Widok

:)

Ale słońce, czuję się fantastycznie!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

błogosławieni

którzy sie zawczasu dali zeszmacić, albowiem oni nie będa już zeszmaceni

plagiat

ja nie mam 18 lat

nie ma sensu sie podpisywac

... ciekawe czy wiesz ze wszyscy ludzie w pewnym okresie zycia doznaja tego uczucia...

Wicherek

bede mial przynajmniej towarzystwo

WSZYSCY

nie wierzcie sobie nawzajem, nie wierzcie słowom , gestom, myślom, szeptom, spojrzeniom, nie wierzcie nikomu, nie wierzcie w słowo pisane i wypowiedziane i drukowane, nie wierzcie sobie nawzajem, oszukujecie sie, przyłaczcie sie do wielkiej parady oszustów, abyście nie byli zranieni. Błowgosławieni, którzy oszukują albowiem oni nie będą oszukani

czy ktos z wasz zna sposob, zeby nauczyc cialo klamac

zeby mowilo "pragne, kocham" kiedy myslisz "czuję tylko obrzydzednie", to dziwki potrafią, zawsze sie zastanawialam jak to mozliwe, ale to mozliwe, zapweniam was, jesli chcecie sie tego nauczyc znam specjaliste

śpijcie

tylko sen ma jakis sens, tylko za sen nie odpowiadasz tylko we snie nikt cie nie krzywdzi, i mozesz aomniec ze jestes zerem, na ktore kazdy moze splunąc jesli tak muz sie spodoba, we snie nie ma zla i

dzisiaj pierwszy raz w życiu żałuję ze sie urodzilam

nie wiem dlaczego mowie to tutaj na tym smiesznym HP, pewnie dlatego , ze Bog mnie nie slyszy
myslałam, ze jestem w niebie , a byłam w gnoju po uszy

...

Kocie Filemonie:))))
Milej nocki zycze;))

plagiat

chcesz mnie jednak do dolu poslac?!

Kot Filemon patrzy na Mariacką o północy z okna na trzecim piętrze

Otwórz szeroko okno i stań tutaj, obok mnie. Popatrz na bruk, jak lśni w nocnym świetle latarń. Zapamietaj ten widok i nigdy nie pytaj: DOKĄD DALEJ?

bajkopisarzu

a TY skąd wiesz , że na Mariackiej nie ma wsi;)

Kot Filemon streszcza utwór mało znanego barda

To jest opowieść o szczęściu, którego pragniemy wszyscy. Ale niektórzy nie dają go i nie biorą, dlatego nigdy go nie zaznają.
Chłopak zakochał się w dziewczynie.
Przyjdź do mnie, chciałbym Cię kochać. Chciałbym Cię całować na ławce w parku, pieścić cię, być twoją nocną koszulą, wodą, w której się kąpiesz..Chciałbym, gdybym miał nadzieję, gdybym się nie bał.
Po trzydziest latach znowu spotkał ją w parku, uczyła wnuki jeździć na rowerze.Obojgu głośno załomotały serca. DO ZOBACZENIA KTÓREGOŚ PIĘKNEGO DNIA W NASTĘPNYM ŻYCIU!

Kot Filemon mysli o miłości

On jest baba, nieszczęśliwa baba. Właściwie kobieta wcale nie powinna go kochać. Lecz warto go kochać za jego bezbronność i kochaj go za jego bezbronność..

Buuuu

Kochani
Nie dojadę do Was na zlocik
mam gości nie mogę się "wyrwać" z domu
Jestem z Wami
Całuski

Wicherek

to nie ja jestem od wymyslania. wszystko juz zostalo wymyslone.

13 KWIETNIA KLUB MOJAVE

STACJA HC NADAJE :)
ALTERNATIVE, METAL, ROCK., HC, NU ...
NOWE NAGŁOŚNIENIE !!
start: 21.00
prowadzi: jaPo.

Łódż wita Trójmiasto

jestem mieszkanka lodzi ale moim ulubionym miejscem w Polsce jest wlasnie Trójmiasto. Od pazdziernikam mam nadzieje bede studiowala na uniwerku gdanskim politologie. Juz tereaz chce poznac ludzi z trojmiasta pozdrawiam

plagiat

oprócz tego nie chce mi się pić-ani kropelki, więc rusz tą swoją główką i wymyśl coś co mi się zechce;-)
miłego dzionka

plagiat

hmmm...po co ten snieg pada?!nie chcem sniegu!!a jak siem napijem to bedzie go jeszcze wiecej-bedem widziec podwojnie-wiec wymysl cos lepszego!;-)

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (110 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (783 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

do góry