Widok
Pychotka! polecam to jedzonko :) od początku istnienia zamawiamy a-donga w pracy i jeszcze nigdy się nie zawiedliśmy. Szybko dowożą na zamówienie. Najczęściej zamawiamy kurczaka w 5 smakach, ale i inne potrawy też już próbowalismy. Porcje są duże, a w tym mięska też jest dużo.
Makaron a-dong, to o ile pamiętam- taki makaron przezroczysty z dodatkami-czyli kurczakiem i warzywami. Jest to taki specyficzny makaron, ja wolę jednak potrawy z ryżem.
Smacznego!
Makaron a-dong, to o ile pamiętam- taki makaron przezroczysty z dodatkami-czyli kurczakiem i warzywami. Jest to taki specyficzny makaron, ja wolę jednak potrawy z ryżem.
Smacznego!
obiadek już zjedzony :)
zamówiłam sobie kurczaka a-dong :) moja Mama wzięła chrupiącego kurczaka, Mąż pikantne kalmary :P do tego sajgonki na spróbowanie i banany w cieście na deser :)
faktycznie porcje duże :)
dodaję skany nowej ulotki :P
może nie za wyraźne, ale ulotka jest odbijana na ksero ;) jakość nie za dobra :P

zamówiłam sobie kurczaka a-dong :) moja Mama wzięła chrupiącego kurczaka, Mąż pikantne kalmary :P do tego sajgonki na spróbowanie i banany w cieście na deser :)
faktycznie porcje duże :)
dodaję skany nowej ulotki :P
może nie za wyraźne, ale ulotka jest odbijana na ksero ;) jakość nie za dobra :P