Widok

:)))

kiepskie
kiepściutkie
te wasze rymy Panowie, a grzesia najgorsze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

mp3

mp3 na www.dancemp3.gourl.org

Znacie Dextera? Każdy go zna, on zawsze fajne pomysły ma...

Słucham muzyki z" Dextera" i nie mogę przestać :)
Nie wiem dlaczego, ale prawie zawsze ścieżki dźwiękowe z filmów o psychopatach działały na mnie odświeżająco ;)

(Link do muzyki w odnośniku, trzeba przeglądać pod Firefoxem, bo pod Explorerem ładuje się nie wiedzieć czemu inny zestaw utworów, który z Dexterem chyba niewiele ma wspólnego...)

Hobo

Całkiem możliwe że masz rację, w lutym ukazał się artykuł, w którym wspominano o planach zabrania Brzechwie ulicy, z powodu że "Brzechwa w okresie stalinowskim zasłynął z wielu wierszy gloryfikujących system komunistyczny i Stalina". (Odnośnik w linku). Artykuł na Onecie może być radosnym, twórczym rozwinięciem idei. Niekoniecznie mającym coś wspólnego z prawdą. Swoją drogą żart się udał, dawno się tak nie śmiałam, zwłaszcza kiedy doszłam do akapitu poświęconemu Panu Kleksowi.

mam nadzieję...

aczkolwiek (pzdr cb) wpisz w google brzechwa+lpr. sporo tego wyskakuje. chociaż nie da się ukryć, że większość linków odnosi się do przytoczonego przeze mnie artykułu. myślę sobie zatem, że coś jest na rzeczy, ale autor artykułu całość podkoloryzował. ot taka licentia poetica

Hobo

odnośnie artykułu o Brzechwie, to MUSIAŁ być żart. Ja bardzo proszę. Nawet oni nie mogliby napisać czegoś tak idiotycznego, choć istotnie, poszli po rozum do głowy i kiedy wrócą nie wiadomo. Poza tym ostatni akapit artykułu...

Ćmo,

po prostu dużo jeżdżę :)
A na samochód mnie nie stać. Przynajmniej na razie. Kiedy zacznę narzekać na dziury w drogach, będziecie wiedzieli ;)

SILNIEJ !!!!!!!!!!!!!

SILNIEJ MÓJ MIŁY, SILNIEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!

hura

stworek is back. witamy, witamy... wykruszała się coś stara gwardia trzymających poziom. ale wiosna w końcu, to i ze snu zimowego czas się przebudzić

"toast"

dawno tak nie było
dawno już nie byłam dla siebie samej obecna
nie roztapiałam się w świetle
w mroku zapalonych świec
oderwana boleśnie od rzeczywistego świata
od ziemi
od tej muzyki
nie wiem dokąd zabłądziłam

dobrze jest wracać
padać na kolana
palce zaplątać w młodą trawę
patrzeć w słońce

stworek

a Ty znowu o tych biletach... ;)
pomysł wporzo, ale im więcej będzie ludzi operujących takimi wąskimi, pełnymi kompleksów kategoriami myślenia jak magda: "wy jesteście gorsi, my jesteśmy lepsi", tym mniejsze szanse na powodzenie tego projektu.
nie wiem, czy Twoje rzeczowe argumenty nie trafiły w próżnię.
rozmawiać warto, ale czy z każdym?
chyba, że problemy i kwestie komunikacji miejskiej
to twoja idee fixe ;)

.

Wspólna komunikacja miejska, najlepiej z uwzględnieniem SKM byłaby bardzo dobrym rozwiązaniem. Pomijając wygodę płynącą z braku konieczności posiadania pięćdziesięciu różnych biletów na każdą okazję, większa (ogółem) liczba klientów mogłaby spowodować obniżkę cen. Gdyby tak bilet sieciowy na miesiąc kosztował jak w Wawie ok 60 zeta...

nawet "PO BRONI IMMUNITETU"

Wszelkie niezgodności Mają Tylko
Uzasadniać Istnienie Sejmu
.........................

Razem posłowie PO PIS Brona i SLD
choć od dziedwiętnastego wieku minęły lata
to jakże mało człowiek wie
bo w sejmie nadal panuje skrajna prywata.

Tylko o to tutaj chodzi
że"Sam tu przecież dzięki nimu siedzę
i nic mi nie grozi
czemu mam głosować przeciwko koledze ?"

Grzegorz Rymopis

Gdynia górą!!!

Wrrr.... Denerwuje mnie to, że w Gdyni to my zawsze pierwsi wychodzimy z jakimś pomysłem, a potem śmierdzący Gdańsk po nas powtarza, bo sam nic nie wymyśli! A poza tym nie wiedziałam czy śmiać się czy może plakać, gdy dowiedzialam się, że mamy mieć wspolną komunikację miejską! Sory, ale my was wyprzedzamy o lata świetlne:D A pomysł, żeby zrobić z nas jedno miasto szanownego pana Adamowicza to już wogole mnie dobił:/

święta

no właśnie, a ja na poważnie muszę umyć okna!! a pogoda taka piękna, że pobuszowałabym gdzieś tam, z kimś tam, bez celu, bez większego sensu, dla czystej przyjemności! och! nie ma tak dobrze:)

nie wierzę

1 kwietnia jest dopiero jutro. zatem oni chyba tak na poważnie. ja pier....

obserwator,

jo, jo, jo....łyknij se panadol to może ci przejdzie....

jak długo

czy normale jest ze w banku z dnia na dzien kasjer staje sie naczelnikiem -co wy na to
czy ma taka wiedze by kioerowac ludzmi sorki to jakas bzdura (pko)

ona

:)

totenkopf

ależ Ty przymęczasz

Ania

jak długo jeszcze w przedsiębiorstwach państwowych(ZUS -Gdańsk) bedzie sie awansować sekretarki na kierowników ?

Inne tematy z forum Hydepark

Klimatyzacja w biurze (56 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

czy ktoś z Was wygrał w radiu?? (149 odpowiedzi)

Zastanawia mnie czy są tu osoby które wygrały w radiu np RMF FM kasę? Codziennie prawie każde...

a to na rano ;) (347 odpowiedzi)

tiaaa...a to na rano. jakie szczęście, że nikt wcześniej na to nie wpadł :)...

do góry