Widok
Alchemik
tak jeszcze jestem w pracy, rany funduja nam zimny wychow- ogrzewanie rabnelo i od 2 tygodni marzne. Kiedys napisalam ze jestem z wykszt. muzykiem, ale szczerze piszac wiecej zapomnialam niz umiem, bo jak sie nie siedzi w branzy to all ulatuje z pamieci, duuuza koperta? Dla mnie? To swietnie!!! Pozdrowienia
7sk
Ze sie tak wtrace co do ksiazki, o ktorej mowicie...tak sie dziwnie sklada, ze akurat nie czytalem jej wnikliwie, ale robilem niedawno korekte obszernego referatu mojej dziewczyny na temat tej ksiazki i musze sie z Toba zgodzic (choc i plagiat ma troche racji). Ale ogolnie oceniam ja duzo wyzej, niz modne aktualnie tomy poradnikow na ten temat na kredowym papierze, z tytulami opracowanymi przez specjalistow i czesto przerostem formy nad trescia.
Pozdrawiam obu :-)
Pozdrawiam obu :-)
ZEPPELIN PŁK KISZCZAK KONTRAATAKUJE
GRATKO TY JESTEŚ JAK ZDROWIE
ILE CIĘ TRZEBA CENIĆ WIEDZĄ TYLKO
MÓZGI KROWIE
WIDZISZ TE OTO TUMANY KURZAWY?
TO TŁUSTY ZEPPELIN PŁK kISZCZAK
W POWETRZE SIĘ WZBIJA
DO WALNEJ Z BURZANEM ROZPRAWY
I WNET PO NIEBIE PUSZCZA SIĘ KŁUSEM
ZA PIERWSZYM LEPSZYM
ELEKTRYCZNYM MILTEDUSEM
KTÓREMU ONGI MARZAN DAŁ
MEDAL JAŁOWCA
ZA ŻYCZLIWE O SWEJ GRAFOMANII
UWAGI FACHOWCA
JUŻ PRUJĄ POWETRZE ZBIERAJĄC ŚLINĘ
KTÓRĄ WYPLUJĄ W PRÓBY GODZINĘ
WNET ZETRĄ SIĘ NA JEDNYM
Z NIEBOSKŁONÓW
CI WOJOWNICY POŻÓŁKŁYCH KUPONÓW
I JAK ZA DAWNYCH CZASÓW
GRATKOWEJ PIASKOWNICY
SYPNĄ PIACEHEM PRYSZCZEM
CYTATAMI TRZEMA
A NAWET TRUCHŁEM RUDEGO COOL EMA.
LECZ WSZYSTKO TO NA NIC.
BO CHOĆBY MILTEDUSA STRĄCIŁ
WŁADCA SALCESONÓW
BURZAN NOSI INNĄ
PARĘ KALESONÓW
ŚPIJCIE WIĘC SŁODKO DROGIE BARANY
I LICZCIE SIEBIE TO JEST BARANY
ILE CIĘ TRZEBA CENIĆ WIEDZĄ TYLKO
MÓZGI KROWIE
WIDZISZ TE OTO TUMANY KURZAWY?
TO TŁUSTY ZEPPELIN PŁK kISZCZAK
W POWETRZE SIĘ WZBIJA
DO WALNEJ Z BURZANEM ROZPRAWY
I WNET PO NIEBIE PUSZCZA SIĘ KŁUSEM
ZA PIERWSZYM LEPSZYM
ELEKTRYCZNYM MILTEDUSEM
KTÓREMU ONGI MARZAN DAŁ
MEDAL JAŁOWCA
ZA ŻYCZLIWE O SWEJ GRAFOMANII
UWAGI FACHOWCA
JUŻ PRUJĄ POWETRZE ZBIERAJĄC ŚLINĘ
KTÓRĄ WYPLUJĄ W PRÓBY GODZINĘ
WNET ZETRĄ SIĘ NA JEDNYM
Z NIEBOSKŁONÓW
CI WOJOWNICY POŻÓŁKŁYCH KUPONÓW
I JAK ZA DAWNYCH CZASÓW
GRATKOWEJ PIASKOWNICY
SYPNĄ PIACEHEM PRYSZCZEM
CYTATAMI TRZEMA
A NAWET TRUCHŁEM RUDEGO COOL EMA.
LECZ WSZYSTKO TO NA NIC.
BO CHOĆBY MILTEDUSA STRĄCIŁ
WŁADCA SALCESONÓW
BURZAN NOSI INNĄ
PARĘ KALESONÓW
ŚPIJCIE WIĘC SŁODKO DROGIE BARANY
I LICZCIE SIEBIE TO JEST BARANY
plagiat
w cale nie interpretuje wszystkiego w oparciu o wiare, nie robie tego co robi nasz kochany kolega K. na polaku...
jedynie zaznaczam ze brakuje mi w jego ksiazkach WIARY w ktora wierze, lub jakielkowiek innej bo to moze oznaczac jej ignorowanie, a z drugej strony moze to stanowi o ich charakterze...
czy brakiem WIARY nie nazwalbys stsounku autora do wiary w ARNOLDA BROSA (zal. 1905) czy Tego Ktory Rozdziera Niebo o imieniu NASA stosunek do postaci i ich wykreowanie wyraznie swiadcza o braku Wiary i to mi sie poprostu nie podoba, zaden fanatyzm.
jedynie zaznaczam ze brakuje mi w jego ksiazkach WIARY w ktora wierze, lub jakielkowiek innej bo to moze oznaczac jej ignorowanie, a z drugej strony moze to stanowi o ich charakterze...
czy brakiem WIARY nie nazwalbys stsounku autora do wiary w ARNOLDA BROSA (zal. 1905) czy Tego Ktory Rozdziera Niebo o imieniu NASA stosunek do postaci i ich wykreowanie wyraznie swiadcza o braku Wiary i to mi sie poprostu nie podoba, zaden fanatyzm.
plagiat
otoz nie chodzi o to co myslalem a co teraz mysle, zawsze myslalem tak samo i ciesze sie ze niektore z moich spostrzezen i zachowan (tych dobrych) pokrywaja sie z tym co przeczytalem (jeszcze nie skonczylem)... pozatym ta ksiazka tlumaczy dlaczego sie zwiazki rozpadaja, jakie sa tego rpzyczyny itp.....