Widok
NEFER
Syrenka siedzi na kamieniu i mozna na nim usiasc i sie do niej przytulic...Muzeum Andersena nie robi takiego wrazenia, ale cala uliczka jesz przepiekna.Mialam ostatnio trudnosci z dojsciem do komp.-teraz tez musze sie spieszyc.W Weekend napisze wiecej.Swietliste pozdrowienia!!!@v@
Kiszczak!Nie zakopiesz, bo zostane spalona, albo przyleci po mnie UFO i bede Cie straszyc Latajacymi Spodkami.
ASPIS! Sloneczko, jak tu od razu jasniej z Twymi wierszykami.Czy wiesz, ze dobra godzine glowilam sie od kogo przyszedl ten SMS?Czekam niecierpliwie na listy.Pozdrawiam cieplo!
Alchemik-dziekuje, te 10 sarduszek tez bylo mile.@v@
Kiszczak!Nie zakopiesz, bo zostane spalona, albo przyleci po mnie UFO i bede Cie straszyc Latajacymi Spodkami.
ASPIS! Sloneczko, jak tu od razu jasniej z Twymi wierszykami.Czy wiesz, ze dobra godzine glowilam sie od kogo przyszedl ten SMS?Czekam niecierpliwie na listy.Pozdrawiam cieplo!
Alchemik-dziekuje, te 10 sarduszek tez bylo mile.@v@
Elaine blath Feainnewedd
a propo tematu milosci to polecam ksiazke prof. Wojciszke pdt. "Psychologia milosci" tam jest wszystko napisane, bo milosc to nie tylko uczucie nieskazitelnie czyste, niezaplamione modnymi "sloganami".
pozatym jakimi modnymi sloganami?? ja chyba takich nie uzylem....
a ze strony faceta moze byc na tyle odwrotnie ze to on bedzie pomiatany przez kobiete....
pozatym jakimi modnymi sloganami?? ja chyba takich nie uzylem....
a ze strony faceta moze byc na tyle odwrotnie ze to on bedzie pomiatany przez kobiete....
plagiat
otoz nie chodzi o to co myslalem a co teraz mysle, zawsze myslalem tak samo i ciesze sie ze niektore z moich spostrzezen i zachowan (tych dobrych) pokrywaja sie z tym co przeczytalem (jeszcze nie skonczylem)... pozatym ta ksiazka tlumaczy dlaczego sie zwiazki rozpadaja, jakie sa tego rpzyczyny itp.....