Widok
Piguła
niesłychaną zabawę mam z prowokowania, w sumie biedny Kiwdul uosabia zbyt wiele cech które doprowadzały mnie u niektórych ludzi do szału, szczególnie że nic z tym nie mogłem zrobić. Teraz mogę się chociaż na nim "wyżyć" choć poniżej pewnego poziomu obiecuje że nie zejdę.
No to wypijmy po szklaneczce.
No to wypijmy po szklaneczce.
Samotna
Tak jest więcej swiatła słonecznego co pozytywnie wpływa na ludzką psychikę. Spokojnie nie bój się, będzie dobrze. Nie uciekaj na każdy wrogi sygnał ale również uważaj i mądrze dobieraj. Szukaj kogoś zrównoważonego. Nie wybieraj ludzi z problemami. Jeśli nawet pomożesz im w tym problemie to związek i tak padnie. Bądź rozsądna i ostrożna ale nie bój się.
Dr. Lecter
....wiesz kazdy ma lepsze i gorsze dni......ja chyba dzieki pogodzie wkraczam powloli w etap tych lepszych...wraz z wiosna rodzi sie we mnie nowa nadzieja.... boje sie tylko zebym pozniej...zebym niestoczyla sie jescze dalej niz bylam ostatnio.....bo tak trudno nabiera sie wiatru w zagle...a niesety tak latwo sie go traci....
Kiwdul
Wiesz dobrze jak to skończyć, po prostu nie odpisać oddać osatnie słowo w dyskusji. Jeśłi chodzi o telefony, za drogo by mnie to kosztowało, po drugie lepiej przekazywać takie wyśli w tekście niż słownie, po trzecie lepiej dyskutuje się jeśli jest widownia która może zawsze coś poprawić, czy dopowiedzieć.
Twoje pozorowane rozdwojenie osobowości było przez chwilę zabawne ale możesz wreszcie odpowiedzieć na jakieś moje pytanie. Hmmmmm może zacznę od czegoś prostszego, jakiego koloru masz włosy (na górnej części głowy).
Twoje pozorowane rozdwojenie osobowości było przez chwilę zabawne ale możesz wreszcie odpowiedzieć na jakieś moje pytanie. Hmmmmm może zacznę od czegoś prostszego, jakiego koloru masz włosy (na górnej części głowy).