Widok

6.10 dziś mamy 100 dni

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, które swój dzień mają 6 października, dziś mamy 100dniówkę!!!
Wszytskiego dobrego z tej okazji.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
studio Alicante p. Ania 0586201399 :)

A ja się niedawno, całkiem przypadkiem dowiedziałam, że fryzjerka z którą byłam umówiona pojechała do Anglii do męża na pół roku i pozostałam bez fryzjera.

No to klops:) napewno kogoś znajdziesz:)

Klops??? To mało powiedziane;)
Nie mam pojęcia gdzie się wybrać na próbną. W ostateczności sama się rozczochram:)))) To oczywiście żart.

Łatwo mi radzić bo sama mam spokój, ale chyba po prostu musisz iść do kilku zakładów i poprobować:) w Trójmieście jest wiele zakładów.

Tak właśnie mam zamiar zrobić. Czasami jednak warto iść od razu do kogoś sprawdzonego niż wydawać pieniądze na 10 próbnych fryzur. Zobaczę jeszcze. Troszkę się na nią wkurzyłam przyznam.

mapio mam prośbę - w naszym wątku pokazałaś swoje wspaniałe dyplomy dla świadków. Ja nie mam niestety tego programu ale mam ogromną prośbę czy mogłabyś mi wysłać na skrzynkę takie karykatury.
Z góry dziękuję
mój adres magdalinaszew@wp.pl
PODBIJAM
up
Jak tam dziewczyny bo ja już zaczynam mieć stresa a tu trzeba siedzieć w pracy i parcować masakra
A ja cały czas mam wrażenie że to jeszcze bardzo dużo czasu:)

Chodziaz mam wesele tydzien po was, to przez to ze to tak blisko, pozwolilam sobie zagladnac do waszego watku:):)

mapio, przyznam ze mnie zainspirowalas swoimi podziekowaniami dla rodziców, sprobuje cos pokombinowac

66
U mnie dziewczyny wszystko zależy od dnia. Czasami myślę, że 2 miesiące to strasznie dużo czasu a czasami, że to już tak niedaleko i że nie zdążę z tym wszystkim.
Jedno się nie zmienia. Nie ma dnia bez myślenia o ślubie. Tylko siedzę i kombinuję, co tu jeszcze wymyślić.
Zastanawiam się, co będę robiła po ślubie i oczywiście po podróży poślubnej, jak już opadną emocje. Będzie mi tego brakowało... albo zajmę się organizacją ślubu mojego brata. hihi

am powiedz czy jestescie juz po wizycie u ksiedza macie juz zalatwione paierkowe sprawy ??

my chcemy isc jutro - mamy juz wszystko z usc w rumi oraz nasze swidectwa chrztu

co mamy wziasc jeszcze ??

ciesze sie ze kogos natchnelam

dzisiaj postaram sie wyslac prg

Cześć Mapio.
Ksiądz mówił, że mamy przyjść we wrześniu (mamy zamiar iść pod koniec sierpnia).
Trzeba dostarczyć :
-zaświadczenie z USC
-zaświadczenie o ukończeniu kursu
-zaświadczenie z poradnictwa
-akt chrztu
-świadectwo szkolne (ostatnie z religią)
-dowody osobiste
Jeżeli coś przyniosłaś na pierwsze spotkanie to teraz już nie musisz.
Przed samym ślubem: karteczki do spowiedzi, obrączki, dowody osobiste (nasze i świadków).

Mapio a załatwiłaś poradnictwo?

oki dzieki

mamy w poniedzialek :)) myslalam ze moze moznas doniesc pozniej to zaswiadczenie z poradni a tak to wszystko juz mamy :)

am barbara wrocila dzwon do niej my jestesmy umowieni na pon

Super. Dziękuję za informację. Zaraz do niej zadzwonię. Napisz mi proszę w poniedziałek ja było.
A powiedz mi jeszcze czy umówiłaś się już na makijaż próbny z Panią Elą?
A może jesteś już po, jakie rezultaty?

jak tylko bedziemy po naukach to ci wszystko opisze :)

a na makijaz jestesmy (moja mama tez sie zdecydowala:)) umowiona na sobote 11 sierpnia

a ty kiedy masz ??

Jeszcze nie wiem. Napisałam maila do Pani Eli w poniedziałek ale nie mam jeszcze odpowiedzi. (ja też namówiłam mamę). Tak sobie pomyślałam że mogłybyśmy zrobić w ten sam dzień próbny żeby Pani Ela nie musiała jeździć dwa razy. Zobaczę co mi odpisze.

do góry