Widok
Znacie Dextera? Każdy go zna, on zawsze fajne pomysły ma...
Słucham muzyki z" Dextera" i nie mogę przestać :)
Nie wiem dlaczego, ale prawie zawsze ścieżki dźwiękowe z filmów o psychopatach działały na mnie odświeżająco ;)
(Link do muzyki w odnośniku, trzeba przeglądać pod Firefoxem, bo pod Explorerem ładuje się nie wiedzieć czemu inny zestaw utworów, który z Dexterem chyba niewiele ma wspólnego...)
Nie wiem dlaczego, ale prawie zawsze ścieżki dźwiękowe z filmów o psychopatach działały na mnie odświeżająco ;)
(Link do muzyki w odnośniku, trzeba przeglądać pod Firefoxem, bo pod Explorerem ładuje się nie wiedzieć czemu inny zestaw utworów, który z Dexterem chyba niewiele ma wspólnego...)
Hobo
Całkiem możliwe że masz rację, w lutym ukazał się artykuł, w którym wspominano o planach zabrania Brzechwie ulicy, z powodu że "Brzechwa w okresie stalinowskim zasłynął z wielu wierszy gloryfikujących system komunistyczny i Stalina". (Odnośnik w linku). Artykuł na Onecie może być radosnym, twórczym rozwinięciem idei. Niekoniecznie mającym coś wspólnego z prawdą. Swoją drogą żart się udał, dawno się tak nie śmiałam, zwłaszcza kiedy doszłam do akapitu poświęconemu Panu Kleksowi.
stworek
a Ty znowu o tych biletach... ;)
pomysł wporzo, ale im więcej będzie ludzi operujących takimi wąskimi, pełnymi kompleksów kategoriami myślenia jak magda: "wy jesteście gorsi, my jesteśmy lepsi", tym mniejsze szanse na powodzenie tego projektu.
nie wiem, czy Twoje rzeczowe argumenty nie trafiły w próżnię.
rozmawiać warto, ale czy z każdym?
chyba, że problemy i kwestie komunikacji miejskiej
to twoja idee fixe ;)
pomysł wporzo, ale im więcej będzie ludzi operujących takimi wąskimi, pełnymi kompleksów kategoriami myślenia jak magda: "wy jesteście gorsi, my jesteśmy lepsi", tym mniejsze szanse na powodzenie tego projektu.
nie wiem, czy Twoje rzeczowe argumenty nie trafiły w próżnię.
rozmawiać warto, ale czy z każdym?
chyba, że problemy i kwestie komunikacji miejskiej
to twoja idee fixe ;)
.
Wspólna komunikacja miejska, najlepiej z uwzględnieniem SKM byłaby bardzo dobrym rozwiązaniem. Pomijając wygodę płynącą z braku konieczności posiadania pięćdziesięciu różnych biletów na każdą okazję, większa (ogółem) liczba klientów mogłaby spowodować obniżkę cen. Gdyby tak bilet sieciowy na miesiąc kosztował jak w Wawie ok 60 zeta...
nawet "PO BRONI IMMUNITETU"
Wszelkie niezgodności Mają Tylko
Uzasadniać Istnienie Sejmu
.........................
Razem posłowie PO PIS Brona i SLD
choć od dziedwiętnastego wieku minęły lata
to jakże mało człowiek wie
bo w sejmie nadal panuje skrajna prywata.
Tylko o to tutaj chodzi
że"Sam tu przecież dzięki nimu siedzę
i nic mi nie grozi
czemu mam głosować przeciwko koledze ?"
Grzegorz Rymopis
Uzasadniać Istnienie Sejmu
.........................
Razem posłowie PO PIS Brona i SLD
choć od dziedwiętnastego wieku minęły lata
to jakże mało człowiek wie
bo w sejmie nadal panuje skrajna prywata.
Tylko o to tutaj chodzi
że"Sam tu przecież dzięki nimu siedzę
i nic mi nie grozi
czemu mam głosować przeciwko koledze ?"
Grzegorz Rymopis
Gdynia górą!!!
Wrrr.... Denerwuje mnie to, że w Gdyni to my zawsze pierwsi wychodzimy z jakimś pomysłem, a potem śmierdzący Gdańsk po nas powtarza, bo sam nic nie wymyśli! A poza tym nie wiedziałam czy śmiać się czy może plakać, gdy dowiedzialam się, że mamy mieć wspolną komunikację miejską! Sory, ale my was wyprzedzamy o lata świetlne:D A pomysł, żeby zrobić z nas jedno miasto szanownego pana Adamowicza to już wogole mnie dobił:/