Widok
Towarzysze, Obywatele, Ludu Pracujący Pomorza
W niedzielę zapraszam na dni otwarte Kliniki Bieżnikowania Opon Mózgowych. Dojazd gwarantowany bezpiecznym, pancernym autobusem. Powrót we własnym zakresie. Informacje prześlemy pocztą (wraz z tykającą niespodzianką) Proszę się nie bać.(Agentka Jo zapewnia, że nic wam tu nie grozi) W razie skrajnego niebezpieczeństwa ze strony pacjentów używam ręcznej haubicy lub Semtexu.
Zwierz
bardziej ciekawe będzie porównanie Hitlera i Stalina - mieli wiele wspólnych cech; jeżeli chodzi o demagogię, to jednak Hitler był pierwszym, który zastosował ją w tak szerokiej skali - i wygrał. Teraz to już nie prosta demagogia, tylko wykorzystanie całej dostępnej wiedzy o człowieku i reakcjach społeczeństwa.
Kwisatz
jak jeszcze nie widziałeś, obejrzyj Evangeliona (Gainax), powinno Ci się spodobać. Manga była wydawana w Polsce. naprawdę niesamowite. Co do mądrości, znalazłam poszukiwaną stronę, w Indiach notabene. Czy to ma oznaczać, że jestem mądra? chyba raczej inteligentna, ponieważ zgadłam, jak do licha nazwali tę książkę... a łatwe to nie było @#@
Ifka, Dziedek, Bokel (z żoną)
czy wreszcie będziemy się mogli spotkać na Małe Co Nieco? mam nienormowany czas pracy (czytaj: pracuję 7 dni w tygodniu...), ale jakiś wieczór się znajdzie. Zajrzę do HP w następny poniedziałek, może spotkamy się wpierw na czacie i coś ustalimy?
pozdrawiam serdecznie (bo Wy nie macie nic przeciwko, hihi)
pozdrawiam serdecznie (bo Wy nie macie nic przeciwko, hihi)
Wakagi
dobrze, że masz poczucie humoru... w pracy raczej ok, ale mam dużo pisaniny- niedługo kolejne seminarium, muszę oddać rozdział (a wcześniej wypadałoby go napisać :((...
Stanowczo, wydanie 280 zł na książkę naukową jest okropnie bolesne (co innego kupić "zwykłe" książki). I jeszcze trzeba ja przeczytać... ech
trzymaj się i nie daj wyprowadzić z równowagi (nie tylko w pracy)! pozdrawiam
Stanowczo, wydanie 280 zł na książkę naukową jest okropnie bolesne (co innego kupić "zwykłe" książki). I jeszcze trzeba ja przeczytać... ech
trzymaj się i nie daj wyprowadzić z równowagi (nie tylko w pracy)! pozdrawiam
Dr Lecter
Starasz pisać aby wygladało mądrze wręcz "naukowo".
Przykłady ?? - proszę bardzo :
-kompatybilny?? - a z czym łaskawco ??
-Generacja sygnału ?? -- Nie mój drogi to błąd , chodzi o generację informacji , ponieważ sygnał też jest informacją !
Daj spokój ...... to widać na kilometr i jest żenujace .
Lepiej pisz po "swojemu" .
pozdrowienia
Przykłady ?? - proszę bardzo :
-kompatybilny?? - a z czym łaskawco ??
-Generacja sygnału ?? -- Nie mój drogi to błąd , chodzi o generację informacji , ponieważ sygnał też jest informacją !
Daj spokój ...... to widać na kilometr i jest żenujace .
Lepiej pisz po "swojemu" .
pozdrowienia