Widok
nie jest tak źle zamówiłam dokumenty w kościele w którym miałam chrzest ( bo ja to wszystko w różnych miastach) ;)) 07.08 idziemy na nauki
zaproszenia zawozimy za tydzień, część roześlemy, bo nie damy rady pojechać, sukienkę mierzę w sierpniu
tylko spokój nas uratuje ;))))))
po niedzieli idziemy do urzędu
damy radę !! :)
zaproszenia zawozimy za tydzień, część roześlemy, bo nie damy rady pojechać, sukienkę mierzę w sierpniu
tylko spokój nas uratuje ;))))))
po niedzieli idziemy do urzędu
damy radę !! :)
Rozumiem :(
W takiej sytuacji to lepiej żebyście nie robili podziękowań na weselu :(
To byłoby za bardzo wzruszające dla Ciebie. Bez łez i tak się nigdy nie obejdzie ale lepiej z tego zrezygnować bo pozostałą część wesela zastanawiałabyś się jak by było gdyby...
Moja ukochana babcia zmarła też kilka lat temu, zawsze marzyła o tym aby być na naszym weselu, niestety... Na samą myśl o tym mam oczy pełne łez (dlatego właśnie nie będzie żadnych podziękowań dla dziadków).
hmmm... każdy ma swoją historię...
Jak się sentymentalnie zrobiło.
W takiej sytuacji to lepiej żebyście nie robili podziękowań na weselu :(
To byłoby za bardzo wzruszające dla Ciebie. Bez łez i tak się nigdy nie obejdzie ale lepiej z tego zrezygnować bo pozostałą część wesela zastanawiałabyś się jak by było gdyby...
Moja ukochana babcia zmarła też kilka lat temu, zawsze marzyła o tym aby być na naszym weselu, niestety... Na samą myśl o tym mam oczy pełne łez (dlatego właśnie nie będzie żadnych podziękowań dla dziadków).
hmmm... każdy ma swoją historię...
Jak się sentymentalnie zrobiło.
zycie czasami sie tak smutno uklada moja babcia jest w dosc powaznym stanie i juz nam powiedziala ze na slub przyjdzie ale na wesele raczej na 100% nie bo po prostu nie da rady :(
pocieszam sie ze po weselu jak juz bedziemy mieli zdjecia i film to do niej pojedziemy i zdamy pelna relacje
a ja wlasnie siedze nad podziekowaniami
dla swiadkow dyplomy mamy juz zrobione - wlasnorecznie i moim skromnym zdaniem wyszly super i niedrogo
zaraz zrobie zdjatko i wkleje :)
pocieszam sie ze po weselu jak juz bedziemy mieli zdjecia i film to do niej pojedziemy i zdamy pelna relacje
a ja wlasnie siedze nad podziekowaniami
dla swiadkow dyplomy mamy juz zrobione - wlasnorecznie i moim skromnym zdaniem wyszly super i niedrogo
zaraz zrobie zdjatko i wkleje :)
Pochwal się Mapio, dawaj zdjęcie :)
Powiem wam dziewczyny, że ostatnio stwierdziłam, że ślub to doskonały test dla rodziny. W końcu dowiadujesz się, kto, jaki jest. Czasami można się strasznie rozczarować, ale też nieźle pozytywnie zdziwić.
Moja druga babcia stwierdziła na przykład, zanim jeszcze dostała zaproszenie, że ona na pewno nie przyjdzie na nasz ślub, bo "nie jest ze mną związana" :))) Z kolei niektóre osoby, z którymi utrzymujemy średni kontakt reagowały bardzo żywiołowo i strasznie się cieszyły. Dziwny ten świt :)
Powiem wam dziewczyny, że ostatnio stwierdziłam, że ślub to doskonały test dla rodziny. W końcu dowiadujesz się, kto, jaki jest. Czasami można się strasznie rozczarować, ale też nieźle pozytywnie zdziwić.
Moja druga babcia stwierdziła na przykład, zanim jeszcze dostała zaproszenie, że ona na pewno nie przyjdzie na nasz ślub, bo "nie jest ze mną związana" :))) Z kolei niektóre osoby, z którymi utrzymujemy średni kontakt reagowały bardzo żywiołowo i strasznie się cieszyły. Dziwny ten świt :)
oto dyplomy
do zrobienia potrzebne sa:
1 arkusz czarnego brystolu
2 kartki A4 bialego papieru ale o wiejszj gramaturze niz zwykly do drukowania - znalazlam na sieci to brazowe tlo i w wordzie rozciagnelam na cala kartke A4
2 antyramy A4
z kupnych "elementow" dyplomu to wszystko czyli okolo 14 zł
karykatury zrobilismy sami programem Let's Draw - polecam wszystkim na rozne okazje bardzo duza galeria gotowych twarzy, oczu, ust, wlosow i innych czesci ktore towrza gotowa karykature
po zrobieniu dyplomu w wordzie w takiej formie jak nam odpowiadal (tlo, tekst, karykatura) i wydrukowaniu go przypalilismy koncowki bialej kartki i polozylismy ja na czarnym brystolu a pozniej tylko w antyrame i gotowe :))
jezeli ktos jest zainteresowany to moge jeszcze wkleic wlasnorecznie robione tablice rejestracyjne

