Widok
w srode mialam pierwsza przymiarke w salonie Magda w Wejherowie
jestem zachwycona jakoscia sukienki. teraz sukienka jest zwezana bo zrzucilam kilka kg zreszta na zdjeciach widac ze w niektorych miejscach nie uklada sie tak jak powinna
w piatek beda miala ja juz w domu :) niemoge sie doczekac. polecam wszystkim ten salon w 100%

jestem zachwycona jakoscia sukienki. teraz sukienka jest zwezana bo zrzucilam kilka kg zreszta na zdjeciach widac ze w niektorych miejscach nie uklada sie tak jak powinna
w piatek beda miala ja juz w domu :) niemoge sie doczekac. polecam wszystkim ten salon w 100%

Nasze rodzinki były trochę od tego wszystkiego odseparowane, bo nie mieszkają w 3mieście, a my wszystko tutaj sami organizujemy. Aż do połowy sierpnia był błogi spokój, ale potem się zaczęło, co chwila "świetne" pomysły :-) Całe szczęście, że prawie wszystko już dopięte i nie bardzo jest możliwośc mieszania, ale trochę nerwową atmosferę i niepotrzebne stresy wprowadzają niektóre osoby :-/
"rz" - to długa historia
Moja rodzinka też szaleje, nie wiem co im się stało... Chyba są bardziej przejęci ode mnie:) To gadanie powoduje, że ja też zaczynam się denerwować. I te ciągłe pytanie... "macie jeż wszystko?...co jeszcze do załatwienie?..." Najgorsze, że ja nie wiem co im odpowiadać bo z tego wszystkiego już sama nie wiem co powinniśmy jeszcze załatwić :)))