Widok

...

jeszcze tylko jedna mała uwaga...
widzę, że detox pozwolił Tobie wyciągnąć jakieś(!!!) wnioski i nazwać pewne rzeczy po imieniu...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ćmo Barowa

Tak, zapach wiosny czuć w powietrzu na długo zanim ona sama nadejdzie.Niesie go ze sobą wiatr i osadza na twarzy, włosach i ubraniu. Pewna Pani dr, z którą pracuję mówi że to promieniowce, takie mikroorganizmy w glebie, ale kto w stanie zapachowego upojenia zwraca uwagę na takie drobiazgi ;) ? (Drobiazgi dosłownie i w przenośni;))

stworek

to ważne!
to bardzo ważne!
bo to oznacza, że nie mam urojeń.
jest szansa, że mieszczę się w granicach normy...

a poza tym, to ciekawe.lubię jak za "wrażeniem" stoi naukowe wytłumaczenie.(bo ja jestem z tych, co to wolą "szkiełko i oko").
więc teraz zapewne zacznę szukać.dzięki za ten impuls!!!

?

Halo !! jest tu ktoś ?

yo

ale beka ledze jo jem w internece

yo

do diabła żniwa so zbliżją co jo mom robic nie mo jok dożoenci wtedy so wypija haha za chwila ida krowa doic

Zdzichu

diabu szatan jasny cojo mom tysz zrobic jak mojo krowa so celi wes mie płewiedze

yo

jo jem rolnik przodowy a renta moło diable witro brifka przejdze

zdzichu

diabu jak łen przindze to jo przinda płe ta renta jo! a ti me pujdzeme wepidz so flacha

DO WATYKANU.

PROSZĘ NIE FASZEROWAĆ PAPIERZA WYNALAZKAMI SPEEDOPODOBNYMI (Typu :Amfa, koka etc.) BO NAPRAWDĘ EWIDETNIE WIDAC BYŁO (Swego czasu) ŻE JEST SZTUCZNIE PODTRZYMYWANY( Vide:ekspresyjna mimika i gestykulacja),
I DZIĘKI TEMU MAMY TO CO MAMY - PAPIERZ JEST NA WYKOŃCZENIU.
ALE JAK ZWYKLE CHODZI O PIENIĄDZE.
A ZE STOŁKÓW CZARNI BRACIA I TAK SPADNIECIE.

SHAIGAN AEGIRSSON

;) A czy sol kuchenna ktora uzywasz to napewno sol?
Watykan odezwie sie niebawem.

Inne tematy z forum Hydepark

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (3 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

do góry