Widok
NEFER
Uwierzysz, ze zapomnialam o Legolandzie?Az wstyd-a caly dzien bylam w Kopenhadze.Moze sie wybiore, choc bardziej uparlam sie na zamek Hamleta.A o cenach biletow na pociag lepiej nie wspominac.
Adj.Walentynek-naprawde je lubie i to przykre, ze niektorzy uwazaja je za dziwactwo tylko dlatego, ze nie wymyslili ich Polacy.To czas gdy zakochani chca uczcic swoj zwiazek, czas gdy chcemy powiedziec kilka milych slow przyjaciolom...gdzie w tym wariactwo?No chyba, ze ten swiat doszedl juz do tego, ze okazywanie uczuc uznaje za nienormalne.
Musze Cie przeprosic, list wyslalam dopiero dzis-w srodku masz wyjasnienie..."@.@" Pozdrawiam Cie bardzo cieplo!
Adj.Walentynek-naprawde je lubie i to przykre, ze niektorzy uwazaja je za dziwactwo tylko dlatego, ze nie wymyslili ich Polacy.To czas gdy zakochani chca uczcic swoj zwiazek, czas gdy chcemy powiedziec kilka milych slow przyjaciolom...gdzie w tym wariactwo?No chyba, ze ten swiat doszedl juz do tego, ze okazywanie uczuc uznaje za nienormalne.
Musze Cie przeprosic, list wyslalam dopiero dzis-w srodku masz wyjasnienie..."@.@" Pozdrawiam Cie bardzo cieplo!
ASPIS
Pani Smokow, nie trac wiary.Prawdziwa milosc nie mieszka w glosnych slowach, ani slomianych deklaracjach.Czesto dojrzewa powoli.Z paczka przyjazni, cichego czekania, rodzacego sie z czynow(nie slow!)zaufania.Nie szukaj jej na sile, bo zwioda Cie demony.Ona przyjdzie sama, gdy Los uzna, ze juz czas.innymi slowy-nie pozwol, aby jakis kretyn Cie unieszczesliwial-na pewno nie zasluguje nawet na to, by czyscic Ci buty.
Krabate-wasz Zakon bardzo mi sie podoba:-)
Swietliste pozdrowienia!
Krabate-wasz Zakon bardzo mi sie podoba:-)
Swietliste pozdrowienia!
burzan
gangreno poezji, nie masz co robic, chudotworco nieszczesny? Masz kompleks Marzana czy Kufla? Takie rzeczy sie zalatwia inaczej, moge ci podeslac adres dobrego gdynskiego psychoterapeuty. Moze on, slyszac twoj placz bezsilnego ciamkacza zlituje sie i odstrzeli, lub przynajmniej zaorze twoja glowa sciernisko twego dziecinstwa. Twoja plaska i atawistyczna zazdrosc lepszym od siebie przeraza mnie. Coz z ciebie za czlowiek? Zginiesz marnie zabity swoimi rozpaczliwymi ambicjami placzac, ze to nie ty odkryles teorie wzglednosci lub odczytales mape ludzkiego genomu. I pozwol, ze jednak zacytuje cos, co pewnie masz za motto zyciowe: "W dzisiejszym swiecie trzeba miec nie tylko plaski brzuch, ale i plaska osobowosc". Czy zawartosc twojej czaszki jest wprost proporcjonalna do twojej tuszy? A moze chlupoce tam zgnily, zielony jad epigonskich (przetlumaczyc?) wypocin po Mickiewiczu i innych wieszczach, do grona ktorych TAK BARDZO chcialbys sie zaliczac?
Moze wiec, poki jeszcze czas, zakoncz swoja chora dzialalnosc, bo skonczysz w domu dla oblakanych jak Salieri (przypomniec, kto to byl?), o ktorym pamietaja tylko dlatego, ze zazdroscil Mozartowi. Salieri wszak poznal wlasna malosc i dlatego oszalal.
Nie mozna rownac sie z Mozartem, chyba ze jako marny zezwlok ludzki w zbiorowym grobie bezimiennych.
Wykrzycz swoja odpowiedz muszli klozetowej, choc nie wiadomo, czy nie powtorzy sie sytuacja, kiedy to wszystkie ryby z Jelitkowa wywrocily sie do gory brzuchami (gdziesmy to juz czytali?).
