ze swoich marzen, tego nic- i nikt- nie jest wart

............przepraszam

)(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Margarita

bylam pewna ze wydluzyli wam godziny pracy do 24, tlum napieral na drzwi, jeden przez drugiego wydzieral sie "czy dobrze to jest wypelnione?" A swoja droga wogole nie powinni wydluzac godzin urzedowania tak dlugo, pokazywali w TV ze niektore cymbaly specjalnie czekaly do tak poznej pory by jako ostatni klienci zlozyc swe dokumenty i byc uwiecznionym w kamerze. Na miejscu tych urzedniczek potrakowalabym takiego pradem. Pozdrowienia sloneczne-

CQ CQ CQ

ZNOWU POZDRAWIAM RADIOWCOW Z 11M

Nefer

Jak tam w ogrodku --opalilas sie ? a kostium ???
gryzie mnie strasznie ciekawosc - W ktorym to miejscu jego tworcy (szablonow) tak sie pomylili !!! :)))
zarumienine pozdrowienia

Witam

Witam i pozdrawiam znajomych, którzy akurat tu są.Wreszcie po kilku próbach weszłam na hyde park.

Alchemik

nie opalilam sie, niestety. Skoro zarumienione pozdrowienia to zapewne wiesz gdzie kryje sie blad wyliczen kostiumow. A poza tym jak ma sie czuc kobieta ktora wlozywszy kostium ostatniego wrzasku mody wypchanego gabka. Moze to ladnie wyglada ale zapewne straszliwie grzeje na sloncu a w wodzie... no coz trzeba po wyjsciu wyciskac- ku uciesze widowni. Jak bys sie czul gdyby ktos wszyl ci w slipki gabke? Albo wypelnil drutami o nieokreslonym ksztalcie? Straszliwa glupota... A poza tym kto u licha zatwierdzil pomysl ze skoro dol jest na szczupla postac to gora tez ma byc anorektyczna? Sam wiec widzisz ze nielatwe sa dylematy do rozwiazania na lato. I wlasciwie nie ma rozwiazania, mozna przyjac ewentualne pomysly: dopasowac dol a gora bedzie sie "wylewac" lub dopasowac gore a majtki skoncza sie przy szyi. Pozdrowienia dylematowe

Agentko

Witaj! Masz odpowiedz na maila. Rany, HP wczytuje mi sie z pol godziny Grrr...
A wiesz, wykrylysmy ostatnio z A. dlaczego tak sie ludzie gapili na Ciebie w tramwaju. Mianowicie- bo mysmy Ci pomachaly- nie wiem, czemu to robi takie wrazenie, ale robi, skapnelysmy sie tez na ulicy;))))
Sloneczne pozdrowienia!

Agentko

witaj wiec nie tylko ja mialam klopoty z dostaniem sie do Hyde, wlasciwie bylam pewna ze serwer padl. Co ciekawego slychac? Pozdrowienia z dyzuru-

MATURA, bleeeeeee!!!

Jestem na siebie CHOLERNIE wsciekla, ze z bioli mam 4, no i teraz bede sie jakala na ustnym!!!!!
Chociaz dobre i to, ze nie bede sie jakala na polskim:)))

Nefer

Tez nie moglas wejsc? Juz myslalam, ze mi te komputery znow wariuja- wchodzilam z 3 na raz, czekajac , ktory pierwszy wczyta ;)
Naprawde niebieskie roze Ci sie juz przyjely? Nie moge sie doczekac, kiedy zakwitna;)))
Tu jest cudowna (odpukac!) pogoda! Wszystko wygania mnie nad rzeke, by sie opalac...
Swietliste pozdrowienia!

www.trojmiasto

ZROBCIE COS, BO MOZNA OSIWIEC CZEKAJAC NA ZALOGOWANIE!!! Z powazaniem-

Nefer

No No ..... Swietnie chyba miec takie - dylematy-
w kazdym razie milo #$#$#$$##$$8&$$##
-- Cos mi caly czas zrywa - i nie moge pisac
pozdrawiam wiec stokrotnie

Esclarmonde

ja tez nie moge sie doczekac, tym bardziej ze to moj ogrodniczy debiut. Czy w Dani rosna bzy i konwalie? Tu juz niedlugo bedzie mozna miec zawrot glowy od przeroznycg woni kwiatowych. Pozdrowienia kwieciste-

Nefer

Konwalii nie widzialam, jest za to zatrzesienie zonkilii, niezapominajek, dzwonkow , stokrotek i naturalnie mleczy. Wczoraj siedzialam ponad 2 godz na trawie nad rzeka, zapach kwiatow byl oszalamiajacy, a obok skakaly nieznane mi gatunki ptakow... Bylo cudownie...
Sloneczne pozdrowienia!

ESCLARMONDE- a widzialas fioletowe i biale niezapominajki? Wlasnie u mnie kwitna. Cale szczescie ze troche sie tu ochladza na wieczor, w sloncu 40 st., w pracy 34... A komary zaczynaja miec wilczy apetyt. Pozdrowienia-

ALCHEMIK- czy ja wiem czy milo?... Same klopoty przez to. Nie pisz tymi dziwacznymi znaczkami, bo ich nie rozumiem, mam w domu kod SMS-owy ale nie znam go na pamiec. Prosze o odkodowanie tekstu. Pozdrowienia-

Alchemik

czy dzis jeszcze cie tu zastane czy nie strarczy ci cierpliwosci by nie zasnac przy logowaniu? Ja czekam wciaz na ostateczne strony, kiedy skoncze ktoz to dzis wie? Jestem w 3 rozdziale ksiazki, chcialbys pogadac o niej? Pozdrowienia

Nie ma nikogo?... Szkoda...

Nefer

Nieprawda . Ja jestem :) i Cie pozdrawiam , tez wpracy
tylko serwer szwankuje
milo , ze tam wlasciwie tu jestes

Do maturzystek!

Cześć! Jestem chłopakiem i w zeszłym roku zdawałem maturę - wiem co przechodzicie - ... jeszcze ustne :( Ale nie martwcie się będzie OK! :)

Esclarmonde

Myslisz o Sobie, czy o kimś innym, ale konkretnym?

tomko

podobaja mi sie chlopacy w dlugich wlosach Agniecha 21

Inne tematy z forum Hydepark

muza na dziś (781 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

do góry