Widok

7sk

Owszem, tak :) Mianowicie mowa o ym, ze mozna sie do Ciebie przytulac :)) Calkiem milo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

i leci...

i leci...

i leci...

i leci...

i leci...

UWAGA!!!

Przyszlość zmienia się w teraźniejszość o wiele szybciej niż się spodziewamy!!!

dlaczego chcialam zebyscie o mnie pamietali?

Bo ludzka pamiec jest taka bardzo ulotna.
Nawet jesli wydaje ci sie, ze zrobiles cos waznego, wartego zapamietania, nie wiesz, ze oni wszyscy zapomna o tym o wiele szybciej, niz przebrzmia ostatnie echa twojego uczynku.
I zgodnie z tym, co tu napisalam, za miesiac o ile nie bede przychodzila na spotkania, nikt nie bedzie o mnie myslal...
I nawet nie powinnam sie wtedy za bardzo zdziwic.

rysunek

w pewnym czaspismie o skokach narciarskich (notabene nr 1:)))
Siedzi dwoch gosci przed telewizorem, widac ze placza.
za nimi stoi kobieta i wrzeszczy:
Jezus Maria, nie zyje!!!
a te beksy:
gorzej!!! Jest drugi!!!\

Podejrzewam ze scenka wzieta z zycia:(

plagiat

nie wiem, czy dobrze zrozumialam, znasz tylko jedno meskie imie na A???
nie pisz ze tak :)
bo Cie nimi zasypie:)))
PS. Milo sie z Toba pisze

yo zapraszam na stronke studentow z ETI

Kliknij tuwww.grupa6.z.pl aby przeniesc sie na oficjalna strone studentow grupy6 1-go roku Infromatyki na PG.

NEUROTIC

EXPERIENCE JA SLUCHAM OD 5 LAT.... WOGLE PRODIGY MI ZOSTALO OD PODSTAWOWKI.... CZASEM SLYSZE NAWET TXTY ZE TO STAROC...

Lennonka

to jakie to imie?
nie rozumiem?
znam tylko jedno na A
ADAMMALYSZ :))

plagiat i tomko

nie nie bylby to plagiat...
ale tez na A

Jestem tu

jestem...
pamietajcie o mnie..

7SK

SORKI, ALE OSTATNI DOPADŁA MNIE ANGINA, A PRZY DUŻEJ GORĄCZCE TO SIĘ NIC NIE CHCE.

KAZIK JEST Z NICH DEBESCIAK, W PRAWDZIE NIE MAM PŁYT, MIAŁEM MP3'KI ALE POKASOWAŁEM, ZE WZGLĘDU NA JEGO IDEOLOGIĘ.

EXPERIENCE LUBISZ PEWNIE ZE WZGLEDU NA BREAK BEATY, A WOGÓLE TO JEST STRASZNIE POZYTYWNY, CZUĆ W NIM MŁODZIEŃCZĄ WENĘ I REGE A ZA TEN KLIMAT SZCZEGÓLNIE JĄ LUBIĘ

Esclarmonde

Nie atakowalem Ciebie za Katarow . Chcialem ostrzec
- myslalem naiwnie , ze jestes biedna zagubiona istotka
a nielubie gdy ktos z gratki wpada -jedna tragedia wystarczy (wszyscy wiedza ktora). Chodzilo mi nie tylko o Ciebie , nawet o Kogos Innego bardziej.
Dzis wiem , ze jestes "kuta na cztery nogi" .Nie zalezy Ci zupelnie , ze przez swoje demonstracje sprawiasz komus bol (oczywiscie nie mnie ). A, ze jestes wyznania , starej Bulgarskiej religii Bogomilow ( tak, tak)
to nie ma znaczenia najmniejszego.Nie wiem czy wiesz ale nawet na tym terenie jest wiele innych religii i religijek . Ludzie lubia w cos wierzyc -Ty tez . NIe jestem poszukiwaczem skarbow. Odrozniam sie od fanatykow tym ze mysle. Podalem CI wszystko to co JA chcialem --Wiem tez , -ze ow skarb, jak to nazywasz, nie ma nic wspolnego ani z energia ani z czyms o wartosci materialnej . A teraz murzyn zrobil swoje i moze odejsc.
P.S. Dlaczego wybralas ta religie?

Człowiek z Podhala

Pierwsza próba wypowiedzi na obcym terenie musi się ograniczyć do stwierdzenia faktu samej wypowiedzi. Może następne będą udane. Czekam na sugestie.

Atma!

Hej Promyczku! Dziekuje za SMSa i przepraszam, ze nie odpisalam, ale mam ostatnio pecha. Tu popsul sie serwer i od poniedzialku nie moge wywylac maili, a w Erze Gsm zaklocenia i nie moge wysylac SMSow. Grrrr...fatalne dni.
Do mnie co prawda wszystko dochodzi...
Swietliste pozdrowienia!

Aik

Napisalam to po Twoich pierwszych tekstach do mnie, w ktorych bardzo atakowales Katarow. Nie mialam i dalej nie mam pojecia o co Ci chodzilo. Potem "zmieniles ton" i okazalo sie, ze dosc dobrze "jestes w temacie". Coz... ja szukam Doskonalych, skoro gdzies tam sa, to ich znajde. Potrzebne tylko pieniadze i doszkolenie sie we francuskim. Tez fascynuje mnie tajemnica "Pasterzy Arkadyjskich", ale mysle, ze to wlasnie przez Katarow mozna sie dowiedziec czegos, czego nie ma w publikacjach. I to wtedy, gdy jest sie wyznawca tej samej wiary, a nie "poszukiwaczem skarbow".
Katarskie pozdrowienia.

Lennonka

O Małyszu napisałaś trochę... chyba się nie pogniewasz, jeśli założę podstronę o nim na Twojej stronie? :]

Lennonka

Czy gdyby był drugi Adam Małysz, czy nie byłby to Plagiat?

Margarita

Poproszę o Twoje zdjęcia :). Pojaw sie znów na spotkaniu w niedzielę z albumem. Możemy wybrać na miejscu, jeśli sama nie jesteś pewna, które warto dać.
Pozdrawiam cieplutko.
P.S Co słychać u Air'a?

Gratkowicze

Może macie jakieś pomysły na forum albo na sondy?
Może popiszecie trochę na naszej stronie? Tam też można dyskutować :). Jest bardziej kameralnie... może jeszcze nie-przytulnie, ale niedługo... kto wie? :))
Jak Was zachęcić? Chyba zrobię jakiś konkurs :].

ATMA

Czy pojawisz się wreszcie na spotkaniu? ;-)
Może byś dorzuciła swoje trzy grosze do naszej strony? Może jakąś uwagę chociaż?

Inne tematy z forum Hydepark

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (727 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

Grajdołki (98 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry