Widok

:-)

wielki zuchu
srogi zuchu
przestan dziure
wiercic w brzuchu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

K.NN

Dlaczego do mnie nie napiszesz...ja czekam i tesknie.Mozsz mi zadedykowac jeden z Twoich pieknych wierszy.Bedzie to z pozytkiem dla wszystkich ...ku mej radosci.

Glum, glum

Nie damy się zjeść wielkiemu złemu trollowi, nie damy, mój ssssskarbie.
Oj, nie damy, mój kochany ssssssskarbie.
Glum, glum

NN

Poczytaj sobie prozę Kiwdula , myśle, że przypadnie Ci do gustu.
Zwłaszcza polecam dzisiejsze posty, powalają swoja siłą wyrazu. Choć podobno najciekawsze zostały wycięte. Miłej lektury.

No tak

Choć moja lina ma docelowe inne przeznaczenie, obecnie służy mi do wiązania zbyt grzecznej dziewczynki.

Asystentko

Nie do Ciebie sie zwracalam wiec sie nie wcinaj.Mnie nie trzeba pisac co mam czytac a co nie.

Agentko

Być może. Widziałam jedynie (oprócz niego samego) kalendarz Kiszczaka, który rzeczywiście wskazywał na bogatą, acz dosyć chaotyczną, osobowość właściciela.
A noże do arbuzów na pewno często się przydają. Potrzebna jest jeszcze łyżka.

No tak

Łyżka niekoniecznie, na co wskazują dokładnie obgryzione arbuzowe skóki leżące sobie aktualnie w okolicach jednej z wież w Brzeźnie.
Wiem coś o tym. :)

(..Tak sobie leżą, tylko one i gwiazdy... ciekawe czy im tam nie zimno. Tak czy inaczej, zostaną niedługo znów przyjęte w pierwiastkoobiegowe ramiona matki natury :))

mentat

Stanowczo muszę jeszcze popracować nad rozplątywaniem się!

A poza tym, jak powiedział Tadeusz Dołęga - Mostowicz, warto być grzecznym nawet wtedy, kiedy się na to nie ma ochoty.

kiwdulku

czy dobrze zrozumiałam: żeby pokazać im jacy są be i fuj też taki jesteś?
aaaaaaaa to już rozumiem! mam też zacząć śmieciami rzucać żeby przypadkiem nie okazać się niemodną!!!

ech....

Zwierzenia

zwierzu zwierz

Stvoříčko

Niemożliwe! Tak bez łyżki? Arbuza? Ciekawe, co się stało z pestkami.
A skoro skórki leżą sobie, to całe szczęście, że dzisiaj księżyca dużo. Będzie im choć trochę raźniej razem.

No tak

Gdy zawitasz za jakiś czas w okolice o których wspomniał Stworek zabaczysz wielkie pole arbuzów i zrozumiesz co stało sie z pestkami...
Pośrodku pola bedzię wieża, a na wieży np. miła impreza z arbuzami jako daniem głównym.

Arbuzy Rulez!

No tak

Pestki...? Nie wiedziałam dotąd pod iloma ciekawymi kątami mozna wypstryknąć pestkę

No tak

Oboje wiemy na co masz ochotę. (Dzięki bogini Amaterasu, nasze ochoty są zbieżne i jesteśmy - pod tym względem - kompatybilni)

.

A jednak jesteś stronniczym adminem. Pieprz sie baranie!!!

.

Swietliku...cenzura sie zaczela, i to stronnicza cenzura popieprzonego admina!!!Wlasnie wycial mi
posty(do zwierza smiecia i do "dawnej znajomej"), wycial i odpowiedzi do NN , do marchwkowego_pola i do asystentki.Zrobil to juz kilkanascie, a moze kilkadziesiat razy (...) !Wycial posty, a pozostawil te na ktore ja odpowiadalem!P********ony admin P********onego hydeparku...dlatego nie bede teraz juz taki "miekki"..i hydepark wroci do swoich rozmiarow...bedzie wracal do popieprzonych, znieksztalconych rozmiarow...taki admin, taki wiec i bedzie "wymiar" hydeparku...a pewnie(!!!), niech zamkna go, nie bede plakal !!!!!A po czym mialbym plakac???pisze o sobie, tak- o sobie, ale to rowniez tyczy sie innych, nawet smieci!!!!!!!!!
Popieprzony "admin" z popieprzona stronnicza cenzura!!!

.

...tak ladnie napisalem - o - i do - "dawnej znajomej" :))Byl tam wyraz "dziwka", byl i "k****" :))) tak ladnie napisalem..a admin wycinal i wycial...i nie tylko ten post wycial, lecz i inne bez takich ladnych wyrazow...Szkoda adminku cenzorze, lecz nie bede na razie powtarzal tego co napisalem (do tej damy od postu z dnia 9 Września 2003 godz. 16:38) ... -jedynie te 3 ostatnie teksty zaladowalem do automatycznego powielacza :)
pa, dobrej nocki :) automat czuwa nadal:)

Edgar Varese "Ionisation"

Stworku

Nie ma problemu. W takim razie Edgar Varese usiądzie sobie w pociągu zaraz obok sąsiadów i wszyscy z uśmiechami na twarzach grzecznie pojedziemy do Gdańska.

Wielki Mieszany Bracie :)

Tak, to ten sam właśnie. Panopek, który miał niesamowity wpływ na muzykę np. Franka Zappy.
Jestem pod wrażeniem znajomości \ pamięci !!!

Kiedy w środę wszyscy "z klopotami tożsamści" wstają ze swych łóżek z zakładowych głośników da się słyszeć czeska funkowa grupa -123 min., którą można było zobaczyć i usłyszeć 18 i 19 listopada ubiegłego roku na jedynych polskich koncertach we Wrocławiu i Warszawie. Idealni na dobry początek nowego dnia.

Kiwdul

właśnie dałeś najwyższy dowód swojego egoizmu.

Bruno

A w Gdańsku powitają Cię z otwartymi ramionami wszystkie dużei małe stworki z Miasteczka Halloween.
:)

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (110 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

muza na dziś (783 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry