Widok

:-)

wielki zuchu
srogi zuchu
przestan dziure
wiercic w brzuchu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No tak

Pestki...? Nie wiedziałam dotąd pod iloma ciekawymi kątami mozna wypstryknąć pestkę

No tak

Gdy zawitasz za jakiś czas w okolice o których wspomniał Stworek zabaczysz wielkie pole arbuzów i zrozumiesz co stało sie z pestkami...
Pośrodku pola bedzię wieża, a na wieży np. miła impreza z arbuzami jako daniem głównym.

Arbuzy Rulez!

Stvoříčko

Niemożliwe! Tak bez łyżki? Arbuza? Ciekawe, co się stało z pestkami.
A skoro skórki leżą sobie, to całe szczęście, że dzisiaj księżyca dużo. Będzie im choć trochę raźniej razem.

Zwierzenia

zwierzu zwierz

kiwdulku

czy dobrze zrozumiałam: żeby pokazać im jacy są be i fuj też taki jesteś?
aaaaaaaa to już rozumiem! mam też zacząć śmieciami rzucać żeby przypadkiem nie okazać się niemodną!!!

ech....

mentat

Stanowczo muszę jeszcze popracować nad rozplątywaniem się!

A poza tym, jak powiedział Tadeusz Dołęga - Mostowicz, warto być grzecznym nawet wtedy, kiedy się na to nie ma ochoty.

No tak

Łyżka niekoniecznie, na co wskazują dokładnie obgryzione arbuzowe skóki leżące sobie aktualnie w okolicach jednej z wież w Brzeźnie.
Wiem coś o tym. :)

(..Tak sobie leżą, tylko one i gwiazdy... ciekawe czy im tam nie zimno. Tak czy inaczej, zostaną niedługo znów przyjęte w pierwiastkoobiegowe ramiona matki natury :))

Agentko

Być może. Widziałam jedynie (oprócz niego samego) kalendarz Kiszczaka, który rzeczywiście wskazywał na bogatą, acz dosyć chaotyczną, osobowość właściciela.
A noże do arbuzów na pewno często się przydają. Potrzebna jest jeszcze łyżka.

Asystentko

Nie do Ciebie sie zwracalam wiec sie nie wcinaj.Mnie nie trzeba pisac co mam czytac a co nie.

No tak

Choć moja lina ma docelowe inne przeznaczenie, obecnie służy mi do wiązania zbyt grzecznej dziewczynki.

NN

Poczytaj sobie prozę Kiwdula , myśle, że przypadnie Ci do gustu.
Zwłaszcza polecam dzisiejsze posty, powalają swoja siłą wyrazu. Choć podobno najciekawsze zostały wycięte. Miłej lektury.

Glum, glum

Nie damy się zjeść wielkiemu złemu trollowi, nie damy, mój ssssskarbie.
Oj, nie damy, mój kochany ssssssskarbie.
Glum, glum

K.NN

Dlaczego do mnie nie napiszesz...ja czekam i tesknie.Mozsz mi zadedykowac jeden z Twoich pieknych wierszy.Bedzie to z pozytkiem dla wszystkich ...ku mej radosci.

Pogorzelisko

Auurgh jęczały niedobitki liter wijące się w konwulsjach po wybuchu Bomby Z.
Arriihg piszczały małe kolczaste cenzurki rozłażące się po okolicznych kątach z leja po bombie.
Arrghhh trzeszczały wrota portalu trójmiasto.pl gdy nieliczne exploity przekradały się niezauważone pomiędzy stanowiskami dział elektronowych Siódmej Baterii Antywirusiwej im.gen. Nortona.
Aaarrrgggghh zawył pies Kiszczaka gdy wbiła mu się między zęby ostatnia kostka z żeberek leżących na dymiącej od wybuchu ziemi Hydeparku.
PS. Żeberka były żylaste i kościste (jak to żeberka)

Płk Kiszczak

Miałeś rację. Został krater. Powiedziałbym, że było to coś w stylu "Reduty Ordona". Z dodatkowym motywem szekspirowskim - na widok zbliżającego się szybkim krokiem zielonego lasu.

Świetlik

Bardzo niefajnie.
Tak źle, a inaczej jeszcze gorzej :(

Ale tak serio....

to niefajnie byloby tu z cenzura.

Pięknie, pięknie

Mam się śmiać czy płakać?

O 18.00 zczas u miejscowego

KABOOOOOMMM.

O osiemnastej wybije gadzina Z.

tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak tik tak

Inne tematy z forum Hydepark

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

muza na dziś (784 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (111 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry