Widok

:)

Znasz Mnie ...... tak mówisz .......... zaskoczenie ...... staram sobie przypomnieć style pisania wszystkich mi znanych osób i porównać . ???????? nie jestem pewien .......... ????. W każdym razie przesyłam Ci moja dobrą myśl , niech Cię otoczy w tę mroczną noc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A może...

Lady M = Agentka Jo
:) = Ifcia

Atmo

witaj , miło Cie spotkać. Agentka Jo - zgadza sie , ta sama godzina, ale Ifcia ?????

Atmo

witaj , miło Cie spotkać. Agentka Jo - zgadza sie , ta sama godzina, ale Ifcia ?????

Ifcia już dawno nie jest studentką... ale to chyba juz wiecie :) To poważna, pracująca Pani (z dwójką malutkich dzieciaczków)

Lady Agentko Joanno

2 razy TAK. wiem, i to wcale nie od chodzącego centum informacji wszelakich - czyli Kiszczaka.

Wer

W ktrym miejscu sugeruję, że mają być "mdłe i nijakie"? wtedy gdy piszę o Wakagi i Amenie? Nie, wcale nie. Mogę np. napisać o ich odmiennym stosunku do seksualności i związanych z tym kłopotach w kraju, który śmie nazywać się cywilizowanym. Ale chyba nikt tego by nie chciał.

Atma

Chwilowo nie mogę nic powiedzieć. Mogę tylko napisać, że po drodze do gabinetu wpadłem na Gojkasa (nie ma zbiegów okoliczności, prawda?) i wydusiłem z niego 70% funduszy na rwanie kłów u małp. To znaczy ścisnąłem i przekręciłem do oporu.
Spróbuję częściej praktykować takie metody.

Statystyka

Wczoraj zanotowałem rekordową ilośc wypowiedzi ->111

...

ehh

Poważna Pani???? hahahaha
Chyba wiam kim jesteś, przede wszystkim nie jesteś kobietą !!!

Ps. No i nie mam dwójki "maleńkich" dzieci :)

Loser, nie śpij

Mixer

i trzeba ludzi ktorzy by ten boom zrobili
proponuje abys przybl w niedziele wiesz gdzie i wiesz o ktorej

17-18 stycznia

Dopiero teraz mam chwilę, żeby odpowiedzeć na Wasze posty z tamtych dni. Opóźnieniu winna jest sesja.

Ifka
Nie przeczę, że rola rodzica jest bardzo odpowiedzialna. Że jest on tarczą i powinien pełnić funkcję ochronną - tak, niemniej do pewnego stopnia. Przede wszystkim powinien dać im Miłość i dzielić się nią w każdy możliwy sposób, by wyrosły z nich później osoby umiejące kochać i prawidłowo funkcjonować w świecie. Ileż spotykamy osób, które nie są w stanie okazywać uczuć wyższych... ani żyć obok innych. Rodzice zawsze chcą jak najlepiej dla dzieci, tylko niestety czasem to co oni myślą, że jest dla dzieci najlepsze, wcale nie musi takim być. Często chcą im zapewnić byt materialny ograniczając się do utrzymywania _ich_, ale zapominając o utrzymywaniu _więzi z nimi_ o porozumieniu z własnymi dziećmi, a później powstaje wiele problemów, których można było uniknąć.
Za pozdrowienia dziękuję i odwzajemniam. Jeśli jednak chodzi o piwo - nie pijam takich trunków, mogę co najwyżej dołączyć z soczkiem owocowym lub herbatką :)

f...l...k
Ja natomiast widzę, że nie przeszło Ci osądzanie innych. Tak, z Takim Nazwiskiem przejdę przez życie w sposób niewątpliwie bardzo odmienny od Ciebie. Czy ta
odpowiedź Cię satysfakcjonuje?

Wer
Po co Ci moja definicja dojrzałości? Przecież ja i tak, jak sam twierdzisz nie jestem wyznacznikiem tejże.
Bierność, czy aktywność? Kompletnie mnie nie zrozumiałeś, a widzisz, posługujemy się przecież tym samym językiem... Oto przykład, jak myśli, których nośnikiem są słowa, mogą być deformowane na drodze nadawca - odbiorca. Nigdy nie napisałam, że w życiu chcę być bierna i nie podejmować walki. Napisałam z goła co innego: o odmiennym _postrzeganiu_ życia przeze mnie i przez Ciebie. Ty postrzegasz je jako ciągłą walkę i zmaganie, ja - nie. Dla mnie jest ono nauką, poszerzaniem doświadczenia. Napisałeś wcześniej, że bujam w chmurach - odpowiedziałam Ci, że ja w nich nie bujam - ja ściągam je na ziemię, co dla mnie oznaczało, że moje marzenia wprowadzam w czyn, ponieważ to ja, a nie kto inny, jestem jedynym kreatorem mojego życia. Ja jestem jedynym odpowiedzialnym czynnikiem za wszystko co mnie spotyka. Nigdy nie twierdziłam, że chcę być w życiu bierna. To ja sama właśnie aktywnie tworzę moje życie i doświadczenie. Oto, co zawierały moje wypowiedzi. Czy teraz jest jaśniej?
Dokąd zmierzam? Do poszerzania świadomości. Nie podoba mi sie ścieżka, którą reprezentuje większość społeczeństwa, wydeptuję więc swoją. I nie jestem na niej sama.

Życzę szczęścia na drodze.

A teraz aktualne

Zwierz
Uległeś kiedyś zezwierzęceniu? NIe widać. Długofalowe efekty są bardzo, hm... zaskakujące :)
Dlaczego zależy Ci na uzyskiwaniu odpowiedzi?

Firestarter
Przydałaby się bardziej rewolucja/ewolucja Świadomości. Przypuszczalnie jednak mówimy o tym samym, tylko Twoje słownictwo i pojęcia są przedstrawione w nieco innym świetle.

Mixer
Mam nadzieję, że już Cię nie boli.
Jakie metody? Wpadanie i wyduszanie? Odradzam.

Atma

Przecież to jest prawie tak, jak po operacji u chirurga. Boli i nie można spać. Biedne małpy

Plagiat

Mogę być, ale Paulina chyba zwinie się ze strachu

Urodzinki Daniela K.(Danislawa)

Kochany Przyjacielu !!!!
Zdrowia i pomyslnosci!!!
Niech SZEF Cie prowadzi!!!!
Pozdrowka dla KINGI(czyzbym musial juz myslec o 100rozach?)
PAPA
Twoj Przyjaciel Maciek(MackoMagicMan)

Urodzinki

Hmmm. nie znam, a był u nas na oddziale w Starogardzie?

Atmo

Mam nadzieję, że sesja poszła ok.
Spotkanie robimy w piątek lub sobotę (jeszcze dam znać kiedy i gdzie), mam nadzieję, że do nas dołączysz.
Pozdrawiam
Ps. Co do wychowania dzieci...
Masz rację, powiem Ci tylko, że to praca 24h na dobę. Lecz jedyna praca, na której mi naprawdę zależy i którą kocham.

Mixer

nie przysyłaj mi świńskich sms- nawet tych o grypie, ale z drugiej strony to miło że pamiętasz o mnie, pozdrowiena dla wszystkich

Inne tematy z forum Hydepark

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (727 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Grajdołki (98 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

do góry