Widok

7sk

kocham wszystkie stworzonka.
nawet te uszate :-)
love&peace
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Neurotic

Aha.
Fatboy Slim?...
Aaaaaaa!!!!
Nie wiem, czy chcialabym to uslyszec!!!
Murzynek, spiewajacy 'Light my fire', taaaak... moze jeszcze Craig David???
Proponuje jeszcze Whitney spiewajaca 'Imagine" - miodzio.

ŁUKASZ....

NIE MOŻNA UCIEC OD PRZEZNACZENIA.....ONO JEST CZĘŚCIĄ SKŁADOWĄ NASZEGO JA.......NIGDY NIE OTWIERAMY WŁAŚCIWYCH DRZWI......NATURA LUDZKA NAM NA TO NIE POZWALA.......

NEUROTIC CZYLI ŁUKASZ......

DZIECIŃSTWO DRZEMIE WEWNĄTRZ.......

NEUROTIC

.....ŻYCIE JEST ZBYT KRÓTKIE I ZBYT BRYTALNE......NIE ODKŁADSJ MARZEN NA PÓŻNIEJ.....PODZIEL SIĘ NIMI......Z OSOBĄ WARTĄ TWOICH MARZEŃ....ZAMKNIJ OCZY.....ZOBACZYSZ JĄ WEWNĄTRZ...........

ŚWIETLIKU...........

MOJE ŻYCIE NICSĘ NIE ZMIENIŁO......DOSZŁY NOWE SMUTKI, NIE MOGĘ PRZEŻYĆ ŚMIERĆI AGNIESZKI.....WALCZĘ Z DUCHAMI....

WICHEREK......

CIĄGLE MNIE KRZYWDZI......CZUJĘ JEJ OBECNOŚĆ....PRZEŚLADUJE MNIE JEJ WZROK, JEJ GŁOS....NIE MAM JUŻ SIŁY WALCZYC Z DUCHAMI......ONE ZABIJAJĄ..

SZCZURY...........

ŚCISKAM CAŁE WAS...............

.............................................................................

DZIWNE KWIATY WYROSŁY NA MORZU...
WIDZĘ FRAGMENTY JEJ SNÓW, JEJ PRACY I OSŁONĘ PORWANĄ NA TYSIĄCE KAWAŁKÓW, NA TYSIĄCE FRAGMENTÓW.TRUDNO SOBIE WYOBRAZIĆ TAKĄ CIERPLIWOŚĆ, ALE DŁUGIE OCZEKIWANIE DOBIEGŁO KOŃCA.
DZIWNE KWIATY WYRASTAJĄ NA WSZYSTKICH LĄDACH......
...................KWIATY PAPROCI.................................

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

PoLKSIĘŻYC TO TYLKO JEDEN Z SYMBOLI WIDNIEJĄCYCH NA KOŚCI DO GRY, A CZERPANIE MOCY Z INNYCH ŚWIATÓW JEST HAZARDEM.
SZANSE WYGRANEJ I WRÓŻBA CZĘST IDĄ W PARZE, BY ZDRUZGOTAĆ ZBYT WYBUJAŁE FANTAZJE...............................

Kochani...

Od ponad 3 lat śledziłam Wasze wypowiedzi na stronie Hyde Park w Dzienniku Bałtyckim..od dłuższego czasu..jesteście już na stronach internetowych..i nadal czytuje to co piszecie..Jesteście super...Ekstra ludzie..wspaniałe teksty..Pozdrawiam bardzo serdecznie...może ktoś napisze tez cos do mnie?
Byłoby mi bardzo miło...

Foto Akty

"Myślę, że dla większości osób fotografowanie aktów nie jest niczym niewłaściwym, szczególnie gdy fotografowaną osobą jest ktoś obcy. Traktują ten rodzaj zdjęć w kategoriach sztuki. Czasami tylko problemem bywa ustalenie granicy między sztuką, a wulgarnością. Sprawa bardziej komplikuje się, gdy chodzi o osoby nam znane. Znacznie trudniej wtedy o tolerancję, zwłaszcza na początku. Później kiedy już wszystkim uda się ochłonąć niejeden stwierdza, że również chciałby być fotografowany w ten właśnie sposób"
M.C.

Nefer

Widzisz i stacja MIR nie spadla na nas --i dobrze
-Tak pomyslalem sobie ; co by to bylo gdyby Rosjanie za to , zeby niespadla na Polske zazadali : ----Krokusa (zoltego), Plk. kiszczaka i Esclarmonde
Smutno by bylo ---a Poziomki by pewnie niechcieli ;(

Alchemik

Kiszczaka to rozumiem, ale czemu mnie???????^_^

Esclarmonde

Adresu nie mam i nie wyslalem, ale tylko i wylacznie z 2 powodow :
1/ jestem leniwy -mieszkam w Gdyni a tu trzeba do Gdanska pojechac jakas butelke postawic i wtedy mozna miec wszystko -nawet wielkosc Twoich super-Rubensowskich zapewne ksztaltnych gabarytow ;
2/ Jak wyobrazilem sobie , ze trzymajac w wyciagnietej przed soba rece i szczypcach ( zeby energia moja czasem nie przeplynela ) wynosisz i wyrzucasz do smietnika moja przesylke , Wymieniasz po katach pokoju schowane i przepalone bio-odpromienniki, odczyniasz uroki, wykadzasz pokoje 4 razy, to -pomslalem --taka dobra mapa szkoda ;)))

Plagiat

jakie wrazenie wywarlo na Tobie "OLE LUKKOYE"

Alchemik

Poziomke wzieliby hurtem, mniam! Mniam.

Katty

Nam rowniez jest milo@v@
Tez cos napisz - im wiecej osob, tym ciekawiej...
Pozdrowienia!

Esclarmonde

bylam tylko w Chorze AM i Continuo, nie znosilam spiewu, zreszta moj spiew przypominal zawsze duszenie kota, pozdrowienia

Neurotic

masz przerazajace wizje przyszlosci, gdyby mialy sie potwierdzic- zaglada gatunku ludzkiego murowana! :-) To najprosciej rzeczujmujac. Pozdrowienia

Aik

No, teoretycznie dane studentow powinny byc zastrzezone...chyba, ze masz znajomosci... A bio- odpromiennikow nie potrzebuje, moj wlasny parawan wystarcza^_^ . Przesylek tez nie wyrzucam- szkoda mapy;)
Rubensowskich??? Wypraszam sobie! Jeszcze tak nie przytylam i raczej mi to nie grozi (zwlaszcza po przejsciu na katarska diete...).

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (110 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (784 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

do góry