Moze wiec, poki jeszcze czas, zakoncz swoja chora dzialalnosc, bo skonczysz w domu dla oblakanych jak Salieri (przypomniec, kto to byl?), o ktorym pamietaja tylko dlatego, ze zazdroscil Mozartowi. Salieri wszak poznal wlasna malosc i dlatego oszalal.
Nie mozna rownac sie z Mozartem, chyba ze jako marny zezwlok ludzki w zbiorowym grobie bezimiennych.
Wykrzycz swoja odpowiedz muszli klozetowej, choc nie wiadomo, czy nie powtorzy sie sytuacja, kiedy to wszystkie ryby z Jelitkowa wywrocily sie do gory brzuchami (gdziesmy to juz czytali?).
Cathar Words
Hm...Hp rozciagnal mi sie poziomo na ekranie i trudno czytac.
Weszlam na Forum dyskusyjne, ale strasznie to poplatane, zwlaszcza dla takich komputerowych antytalentow jak ja.
Chcialam opisac Wam jedna rzecz.Pisalam niedawno, ze w Odense nie widac zla...otoz widac-trzeba sie tylko lepiej przyjrzec.Chodzilam z kolezanka po sklepach z ubraniami-wszedzie natykalysmy sie na 10-12-nie dziewczynki, obladowane drogimi ciuchami w niesamowitych ilosciach, do tego same ubrane i umalowane jak 30-latki.Pomyslalam wtedy, ze bogaci rodzice daja pieniazki, a dzieci szpanuja.Zwlaszcza zapamietalam dwie ok.10-latki, kupujace rozowa, koronkowa bielizne.Tego samego dnia, wieczorem, wyczodzimy do kawiarni-i w centrum widze te dziewczynki...czekajace na klienta.Slyszalam, ze istnieje w Odense prostytucja, ale dzieci? Niedobrze mi sie robi od takiego swiata.
Weszlam na Forum dyskusyjne, ale strasznie to poplatane, zwlaszcza dla takich komputerowych antytalentow jak ja.
Chcialam opisac Wam jedna rzecz.Pisalam niedawno, ze w Odense nie widac zla...otoz widac-trzeba sie tylko lepiej przyjrzec.Chodzilam z kolezanka po sklepach z ubraniami-wszedzie natykalysmy sie na 10-12-nie dziewczynki, obladowane drogimi ciuchami w niesamowitych ilosciach, do tego same ubrane i umalowane jak 30-latki.Pomyslalam wtedy, ze bogaci rodzice daja pieniazki, a dzieci szpanuja.Zwlaszcza zapamietalam dwie ok.10-latki, kupujace rozowa, koronkowa bielizne.Tego samego dnia, wieczorem, wyczodzimy do kawiarni-i w centrum widze te dziewczynki...czekajace na klienta.Slyszalam, ze istnieje w Odense prostytucja, ale dzieci? Niedobrze mi sie robi od takiego swiata.
NEFER
Czy w Gdansku tez juz zbliza sie wiosna?Tutaj jest dzis wyjatkowo pieknie.Slonce swieci tak mocno, jakby to byl kwiecien-az blask bije od uliczek, domy jasnieja kolorami, a kolo pomnika Andersena trawa sie zieleni i rozkwitaja pierwsze kwiaty.Poraz pierwszy od 10lat ubralam dluga sukienke i ide wolno sluchajac spiewu ptakow.Czasem zycie naprawde daje nam w prezencie promyki slonca.Aby ogrzaly i osuszyly lzy.Popatrz w niebo, kiedy bedzie wolne od chmur...blekit oczyszcza i uzdrawia dusze.Dla takich chwil warto zyc...Swietliste pozdrowienia i cieple iskry zlotej energii!!!@v@
plagiat
No coz, tak jak chciala ta szuja, jego wypowiedz podzialala mi (i nie tylko) na ambicje troche, wkurzyla (to jasne), no co- osiagnal swoj nedzny cel, niech sie teraz cieszy, chichoczac do przytulanki.
Pamietasz, jak mowilam Ci cos o zywicielach (u Jerzego)?
Chcialabym dokonczyc- mainowicie szukam caly czas zywiciela ostatecznego, ale trafiam na posrednich.
Nie skarze sie, ale moja pasozytnicza natura wyje z glodu.... :)
Pamietasz, jak mowilam Ci cos o zywicielach (u Jerzego)?
Chcialabym dokonczyc- mainowicie szukam caly czas zywiciela ostatecznego, ale trafiam na posrednich.
Nie skarze sie, ale moja pasozytnicza natura wyje z glodu.... :)