Odpowiadasz na:

Re: gotowanie wege

Na parze do etapu "al dente". Do tego dobra oliwa plus zioła/ vinegret, albo masełko z bułką tartą, albo sos czosnkowy/ziołowy/jogurtowy,tzatziki itd..albo pieczone, np. kalafior i burak wymiatają.... rozwiń

Na parze do etapu "al dente". Do tego dobra oliwa plus zioła/ vinegret, albo masełko z bułką tartą, albo sos czosnkowy/ziołowy/jogurtowy,tzatziki itd..albo pieczone, np. kalafior i burak wymiatają. grillowanie jest ok, ale na dłuższa mete aż taka zdrowe nie jest. no a przede wszystkim najlepiej chrupac na surowo. wtedy wszelkie witaminki pozostają w 100% formie. no , chyba ze o pomidory chodzi, tutaj lepiej wcinac przecier i keczup;)

zobacz wątek
6 lat temu
~jagodzianka

Odpowiedź

Autor

Polityka prywatności
do góry