Widok
Endura
A kiedy noc zapadnie, przyjdzcie po mnie...pozwolcie mi sie juz tu nie obudzic. Zazdroszcze Wam wolnosci, ktora dal wam ogien...zazdroszcze Wam, ze dane Wam bylo odejsc wszystkim razem, a ja musialam sie odrodzic sama.
Dlaczego?
Nie wzywajcie mnie, ale zabierzcie do siebie...
Mnie...z Nia, ta, ktora dopiero sie budzi, przywracajac wciaz od nowa mnie do zycia. Zabierzcie nas z tego swiata...Benedicite, parcite Nobis!
Dlaczego?
Nie wzywajcie mnie, ale zabierzcie do siebie...
Mnie...z Nia, ta, ktora dopiero sie budzi, przywracajac wciaz od nowa mnie do zycia. Zabierzcie nas z tego swiata...Benedicite, parcite Nobis!
Cathar Night
Zamiast Ksiezycowego blasku, czarny dym ogarnal szczyt.
Wiatr rozwial go na caly swiat, by kazda czastka dostala sie do ludzkich serc ( i tak juz czarnych). Wiec Cisza ogarnela swiat. Czarna Cisza, bez nadziei, a smiech zamienil sie w ironie. Kiedy pojdziesz, hen, daleko, moze z glebi gorskich szczelin uslyszysz spiew, uslyszysz lkanie...ostatnich swietlistych promieni. Pojdz do wnetrza ziemii, by znalezc legende o Arkadii...
Wiatr rozwial go na caly swiat, by kazda czastka dostala sie do ludzkich serc ( i tak juz czarnych). Wiec Cisza ogarnela swiat. Czarna Cisza, bez nadziei, a smiech zamienil sie w ironie. Kiedy pojdziesz, hen, daleko, moze z glebi gorskich szczelin uslyszysz spiew, uslyszysz lkanie...ostatnich swietlistych promieni. Pojdz do wnetrza ziemii, by znalezc legende o Arkadii...
CATHAR WAVE
"Na koncu swojego zycia pomyslisz sobie, w jaki sposob mogles przezyc kazdy miniony dzien.Wtedy jednak nie bedziesz mogl cofnac czasu. Zacznij wiec tak zyc juz teraz!"
(Marek Aureliusz)
"Swiat nigdy bardziej nie potrzebowal milosci i przebaczenia, jak dzis tego potrzebuje."
(Matka Teresa z Kalkuty)
Dla Nefer - w ramach kolejnego promyka nadziei...
(Marek Aureliusz)
"Swiat nigdy bardziej nie potrzebowal milosci i przebaczenia, jak dzis tego potrzebuje."
(Matka Teresa z Kalkuty)
Dla Nefer - w ramach kolejnego promyka nadziei...
AIK
Nie znikaj, nudno bedzie bez Ciebie...
Teraz to ja chcialam sprawdzic Twoja reakcje, musisz mi wybaczyc, nalezalo Ci sie^_^
Milo mi, ale lepiej abys mnie mimo wszystko za bardzo nie polubil;-)-chyba, ze naprawde mam Ci kiedys udzielic Consolamentum. A ja...jestem szczera az do bolu, nieraz mi to mowiono i w przyplywie tej szczerosci powiem Ci tyle, ze lubie Twoje slowa. Bo naprawde nikt wczesniej o Katarach nie mial bladego pojecia i Twoja obecnosc tutaj ucieszyla mnie, kimkolwiek jestes.
Katarskie pozdrowienia!
Teraz to ja chcialam sprawdzic Twoja reakcje, musisz mi wybaczyc, nalezalo Ci sie^_^
Milo mi, ale lepiej abys mnie mimo wszystko za bardzo nie polubil;-)-chyba, ze naprawde mam Ci kiedys udzielic Consolamentum. A ja...jestem szczera az do bolu, nieraz mi to mowiono i w przyplywie tej szczerosci powiem Ci tyle, ze lubie Twoje slowa. Bo naprawde nikt wczesniej o Katarach nie mial bladego pojecia i Twoja obecnosc tutaj ucieszyla mnie, kimkolwiek jestes.
Katarskie pozdrowienia!
Aik
Zwlaszcza kiedy ja pisze do HP bardziej otwarcie niz kiedys. Moze za bardzo...Tak czy inaczej nie lubie, kiedy sie ze mnie smieja. A rozbawienie z Twoich ostatnich tekstow bije z ekranu po oczach. Chyba bardziej podobala mi sie energia, jak sie klocilismy o Katarow...;) Zreszta, jak chcesz napisac "cos sympatycznego", pisz o Nich...to zawsze chce czytac, a jestes jedyna osoba " w temacie".
Katarskie pozdrowienia,
Katarskie pozdrowienia,
Alchemik
Z jednej strony pustynia, z drugiej smietnik wypaczanych idei, nie sadzisz? Klotnie zawsze ozywialy Hp, ale sa o tyle niebezoieczne, ze jak ustana, to pociagna za soba caly HP- zauwazyles, ze w wiekszosci ludzie tu pisza o niczym? A ja, gdy wroce do Polski nie bede miala dostepu do komp. i moze tez znikne...
Katarskie pozdrowienia!
Katarskie pozdrowienia!