Widok

:)

Ale słońce, czuję się fantastycznie!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Samotna

Aaa nie mówiłem. "Nikt nic nie wie" - czeski film

Nneb

Licz się ze słowami!!! Kombinatorze.

...ludzie...co za obłuda...dobrze,że wszystko jest na stronach i można prześledzić kto i co pisał i o kim..///.mixer -ty

...będę pojutrze

"..."

....Kimkolwiek jesteś
Nie opuść mnie
Kimkolwiek jestem
Nie opuść mnie...

PS: Heh....

"..."

........Jedynie miłość nadaje sens życiu. Dlatego im bardziej zdolni będziemy do miłości i dawania siebie innym, tym bardziej sensowne będzie nasze życie..........

Fotosynteza???

Jakieś dwa dni temu wyczytałam na trójmieście , że gościem najbliższych targów "od wahadełka do gwiazd"(czyli jak się zabawić czyimś kosztem i jeszcze na tym zarobić, hehe)będzie kolo, który od pół roku odżywia się wyłączne energią słoneczną.Podobno nic nie jje, czy pije-nie podali;)I ja pójdę na te nieszczęsne targi!Chcę usłyszeć co ten człowiek ma do powiedzenia, chcę poznać jego tajemnicę!Przecież to rozwiązałoby problem głodu w Afryce!!!;)Od tych paru dni myśl o mistycznym panu z gór nie daje mi spokoju, wraca z maniaczym wprost uporem.Bo czy faktycznie to jest tak bardzo NIEMOŻLIWE???Jeśli nawet, moi drodzy, to zawsze warto zrewidować swoje ukochane schematy..szczególnie te, do których jesteśmy najbardziej przywiązani, hehe.Może za cenę utraty tej odrobinki poczucia beztroskiego bezpieczeństwa(bo nim przecież z taką lubością brukujemy utarte ścieżki;)) będzie można się ciut rozwinąć....??A jak nie to se przynajmniej w "ezoterycznej biżuterii" pogrzebię(bo też ma być), hehhehhe.

Mixer

Nie ma sprawy... ale tak w sumie to niewiem co bym moga poruszyc... pzreciez ja nic niewiem o nim i On nic o mnie niewie.... pozatym o mnie to wogole nikt nic niewie...

PS.......rybke trzymam w glowie i wlasnie wyjada mi pozostalosci po mozgu :P

Mixer

Nie wiem czy ktokolwiej jest w stanie "przepić" Pigułę

Piguła

Doktor na działce - tydzień na działce.
Bo szybciej nie wyjdziesz o własnych siłach.

Samotna + dodatkowy wątek

Jeszcze bym się niechcący czegoś nieoczekiwanego od Ciebie dowiedział "na antenie HP". Po co? Żeby potem pan Ludwik kota ogonem odwracał? Mam go wyjątkowo dość do tego stopnia, że wolałbym nie utrzymywać znajomości nawet z jego znajomymi i przyjaciółmi. Ostatnio wyssał z palca jakieś bzdury o Lauerze. A ja mu prawie uwierzyłem. Skutek był taki, że (podobno) Lauer szukał mnie żeby dowiedzieć się co za bzdury NNeb nabazgrał na HP.
No i w końcu mnie znalazł. Może się tu wkrótce odezwie. (Lauer oczywiście, a nie płyn do mycia)
|
|
PS. Teraz będzie czeski film czyli: "Nikt nic nie wie" albo "ale o co chodzi?"

Gdzie trzymasz rybkę? W Akwarium w kształcie czaszki? A może w morzu? Jak się wabi? Mózgojad?

Odpowiedzi spodziewam się równie nienormalnej (chyba, że nie)

:)

Gosiugosiu
"starzy" Hydeparkowcy, postanowiłam zrobić urodzinki moje(spóźnone) na działeczce 2 następny weekend,
wiecie...piffko, gril, kominek!!!
Dam znać smskiem :)
Całuski

Mixer

......jak chcesz....zyjesz w wolnym kraju .... jestes wolnym czlwiekiem.... wiec rob co chcesz.....mi to rybka dopoki nierobisz innym krzywdy....

Inne tematy z forum Hydepark

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

muza na dziś (784 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (110 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry