Widok
My też zdecydowana większość wreczalismy osobiście, już pisałam kiedyś, ze było to przemiłe, bo z niektórymi to dawno sie nie widzielismy, a te co wysłalismy to porazka, jak listy z Warszawy do Gdyni moga iśc ponad 2 tygodnie. Rozumiem, może brak kodu, może zbyt elegancja koperta, ale bez przesady.
jestem zdeczko wyluzowana jeżeli chodzi o fryzjera :) Bo mam włosy krótkie, ale dzielnie od marca zapuszczam i mam jeszcze malutki mankament z uszami (odstają), wiec koki i takie tam odpadają... A ja nadal nie umoiłam się na czesanie próbne.....
Luz blues.....
Możecie polecic jakiegoś fryzjera na Obłuzu? Gosia poleciła na Batorego, ale ja chyba wolalabym nie jexdzić w te i we wte.
Już tylko 33???? A dopiero bylo 100!!!
jestem zdeczko wyluzowana jeżeli chodzi o fryzjera :) Bo mam włosy krótkie, ale dzielnie od marca zapuszczam i mam jeszcze malutki mankament z uszami (odstają), wiec koki i takie tam odpadają... A ja nadal nie umoiłam się na czesanie próbne.....
Luz blues.....
Możecie polecic jakiegoś fryzjera na Obłuzu? Gosia poleciła na Batorego, ale ja chyba wolalabym nie jexdzić w te i we wte.
Już tylko 33???? A dopiero bylo 100!!!