Shot with FinePix S5500 at 2007-07-21

do zrobienia potrzebne sa:
1 arkusz czarnego brystolu
2 kartki A4 bialego papieru ale o wiejszj gramaturze niz zwykly do drukowania - znalazlam na sieci to brazowe tlo i w wordzie rozciagnelam na cala kartke A4
2 antyramy A4
z kupnych "elementow" dyplomu to wszystko czyli okolo 14 zł
karykatury zrobilismy sami programem Let's Draw - polecam wszystkim na rozne okazje bardzo duza galeria gotowych twarzy, oczu, ust, wlosow i innych czesci ktore towrza gotowa karykature
po zrobieniu dyplomu w wordzie w takiej formie jak nam odpowiadal (tlo, tekst, karykatura) i wydrukowaniu go przypalilismy koncowki bialej kartki i polozylismy ja na czarnym brystolu a pozniej tylko w antyrame i gotowe :))
jezeli ktos jest zainteresowany to moge jeszcze wkleic wlasnorecznie robione tablice rejestracyjne

wklejam moje dzisiejsze dzielo - podziekowania dla rodzicow
koszt zrobienia okolo 15 zl i troszke roboty
dzisiaj kupilam
1. 6 bialych kartek papieru o wiekszej gramaturze
2. 1 zielona kartka papieru o wiekszej gramaturze
3 w Sabinexie w rumi zestaw - 4 ptaszki w gniazdach - 2 duze i dwa male, jakies piorka w tym samym kolorze i 3 jajka
ja wykorzystalam tylko ptaszki i jajka
potrzebne beda jeszcze
1. nozyczki i klej lub tasma dwustronna
schemat pudelka sciagnelam kiedys z netu
do srodka wlozymy podziekowani zwiniete w rulon, ktore zaraz zamierzam robic - uff meczacy dzien
mam nadzieje ze kogos natchnelam
oto efekt mojej pracy

Shot at 2007-07-21

Shot at 2007-07-21
koszt zrobienia okolo 15 zl i troszke roboty
dzisiaj kupilam
1. 6 bialych kartek papieru o wiekszej gramaturze
2. 1 zielona kartka papieru o wiekszej gramaturze
3 w Sabinexie w rumi zestaw - 4 ptaszki w gniazdach - 2 duze i dwa male, jakies piorka w tym samym kolorze i 3 jajka
ja wykorzystalam tylko ptaszki i jajka
potrzebne beda jeszcze
1. nozyczki i klej lub tasma dwustronna
schemat pudelka sciagnelam kiedys z netu
do srodka wlozymy podziekowani zwiniete w rulon, ktore zaraz zamierzam robic - uff meczacy dzien
mam nadzieje ze kogos natchnelam
oto efekt mojej pracy

Shot at 2007-07-21

Shot at 2007-07-21