Widok
Fate
a może gdy Ty rzuciłaś słuchawką powinienem się obrazić się i więcej nie dać znaku życia.....postawić do końca na swoim......
Matura.....? To nie to....na pewno nie..... szkoda że rzuciłaś pewne słowa na wiatr (jak również napisałaś w jednym liście).....Chyba nawet chciałbym z Tobą porozmawiać ale nie miałbym siły pierwszy zadzwonić (narzucać się)..... sam nie wiem co pisać....Z drugiej strony "podziwiam" Cię że potrafisz ot tak łatwo pisać uśmieszki itd.....może dlatego że jest Ci teraz łatwiej.....pewnie tak......i nie nazywaj mnie dewiantem....to nie jest śmieszne.....
Matura.....? To nie to....na pewno nie..... szkoda że rzuciłaś pewne słowa na wiatr (jak również napisałaś w jednym liście).....Chyba nawet chciałbym z Tobą porozmawiać ale nie miałbym siły pierwszy zadzwonić (narzucać się)..... sam nie wiem co pisać....Z drugiej strony "podziwiam" Cię że potrafisz ot tak łatwo pisać uśmieszki itd.....może dlatego że jest Ci teraz łatwiej.....pewnie tak......i nie nazywaj mnie dewiantem....to nie jest śmieszne.....
do powszechnie juz znanej
powiem tylko ze niechialbym trafic do "pijanych doktorkow" bo na pewno potem cale trojmiasto znalo by moje dane, adres i wszystko..... Ale naprawde chcialbym widziec tych cwaniakow jak ich dane ukazalyby sie w necie.... i nie zawracaj sobie nimi glowy, bo szkoda czasu na cwokow. No i ogranicz sie z wulgaryzmem ;)
NAZWISKO
moja opinia jest taka
.......
prymityw
.......
przykro że taki debil tu jest
to zniecheca
pijani doktorkowie
zapraszam do siebie - dla was lewatywa gratis
...
to wyróżnienie , naprawdę
normalnie rozpierdalam łeb o ściuanę
pozdrawiam
wszystkich
ale nie sqrwysynów (tak to do waszych matek także - bo nikt nie urodzi takich prymitywnych debili - nikt poza k***ą
pozdrawiam pijanych dokyorów
dajcie mi dupy cioty słotkie
.......
prymityw
.......
przykro że taki debil tu jest
to zniecheca
pijani doktorkowie
zapraszam do siebie - dla was lewatywa gratis
...
to wyróżnienie , naprawdę
normalnie rozpierdalam łeb o ściuanę
pozdrawiam
wszystkich
ale nie sqrwysynów (tak to do waszych matek także - bo nikt nie urodzi takich prymitywnych debili - nikt poza k***ą
pozdrawiam pijanych dokyorów
dajcie mi dupy cioty słotkie