Widok

1/2kownik Kiszczak

A kto cię nauczył obsługi komputera, o pardon - chciałem napisać klawiatury?
Wprawne i sprawne paluszki Lennonki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nefer

A jednak nie napisalas jaka muzyke lubisz .-Niechcacy trafilas (ha ha) -- Chodzilem na rajdy studenckie - a moja grupka nazywala sie --- !--- , , Ranger Gass club, ,
mowiac powazniej cos mi sie obilo o uszy, ale musze
sprawdzic . (koperte zakupilem ) pozdrowienia :)x33

7sk

to czemu piszesz ze brak ci w nich wiary?
chcialbys zeby pratchett napisal druga biblie czy jak?

ludziu

nigdy nie twierdze ze mam 100% racji a akurat te ksiazke odbieram tak a nie inaczej (psycholgie milosci) z reszta milo mi ze przyznajesz mi chociaz czesciowa racje.

plagiat

wlasnie w ten sposob patrze, jakbym patrzal inaczej to bym nie czytal jego ksiazek, a tym bardziej nie mowil ze mi sie podobaja

jak już tu jestem

TO POZDRAWIAM TYCH KTÓRZY MNIE ZNAJĄ , UŚMIECHY DLA WAS :`))

Alchemik

nie orientujesz sie czy w Polsce wyszla ksiazka o tematyce Rangersow? Niestety w innych jezykach zbyt dobrze sie nie czuje, do napisania

Alchemik

tak jeszcze jestem w pracy, rany funduja nam zimny wychow- ogrzewanie rabnelo i od 2 tygodni marzne. Kiedys napisalam ze jestem z wykszt. muzykiem, ale szczerze piszac wiecej zapomnialam niz umiem, bo jak sie nie siedzi w branzy to all ulatuje z pamieci, duuuza koperta? Dla mnie? To swietnie!!! Pozdrowienia

Nefer

Widze , ze pracujesz . Tak zapytalem , poniewaz w gratce wszyscy jakos inaczej pisali , moze to te klawisze ? . Ide szukac duzej koperty , te co mam sa
za male /nie nie zwariwalem/ . Nigdy nie napisalas o muzyce ??? - oczywiscie tej tej jakiej sluchasz ????
pozdrowienia :)

Alchemik

nie mam pojecia czy to on czy nie nie mam juz takiej mozliwosci aby sprawdzic (kiedys po pismie), pozdrowienia-

7sk

oczywiscie chodzi mi o "psychologie milosci" :-)

7sk

pratchett mial w tym swoj zamiar, albo po prostu napisal ksiazke smieszna do ktorej chcesz dorobic jakakolwiek ideologie...
popatrz na to z tej strony.
to jest FANTASTYKA nie koniecznie musi miec cos wspolnego z zyciem

7sk

Ze sie tak wtrace co do ksiazki, o ktorej mowicie...tak sie dziwnie sklada, ze akurat nie czytalem jej wnikliwie, ale robilem niedawno korekte obszernego referatu mojej dziewczyny na temat tej ksiazki i musze sie z Toba zgodzic (choc i plagiat ma troche racji). Ale ogolnie oceniam ja duzo wyzej, niz modne aktualnie tomy poradnikow na ten temat na kredowym papierze, z tytulami opracowanymi przez specjalistow i czesto przerostem formy nad trescia.
Pozdrawiam obu :-)

Gratkowicze

Odkryłem własnie, że pod Netscape'm nie widać obrazków na stronie Gratkowiczów. Poprawiam ten "Drobiazg", ale mam kłopoty z wysłaniemk tego na serwer :o. Trochę więc potrwa tren remont. Przepraszam.

ZEPPELIN PŁK KISZCZAK KONTRAATAKUJE

GRATKO TY JESTEŚ JAK ZDROWIE
ILE CIĘ TRZEBA CENIĆ WIEDZĄ TYLKO
MÓZGI KROWIE
WIDZISZ TE OTO TUMANY KURZAWY?
TO TŁUSTY ZEPPELIN PŁK kISZCZAK
W POWETRZE SIĘ WZBIJA
DO WALNEJ Z BURZANEM ROZPRAWY
I WNET PO NIEBIE PUSZCZA SIĘ KŁUSEM
ZA PIERWSZYM LEPSZYM
ELEKTRYCZNYM MILTEDUSEM
KTÓREMU ONGI MARZAN DAŁ
MEDAL JAŁOWCA
ZA ŻYCZLIWE O SWEJ GRAFOMANII
UWAGI FACHOWCA

JUŻ PRUJĄ POWETRZE ZBIERAJĄC ŚLINĘ
KTÓRĄ WYPLUJĄ W PRÓBY GODZINĘ
WNET ZETRĄ SIĘ NA JEDNYM
Z NIEBOSKŁONÓW
CI WOJOWNICY POŻÓŁKŁYCH KUPONÓW
I JAK ZA DAWNYCH CZASÓW
GRATKOWEJ PIASKOWNICY
SYPNĄ PIACEHEM PRYSZCZEM
CYTATAMI TRZEMA
A NAWET TRUCHŁEM RUDEGO COOL EMA.

LECZ WSZYSTKO TO NA NIC.
BO CHOĆBY MILTEDUSA STRĄCIŁ
WŁADCA SALCESONÓW
BURZAN NOSI INNĄ
PARĘ KALESONÓW
ŚPIJCIE WIĘC SŁODKO DROGIE BARANY
I LICZCIE SIEBIE TO JEST BARANY

plagiat

w cale nie interpretuje wszystkiego w oparciu o wiare, nie robie tego co robi nasz kochany kolega K. na polaku...
jedynie zaznaczam ze brakuje mi w jego ksiazkach WIARY w ktora wierze, lub jakielkowiek innej bo to moze oznaczac jej ignorowanie, a z drugej strony moze to stanowi o ich charakterze...
czy brakiem WIARY nie nazwalbys stsounku autora do wiary w ARNOLDA BROSA (zal. 1905) czy Tego Ktory Rozdziera Niebo o imieniu NASA stosunek do postaci i ich wykreowanie wyraznie swiadcza o braku Wiary i to mi sie poprostu nie podoba, zaden fanatyzm.

plagiat

nie przeze ze przynyna jest czlowiek, ale mozna temu zapobiec, zapewne sam wiesz jak przydatna jest w zyciu psychologia. w milosci tez jest przydatna... a w tej ksiazce sa tylko opisane wszelkie mechanizmy.

7sk

o juz wiem jak
to juz jest FANATYZM
credits to whom helped me

7sk

nie powinno sie wszystkiego interpretwac w oparcoiu o wiare
bo to juz nie wiara tylko hm jak to okreslic...

7sk

jest jedna przyczyna powstawania takich zwiazkow i jedna przyczyna ktora powoduje ich rozpad:
CZLOWIEK

plagiat

otoz nie chodzi o to co myslalem a co teraz mysle, zawsze myslalem tak samo i ciesze sie ze niektore z moich spostrzezen i zachowan (tych dobrych) pokrywaja sie z tym co przeczytalem (jeszcze nie skonczylem)... pozatym ta ksiazka tlumaczy dlaczego sie zwiazki rozpadaja, jakie sa tego rpzyczyny itp.....

Inne tematy z forum Hydepark

Vibracje (56 odpowiedzi)

Au revoir, Alain Delon... http://www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU

muza na dziś (791 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Grajdołki (298 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry