Widok

:)

Znasz Mnie ...... tak mówisz .......... zaskoczenie ...... staram sobie przypomnieć style pisania wszystkich mi znanych osób i porównać . ???????? nie jestem pewien .......... ????. W każdym razie przesyłam Ci moja dobrą myśl , niech Cię otoczy w tę mroczną noc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dr. Albert

Much to jakaś pielęgniarka? Na dziko? Czyzby cały kulinarny proces od żywca do konsumpcji na jednym posiedzeniu? Brzmi atrakcyjnie

Dr. Albert-korekta

Nie Much tylko Mucha. Zjadłem literkę A

Towarzysze, Obywatele, Ludu Pracujący Pomorza

W niedzielę zapraszam na dni otwarte Kliniki Bieżnikowania Opon Mózgowych. Dojazd gwarantowany bezpiecznym, pancernym autobusem. Powrót we własnym zakresie. Informacje prześlemy pocztą (wraz z tykającą niespodzianką) Proszę się nie bać.(Agentka Jo zapewnia, że nic wam tu nie grozi) W razie skrajnego niebezpieczeństwa ze strony pacjentów używam ręcznej haubicy lub Semtexu.

Dr. Lecter

Od przyszłego mięsąca muchy tylko na talony żywnościowe, więc radzę się pospieszyć

Dr. Lecter - correct

Nie mięs tylko miesiąca. Głodny się robie, a niestety dziś w stołówce dają stare Szczurburgery

Zwierz

Podobno przyczyną Twych frustracji jest brak mozliwości duskusji na "poziomie"
Rzuć tematem .Odpowiem na każdy (prawie) .

Porada:
Wczasie pisania textu do HP otwórz sobie równolegle okienko Worda ( z autokorektą). Wpisuj tam wątpliwe słowa a program je poprawi i kłopot masz z głowy .

Ooooo!

Gdzie jesteś mój kabarecie, pytam!? (ja też - Dida Skalia)

xxxxxxxx

jak obserwuję ostatnie wypowiedzi zaczynam tęsknić za cenzurą...

Wer

Co sadzisz o możliwości konfliktu ekonomicznego lub zbrojnego pomiędzy Europą a Stanami Zjednoczonymi w przeciągu najbliższych 50-100 lat?

Kimok, xxxxxx

Chcieliście coś przez to powiedzieć. Może na przykład, że teksty powinny być na wyższym poziomie. Żeby posiadały jakąś treść a nie tylko przeżucanie się wulgaryzmami lub pozdrowieniami?

Zwierz

bardziej ciekawe będzie porównanie Hitlera i Stalina - mieli wiele wspólnych cech; jeżeli chodzi o demagogię, to jednak Hitler był pierwszym, który zastosował ją w tak szerokiej skali - i wygrał. Teraz to już nie prosta demagogia, tylko wykorzystanie całej dostępnej wiedzy o człowieku i reakcjach społeczeństwa.

Kwisatz

jak jeszcze nie widziałeś, obejrzyj Evangeliona (Gainax), powinno Ci się spodobać. Manga była wydawana w Polsce. naprawdę niesamowite. Co do mądrości, znalazłam poszukiwaną stronę, w Indiach notabene. Czy to ma oznaczać, że jestem mądra? chyba raczej inteligentna, ponieważ zgadłam, jak do licha nazwali tę książkę... a łatwe to nie było @#@

Ifka, Dziedek, Bokel (z żoną)

czy wreszcie będziemy się mogli spotkać na Małe Co Nieco? mam nienormowany czas pracy (czytaj: pracuję 7 dni w tygodniu...), ale jakiś wieczór się znajdzie. Zajrzę do HP w następny poniedziałek, może spotkamy się wpierw na czacie i coś ustalimy?

pozdrawiam serdecznie (bo Wy nie macie nic przeciwko, hihi)

Wakagi

dobrze, że masz poczucie humoru... w pracy raczej ok, ale mam dużo pisaniny- niedługo kolejne seminarium, muszę oddać rozdział (a wcześniej wypadałoby go napisać :((...
Stanowczo, wydanie 280 zł na książkę naukową jest okropnie bolesne (co innego kupić "zwykłe" książki). I jeszcze trzeba ja przeczytać... ech
trzymaj się i nie daj wyprowadzić z równowagi (nie tylko w pracy)! pozdrawiam

....

sorki, miało być Dzidek...

Dr Lecter

Starasz pisać aby wygladało mądrze wręcz "naukowo".
Przykłady ?? - proszę bardzo :
-kompatybilny?? - a z czym łaskawco ??
-Generacja sygnału ?? -- Nie mój drogi to błąd , chodzi o generację informacji , ponieważ sygnał też jest informacją !
Daj spokój ...... to widać na kilometr i jest żenujace .
Lepiej pisz po "swojemu" .
pozdrowienia

Amena

Techniki stosowane przez władze USA dla osoby takiej jak ja (bez poważnego wykształcenia psychologicznego czy socjologicznego) są jasne a wręcz wulgarne. Może przyjżymy się najbliższej transmisji w telewizji Prezydenta USA pod względem stosowanych tam technik manipulacji?

Amena

Evangelion jeszcze nie widziałem, będę musiał nadrobić. A co do szukania strony to masz rację bardziej użyteczna jest tu inteligencja (zdolność kojarzenia faktów) niż mądrość (zgromadzona wiedza praktyczna)

mgr inż. Kwisatz

To w zupełności wystarcza. Kilka dni temu zapominiałem się zapytać za co siedziałeś, gdy ja wykręcałem numery. Który paragraf? 155§1. K.K.?

Dr. Albert

Czy w autobusie mogę dostać miejsce kierowcy? Plllizzz...

Inne tematy z forum Hydepark

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (3 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry