Widok
Ps'. i nie pisz kalumni jakoby Kiwdul teraz zostal wyprowadzony z rownowagi,bo tak NIE JEST,po prostu dosc mam takich
mnie , a moze i innym-ze wiemy wszystko lepiej...a okazuje sie najnormalniej-ze takie skurw(...)yny jednak wiedza lepiej od wszystkich, bo sami naciagaja rzeczywistosc do swoich potrzeb!Dosc mam takich chwastow, tak samo mnie brzydza(jako nicki), jak disco polo...a jako ludzi-unikam ich...by nie wymiotowac.
hle hle...wiesz co?powiem-napisze ci tak po mesku,tak mocno: wez spier(...)alaj czlowieku,bo mam dosc twych klamst!!!
-wredne, samolubne, klamliwe hle hle wmawiajace mi kiedys, ze nie jest mym wrogiem(!), smieciu jeden, znajdz mi choc jeden tu wyraz swiadczacy o tym, ze uwazam ze tylko moje wiersze sa dobre i nastepny choc jeden, gdzie zle oceniam czyis wiersz!!!Zrobilem to tutaj w nocy-bodajze pierwszy raz(i to jedynie odnosnie twojej "tworczosci"), ale to co piszesz, nadaje sie tak-jak twoj nick-na smietnik(szczegolnie gdy spojrzec na zaawansowana bezzasadna ironie-a w tym rowniez -najnormalniejszy "pisany" sadyzm(!!!)...
...wiec spier(...)alaj hle hle, teraz kopnelem cie w dupe, wiec juz nie musisz udawac, ze nie jestes mi wrogiem :)))
...wiec spier(...)alaj hle hle, teraz kopnelem cie w dupe, wiec juz nie musisz udawac, ze nie jestes mi wrogiem :)))
doktorze
rezultaty porównania:
>gi|32483042|emb|AL606686.3|OSJN00084 Oryza sativa genomic DNA, chromosome 4, BAC clone: OSJNBa0070M12,
complete sequence
Length = 144670
Score = 38.2 bits (19), Expect = 0.17
Identities = 19/19 (100%)
Strand = Plus / Minus
Query: 6 gatatatcgatcgatcgat 24
|||||||||||||||||||
Sbjct: 104741 gatatatcgatcgatcgat 104723
:)
>gi|32483042|emb|AL606686.3|OSJN00084 Oryza sativa genomic DNA, chromosome 4, BAC clone: OSJNBa0070M12,
complete sequence
Length = 144670
Score = 38.2 bits (19), Expect = 0.17
Identities = 19/19 (100%)
Strand = Plus / Minus
Query: 6 gatatatcgatcgatcgat 24
|||||||||||||||||||
Sbjct: 104741 gatatatcgatcgatcgat 104723
:)
Doktorze
próbuję właśnie przeanalizować Twoje podchwytliwe pytanie, :))) przy pomocy programu blast. To taki program do porównywania wprowadzanych sekwencji z ogólnoświatową bazą danych sekwencji (Gene Bankiem) Na razie jednak wygląda na to, że serwer jest zbyt zapchany. Spróbuję później, chociaż mam pewne obawy, że fragment moze być za krótki na Blasta. Może coś dłuższego?
Jak chcesz, to też mozesz spróbować. Adres strony to http://www.ncbi.nlm.nih.gov/BLAST/, trzeba wybrać opcję "standard nucleotide to nucl blast", wkleić sekwencję do okienka, nacisnąć "blast", a potem"format" i poczekać. Jeśli czas czekania dochodzi do 300 sekund, to znaczy, ze nic z tego nie będzie.
Jak chcesz, to też mozesz spróbować. Adres strony to http://www.ncbi.nlm.nih.gov/BLAST/, trzeba wybrać opcję "standard nucleotide to nucl blast", wkleić sekwencję do okienka, nacisnąć "blast", a potem"format" i poczekać. Jeśli czas czekania dochodzi do 300 sekund, to znaczy, ze nic z tego nie będzie.