Widok

:)

Znasz Mnie ...... tak mówisz .......... zaskoczenie ...... staram sobie przypomnieć style pisania wszystkich mi znanych osób i porównać . ???????? nie jestem pewien .......... ????. W każdym razie przesyłam Ci moja dobrą myśl , niech Cię otoczy w tę mroczną noc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

B Ż

Słownik ortograficzny był moim największym koszmarem w podstawówce. Mimo wielu starń nie udało się wyeliminować mojej dysortografii.

Wer

Aspekt generacji sygnału w przypadku człowieka jest szczególnie istony ze względu na niepełną kompatybilność sposobu kodowania informacji. Każda jednostka ma swój niepowtarzalny sposób kodowania informacji. Odbiorca może odebrać prawidłowo przekazaną mu informację lecz "odkodowanie" jej w sposób prawidłowy dla odbiorcy może spowodować uzyskanie zupełnie innej treści niż ta którą nadał nadawca. Upraszczają ludzie używają tych samych słów ale dla każdego człowieka znaczą one trochę coś innego.

Wer

To miejsce jest kamieniem dla mojego języka.

Atma

Uległem kiedyś zezwirzęceniu: gryzienie bicie i drapanie tych którzy mnie drażnią dwa dni na wyjeżdzie bez ludzkiego słowa, jedynie pomruki i powarkiwania. oraz wiele elementów które można spotkać do dziś. Zapytaj Mixera lub raczej Kiszczaka.
Dlaczego chcę żeby mi odpisywano? Pisanie tekstów na które nikt nie odpisuje jest deprymujace. Doświadczyłem tego w Gratce(pod inną ksywką). Co najzabawniejsze bardzo dużo osób znało moją ksywkę i trochę kojarzyło moje teksty, ale żeby mi odpisać to żadko.

Firestarter

Wypełnia cię bunt? Myślę, że wiem jak go zaspokoić. Pomyśl o kobiecie (nie dobieraj się do niej od razu) jej zachowaniu, jak cię skrzywdziła...

USA

Widziałem wczoraj znowu film "Pearl Harbour". Zemdlił mnie natłok amerykańskiej propagandy. Ten film był na podobnym poziomie pod względem fabuły co pewien czarno biały film propagandowy z czasów drugiej wojny światowej. Czy jakikolwiek inny "naród" na świecie podkreśla swoją "wspaniałość" na każdym kroku i w tak wulgarny i niewyszukany sposób? Czy jest jakiś inny "naród" na świecie który afiszuje się ze swoją flagą tak często(od maskotek przez teledyski sklepy firm samochodowych, ubrania program telewizyjne takie jak teleturnieje czy wiadomości, wszystkie wystąpienia oficieli, w sporcie na każdym kroku(rozgrywki wewnątrz kraju)?
Czy widzieliści wypowiedzi prezydenta USA? Hitler był słabszym demagogiem.

Ifcia

Więc ograniczyłaś się do pracy z własnymi dziećmi? Wiem jaka to ciężka praca. Ale i tak to co będziesz robiła będzie ważne do czasu gdy pójdą do szkoły. Potem wychowa ich telewizja, reklamy, a jeśli ograniczysz to, to zrobią to inne dzieciaki czy niedopłacani nauczyciele. Będziesz za bardzo popuszczała wyjdzie Ci nieprzystosowany psychotyk. Za mało dasz miłości to będzie neurotyk(choć to daje szanse na duże osiągnięcia). A jak się uda to może będzie niegłębokim szarym człowieczkiem. Ale cóż teraz nikt tworząc programy dla dzieci nie przejmuje się ich wpływem na psychikę dziecka. Chodzi o oglądalność!!!

Atma

Co rozumiesz przez poszerzanie świadomości?

Mixer

Technika jest prosta. Bierzesz trzy ksywki i odpowiadasz wszystkim którzy piszą i masz boom.

Kwisatz

To bądż kurna, konsekwentny. Już nie odpowiadasz wszystkim, którzy piszą, tylko tym, którzy piszą do Ciebie. Minie kilka dni, albo kilka tygodni i odechce Ci się bawienia w HP. A może nie?

Mixer

11 tekstów pod rząd po przyjściu do pracy. Kilka w trakcie dnia i koło dziesięciu na wyjście, chyba że dyskusja. Starczy mi bez przesady. Ale raczej nie zejde poniżej 20 na dzień pracy. Starczy?

Dr. Albert

Z tego co wiem klinika w starogardzie jest przepełnina. Nikogo tam nie widzisz? Ciekawe objawy.

Thufir

Spokojnie jest tylko w weekendy, kiedy większość pacjentów ucieka na miasto - ochrona ma wtedy wolne.
Zapewne WIE pan, że dzięki uprzejmości kolegów z Gdańskiej Akademii Medycznej nasz zespół lekarzy przejął opiekę nad Mariuszem O.(vel. Mentat). NIE WIE pan natomiast, że najprawdopodobniej nie zwolnimy w/w. z kliniki w bieżącym roku. Jest idealnym obiektem do obserwacji i analizy w naszej najnowszej pracy zespołowej "O wyższości kłamstwa subiektywnego nad prawdą obiektywną w przypadku braku swobodnego dostępu do alkoholu".
dr. Albert Kocborowski i zespół Downa

Dr. Albert

Ochrona ma w niedziele wolne? To może wpadnę na obiad?

Dr. Albert

To robi się trochę niesmaczne.

Dr. Albert

"Nic nie wiem o takiej operacji, a nawet jeśli miała ona miejsce nie jestem skłonny by o niej dyskutować"
"Czas Apokalipsy"

Ten..

Ten kto dązy do prawdy nie jest zobowiązany ją głosić.

Albercik

Bo się pogniewamy!

Zwierz

No Maxiu - i ty przeciwko mnie? Ale cóż, to normalne po hibernacji. Same kobiety, nawet ochroniarze to baby.
Zapraszam na smaczny obiadek. W niedzielę podajemy Muchę na dziko

p.t. Dr. Lecter

Obywatel Postronny chciał kiedyś u mnie (na Skarszewskiej 7) pracować, nawet bardzo, ale jego stan wskazywał, że może być conajwyżej pacjentem. Przyjąłem go, jak kodeks lekarski nakazuje. No i ostatnio, przez naszą nieuwagę dorwał się do prywatnego laptopa ordynatora oddziału. Przepraszam za zniewagę z jego strony i mam nadzieję, że więcej to się nie powtórzy. Przepraszam także za moje rozdwojenie jaźni. To tutaj norma na porządku dziennym.
dr. Albert I i dr. Albert II

Inne tematy z forum Hydepark

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Grajdołki (98 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

do góry