Widok

.

wciąż nie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ogólnie ujmując

Miałem rację, uradowali się.
Ale i tak myślałem o kimś innym.
Po mnie przyjdą wredniejsi doktorzy.
A kiedyś ---odpukać -puk -puk--- przyjedzie syndyk masy i sprzeda hurtem całe Trójmiasto.pl komuś kogo gówno będzie obchodził "nasz" hydepark.
Historia kołem się toczy (vide Gratka)

Stworku:(Ty o gorach,a ja o morzu:(((Napisalem wyraznie,ze jesli pochwalasz te zagrywki hle hle-to stawiasz sie na rowni z

Prosze...skup sie na tym co pisze...wiem, ze masz egzamin...ale prosze Cie...

Ps.Zycze Ci polamania piora, czy tez tam czegos innego :*)

Kiwdul

to nie jest "kosztem" innych. Koszt jest wtedy, gdy ktoś musia go ponosić, a w tej sytuacji obie strony wiedzą, że prowadzona jest gra. Ja jej zresztą nie zaczęłam, tylko podjęłam, mimo iż jestem w gorszej sytuacji niż współgracz.

...wiec interesuja Cie zabawy kosztem innych? hmm popraw mnie-jesli nie mam racji...Bo przeciez ja wlasnie o takich zabawach

...wiec nie potepiasz tego-czy tez tą twoja znajomą ?

...

Kiwdul

taka zabawa bez zaufania. Rozumiesz? to też może być ciekawe. Zresztą ja nie wiem kto to jest.

Kiwdul

ale ja nie wychodzę z takiego założenia.
Jak na razie nie dano mi podstaw. Możemy pograć w słowa, to wszystko.

...ile ty masz lat?a moze blisko byla szpitalna izolatka odwykowa?Nie martw sie tak o mnie-grozi mi jedynie zachlysniecie sie

czytając takie dobre porady zabarwione falszywą troską o zdrowie.Tym sie martw(jesli chcesz)...o tym napisz swoim wierszykiem.

hle

coż to słonko? Dlaczego mi nie odpowiadasz? Czyżby zabawa przestała być zabawna? >:)

x

606381867 robie wszystko

Kiwdul

Alkohol - Twój wróg,
nie potknij się o ten próg.

Ps'. i nie pisz kalumni jakoby Kiwdul teraz zostal wyprowadzony z rownowagi,bo tak NIE JEST,po prostu dosc mam takich

mnie , a moze i innym-ze wiemy wszystko lepiej...a okazuje sie najnormalniej-ze takie skurw(...)yny jednak wiedza lepiej od wszystkich, bo sami naciagaja rzeczywistosc do swoich potrzeb!Dosc mam takich chwastow, tak samo mnie brzydza(jako nicki), jak disco polo...a jako ludzi-unikam ich...by nie wymiotowac.

hle hle...wiesz co?powiem-napisze ci tak po mesku,tak mocno: wez spier(...)alaj czlowieku,bo mam dosc twych klamst!!!

-wredne, samolubne, klamliwe hle hle wmawiajace mi kiedys, ze nie jest mym wrogiem(!), smieciu jeden, znajdz mi choc jeden tu wyraz swiadczacy o tym, ze uwazam ze tylko moje wiersze sa dobre i nastepny choc jeden, gdzie zle oceniam czyis wiersz!!!Zrobilem to tutaj w nocy-bodajze pierwszy raz(i to jedynie odnosnie twojej "tworczosci"), ale to co piszesz, nadaje sie tak-jak twoj nick-na smietnik(szczegolnie gdy spojrzec na zaawansowana bezzasadna ironie-a w tym rowniez -najnormalniejszy "pisany" sadyzm(!!!)...
...wiec spier(...)alaj hle hle, teraz kopnelem cie w dupe, wiec juz nie musisz udawac, ze nie jestes mi wrogiem :)))

doktorze

rezultaty porównania:

>gi|32483042|emb|AL606686.3|OSJN00084 Oryza sativa genomic DNA, chromosome 4, BAC clone: OSJNBa0070M12,
complete sequence
Length = 144670

Score = 38.2 bits (19), Expect = 0.17
Identities = 19/19 (100%)
Strand = Plus / Minus

Query: 6 gatatatcgatcgatcgat 24
|||||||||||||||||||
Sbjct: 104741 gatatatcgatcgatcgat 104723

:)

blurp

no.... na to wygląda, że doktorantką będę :)

Stworek

a co z egzaminem ???

hłe hłe

no i ?

Doktorze

próbuję właśnie przeanalizować Twoje podchwytliwe pytanie, :))) przy pomocy programu blast. To taki program do porównywania wprowadzanych sekwencji z ogólnoświatową bazą danych sekwencji (Gene Bankiem) Na razie jednak wygląda na to, że serwer jest zbyt zapchany. Spróbuję później, chociaż mam pewne obawy, że fragment moze być za krótki na Blasta. Może coś dłuższego?
Jak chcesz, to też mozesz spróbować. Adres strony to http://www.ncbi.nlm.nih.gov/BLAST/, trzeba wybrać opcję "standard nucleotide to nucl blast", wkleić sekwencję do okienka, nacisnąć "blast", a potem"format" i poczekać. Jeśli czas czekania dochodzi do 300 sekund, to znaczy, ze nic z tego nie będzie.

Doktor

Hmmmm ...
A moze z nowym dyzurnym sie latwiej dogadam we wiadomej kwestii ;-)
Powodzenai na nowej drodze zycia :-)
Oby Twoi pacjenci byli niesforni ;-)

Kiwdul

Gdyby był w Tobie choć gram racjonalizmu,
nie widziałbyś w moich wierszykach sadyzmu.

A że wierszyki marne...
w Twych ustach brzmi to jak komplement,
wszak poza Tobą
wszystko inne w Hydeparku
żenujący stanowi
suplement...

Doktor

Nie wiem co to :AT CG CG AT AT AT CG AT CG AT CG AT ale intuicja mi podpowiada, ze nic dobrego sie z tego nie napedzi ... ;)

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (98 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry