Widok

15.01 KTOŚ COŚ WIE?

więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja tylko w obronie tvn ....
popieram tę opinię 71 nie zgadzam się z tą opinią 49

No i powiedzcie mi jak to jest...

I to nie jest segregacja? Posłowie glosują za obowiązkiem szczepień z wyłączeniem z tego obowiązku posłów i senatorów! Nie dziwi was to???
popieram tę opinię 161 nie zgadzam się z tą opinią 32

Wlasnie

Dlatego musimy wyjść na ulice. Przestańmy siedzieć w swojej strefie komfortu, która już jest zniszczona. Niech oni tez za to odpowiedzą!
popieram tę opinię 46 nie zgadzam się z tą opinią 8

Próbuje dojść do jakichś logicznych konkluzji, które by łączyły szczepienia z odebraniem wolności...

Chyba że to logika pokroju Rosji: NATO nie pozwala nam swobodnie terroryzować i anektować państw sojuszu, więc jest agresywne wobec Rosji
popieram tę opinię 46 nie zgadzam się z tą opinią 18

No i te minusy...

Ludzie dla was to spoko? Czy nie wiecie o tym głosowaniu?
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 8

Jeśli chcą mnie zmusić do szczepień, to tak

odbierają mi wolność.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 17

marsz sobota godz 14

Jutro o godz 14 z pod Naptuna rusza marsz ludzi,którym zależy na wolności.Wszyscy wolni ludzie mile widziani.
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 49

Dokladnie...władza nie pozwala mi spokojnie żyć,

chce zmusić mnie do szczepienia, którego nie chcę przyjąć, ogranicza mi swobody obywatelskie - władza chce stosować agresywne techniki przymusu!
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 12

Weźcie skasujcie ten bzdetny watek

Segregację,przymus to macie chyba w główce małolaty. Naogladaliscie się jakiejś patoli a potem gadacie o jakiś przymusach. Nikt nie zmusza Was do pracy, do podróżowania, do jedzenia, do kupowania w sklepach. Nie chcesz się szczepić to siedzisz w domu. To jest wolnosc
popieram tę opinię 64 nie zgadzam się z tą opinią 52

Dobre hehe

Dont look up :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Idź dalej oglądać

Propagandę pisowa i zaszczep się moja dawka!
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ludzie czy Wy tak jesteście ślepi i nie widzicie co się dzieje.

Osoby które głosują za obowiązkowymi szczepieniami są przeciwni aby to też ich dotyczyło. To po co oni zachęcają i przekonują do szczepień. To tak trochę wygląda jakby pracowali dla firm farmaceutycznych jako przedstawiciele i wciskają stolec.
popieram tę opinię 48 nie zgadzam się z tą opinią 14

Brak logiki

Tu nie ma logiki. Dobrze, że kiedyś ludzie posiadali zdrowy rozsądek, inaczej dalej borykalibyśmy się z chorobami zakaźnymi.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 10

Nie wiem...ręce mi opadają, że dla innych

takie zagrania są ok. Nie chcę się szczepić, nikogo nie potępiam za szczepienie, niech to będzie dobrowolny wybór.
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 4

hahaha

w łeb się walnij, nie w garnek
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 7
do góry