Widok

6.10 dziś mamy 100 dni

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, które swój dzień mają 6 października, dziś mamy 100dniówkę!!!
Wszytskiego dobrego z tej okazji.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
U mnie dziewczyny wszystko zależy od dnia. Czasami myślę, że 2 miesiące to strasznie dużo czasu a czasami, że to już tak niedaleko i że nie zdążę z tym wszystkim.
Jedno się nie zmienia. Nie ma dnia bez myślenia o ślubie. Tylko siedzę i kombinuję, co tu jeszcze wymyślić.
Zastanawiam się, co będę robiła po ślubie i oczywiście po podróży poślubnej, jak już opadną emocje. Będzie mi tego brakowało... albo zajmę się organizacją ślubu mojego brata. hihi

66
Chodziaz mam wesele tydzien po was, to przez to ze to tak blisko, pozwolilam sobie zagladnac do waszego watku:):)

mapio, przyznam ze mnie zainspirowalas swoimi podziekowaniami dla rodziców, sprobuje cos pokombinowac

A ja cały czas mam wrażenie że to jeszcze bardzo dużo czasu:)

Jak tam dziewczyny bo ja już zaczynam mieć stresa a tu trzeba siedzieć w pracy i parcować masakra
up
PODBIJAM
mapio mam prośbę - w naszym wątku pokazałaś swoje wspaniałe dyplomy dla świadków. Ja nie mam niestety tego programu ale mam ogromną prośbę czy mogłabyś mi wysłać na skrzynkę takie karykatury.
Z góry dziękuję
mój adres magdalinaszew@wp.pl
Tak właśnie mam zamiar zrobić. Czasami jednak warto iść od razu do kogoś sprawdzonego niż wydawać pieniądze na 10 próbnych fryzur. Zobaczę jeszcze. Troszkę się na nią wkurzyłam przyznam.

Łatwo mi radzić bo sama mam spokój, ale chyba po prostu musisz iść do kilku zakładów i poprobować:) w Trójmieście jest wiele zakładów.

Klops??? To mało powiedziane;)
Nie mam pojęcia gdzie się wybrać na próbną. W ostateczności sama się rozczochram:)))) To oczywiście żart.

No to klops:) napewno kogoś znajdziesz:)

A ja się niedawno, całkiem przypadkiem dowiedziałam, że fryzjerka z którą byłam umówiona pojechała do Anglii do męża na pół roku i pozostałam bez fryzjera.

studio Alicante p. Ania 0586201399 :)

Ślub mamy na 16:00 w Gdańsku, wiec pewnie juz o 14:30 powinnam byc gotowa. Podaj mi, prosze ten numer, może się skuszę :)

up

Przepraszam dopiero teraz zajrzałam. Ja mam już fryzjera, ale w centrum Gdyni na ulicy Batorego przy kościele NSPJ tam dlatego, że to salon który współprowadzi moja dobra koleżanka u której czesze i farbuje się od lat i mam do niej w pełni zaufanie. I wiem że sie z nią dogadam. Na Obłużu niestety nie znam fryzjerów:) Pozdrawiam jeśli chcesz to dam CI telefon ale to centrum Gdyni. A na którą masz ślub?

Gosia78, powiedz mi, czy Ty masz już fryzjera? Jak tak to którego i czy jest na Obłuzu? Ja muszę w końcu sie umówić, a mam na tyle nieposluszne włosy, że muszę mieć kogos w miare blisko, ale nie paradowac przez cale 3miasto od czesania do domu.
Piszę raz jeszcze, aby mieć pewność, że odczytasz

Gosia78, powiedz mi, czy Ty masz już fryzjera? Jak tak to którego i czy jest na Obłuzu? Ja muszę w końcu sie umówić, a mam na tyle nieposluszne włosy, że muszę mieć kogos w miare blisko, ale nie paradowac przez cale 3miasto od czesania do domu.

A ja jestem nieprzytomna po całym weekendzie rozwożenia zaproszeń. Ale warto było każdego z osobna odwiedzić, pogadać, wypić herbatę.

do góry