Widok
Dr Lecter
Starasz pisać aby wygladało mądrze wręcz "naukowo".
Przykłady ?? - proszę bardzo :
-kompatybilny?? - a z czym łaskawco ??
-Generacja sygnału ?? -- Nie mój drogi to błąd , chodzi o generację informacji , ponieważ sygnał też jest informacją !
Daj spokój ...... to widać na kilometr i jest żenujace .
Lepiej pisz po "swojemu" .
pozdrowienia
Przykłady ?? - proszę bardzo :
-kompatybilny?? - a z czym łaskawco ??
-Generacja sygnału ?? -- Nie mój drogi to błąd , chodzi o generację informacji , ponieważ sygnał też jest informacją !
Daj spokój ...... to widać na kilometr i jest żenujace .
Lepiej pisz po "swojemu" .
pozdrowienia
Wakagi
dobrze, że masz poczucie humoru... w pracy raczej ok, ale mam dużo pisaniny- niedługo kolejne seminarium, muszę oddać rozdział (a wcześniej wypadałoby go napisać :((...
Stanowczo, wydanie 280 zł na książkę naukową jest okropnie bolesne (co innego kupić "zwykłe" książki). I jeszcze trzeba ja przeczytać... ech
trzymaj się i nie daj wyprowadzić z równowagi (nie tylko w pracy)! pozdrawiam
Stanowczo, wydanie 280 zł na książkę naukową jest okropnie bolesne (co innego kupić "zwykłe" książki). I jeszcze trzeba ja przeczytać... ech
trzymaj się i nie daj wyprowadzić z równowagi (nie tylko w pracy)! pozdrawiam
Ifka, Dziedek, Bokel (z żoną)
czy wreszcie będziemy się mogli spotkać na Małe Co Nieco? mam nienormowany czas pracy (czytaj: pracuję 7 dni w tygodniu...), ale jakiś wieczór się znajdzie. Zajrzę do HP w następny poniedziałek, może spotkamy się wpierw na czacie i coś ustalimy?
pozdrawiam serdecznie (bo Wy nie macie nic przeciwko, hihi)
pozdrawiam serdecznie (bo Wy nie macie nic przeciwko, hihi)
Kwisatz
jak jeszcze nie widziałeś, obejrzyj Evangeliona (Gainax), powinno Ci się spodobać. Manga była wydawana w Polsce. naprawdę niesamowite. Co do mądrości, znalazłam poszukiwaną stronę, w Indiach notabene. Czy to ma oznaczać, że jestem mądra? chyba raczej inteligentna, ponieważ zgadłam, jak do licha nazwali tę książkę... a łatwe to nie było @#@
Zwierz
bardziej ciekawe będzie porównanie Hitlera i Stalina - mieli wiele wspólnych cech; jeżeli chodzi o demagogię, to jednak Hitler był pierwszym, który zastosował ją w tak szerokiej skali - i wygrał. Teraz to już nie prosta demagogia, tylko wykorzystanie całej dostępnej wiedzy o człowieku i reakcjach społeczeństwa.
Towarzysze, Obywatele, Ludu Pracujący Pomorza
W niedzielę zapraszam na dni otwarte Kliniki Bieżnikowania Opon Mózgowych. Dojazd gwarantowany bezpiecznym, pancernym autobusem. Powrót we własnym zakresie. Informacje prześlemy pocztą (wraz z tykającą niespodzianką) Proszę się nie bać.(Agentka Jo zapewnia, że nic wam tu nie grozi) W razie skrajnego niebezpieczeństwa ze strony pacjentów używam ręcznej haubicy lub Semtexu.