Widok

A ja dziś odkryłem

dlaczego obywatel pan Manson czcił św. Patryka!!!
Otóż najwyraźniej gdzieś w zaroślach tudzież w leśnych kniejach musiał odkryć wiosnę z tydzień wcześniej aniżeli ja. I pewno jeszcze ją zawstydził tak się zaczaić musiał na nią :)
Skubaniec no :) a przez chwilę tak się ucieszyłem, że mam dobrą nowinę i jestem pionier :D
Dopiero jak odpaliłem hyde to się zreflektowałem.
Egoista i samolub newsami się nie podzielił.

Ale poważnie, pierwszy raz w życiu słyszałem srokę trajkoczącą inaczej niż pepesza albo ckm. Dała mi się podejść, ale chciałem za blisko to se poleciała do nieba.

Udanej niedzieli :D

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
A tam takie gadanie Adaś, ja całe życie łokuje alołn.
A staram się iść powoli, coby się dało nadążyć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no złazimy się powoli. piwo jakieś rozwodnione teraz robią. perła. browary lubelskie. bo ja wiem...
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
Podrzuć.
Nie piłem.
Chłopaki jak jechali na mecz do Budowlanych to mówili, że po meczu uraczyli ich perłą i im smakowało.
A mnie nie przywieźli nawet flaszki :(
tak to jest z kolegami. pewnie i podrzucę któregoś dnia. ale to skrzynkę całą bo tak w detalu z jedną flaszką to się nie opłaca dupy ruszać. a jak to z tymi sromotnikami jest? czemu ludzie to żrą w ogóle? masz teorie jakąś z czym to pomylić można? bo jak słyszę, że z kanią to myślę sobie - ale głupi ci dziennikarze. no kani to muchomor sromotnikowy w żadnym miejscu nie przypomina. oni chyba myślą że gąski zbierają. na upartego... could be...
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
Skrzynka brzmi zacnie. No przynajmniej znajduje moje uznanie.
Jak robiłem kurs na machera od grzybów to miałem okazję pokukać w statystyki. Okazuje się, że najczęściej trują się grzyboznawcy. Zwykli jak nie znają, to nie biorą. A fachowcy to się kurna tak znają, że się ich nawet syfilis nie ima. I duPPPPa.
Widziałem sromotniki wrednie przypominające kanie.
A jest jeszcze odmiana wiosenna, cała biała, co wrednie przypomina młode pieczarki.
A tak nawiasem to od lat zbieram muchomory, te jadalne - bo takie są - i uznaję je za jedne z najlepszych grzybów w occie. Rdzawobrązowe, pomarańczowe, srebrzyste, czerwonawe, mglejarki i królewskie.
a to ja wiem, że są takie muchomory. i czasem mnie korciło, żeby zaufać rycinom w atlasie i spróbować. ale nie odważyłem się nigdy. z grzybów, których "hordy" przeważnie nie ruszają zbieram za to młode purchawki. bardzo niedoceniane są jak dla mnie. pełno tego, smażone smakują wyśmienicie, a pomylić ich z niczym nie da rady
Mało tego. Żadna z purchawek nie jest niejadalna, wszystkie są uważane za smaczne grzyby jadalne. U mnie w obejściu rosną czasznice. Jedna w poprzek i na masełko i niejeden mięsożerca nie powstydziłby się takich sznycelków. Jestem zdecydowanym zwolennikiem spożywania purchawek. A nawet uważam, że to jedne z najsmaczniejszych grzybów.
googluję sobie i czytam. kania nie ma pochwy! trochę się przestraszyłem tych sromotników co udają kanie, ale już jestem spokojny. w przypadku wątpliwości należy unikać pochwy. praktyczne, życiowe i głębokie. tak to z tymi pochwami bywa
Fakt.
Wszystkie muchomory mają cebulę.
I pierścień, zwykle nieprzesuwny.
I są ładne, nie to co durne kanie.
na tvp1 śpiewali piosenki z kabaretu starszych panów. to są najlepsze i najbardziej genialne teksty. a dzisiejszy koncert oczywiście musieli spartolić. jupitery, plastiki, dyskotekowa scenografia i latająca kamera.

a w 1997 idea też była słuszna. ale wtedy wszystko się pięknie udało. myśleć, ludzie, myśleć! i wnioski wyciągać!

http://www.youtube.com/watch?v=AidAsQ2h89g&feature=related
Oj, uwielbiam starszych dżentelmenów.
A Kalina to była super nad super.
Do dzisiaj budzę się na mokro jak mi sie przyśni.
I nikt nie potrafi tak operować słowem jak Przybora.
By żądz moc móc zmóc.
tia..
i herbatka. i pomidory. już się rozklejam

jak oni zaczynali to sokorski trząsł telewizją. niezła czerwona szuja. ale za to, że starsi panowie dostali wolną rękę, to w obecnym wcieleniu może nawet jest kimś sympatycznym i szczęśliwym.

zmieniłem temat dość drastycznie. spoko, wszystko się połączy, powiąże i scali

...a można i na grzyby...

http://www.youtube.com/watch?v=dFttaXuC0BM&feature=related
Można by i na lwy by :)
Znienawidzę Was za to, że nikogo (prócz hobego) nie ma :(((
Chlam 2 butelkę rumu.
O wyborowej z kolą nie wspomnę.
I ja niby mam jutro (??? chyba dziś) gdzieś jechać???
Pora(sz)ka.
Idę Ci wyciąć sadzonki Majka :)
Piękny dzień dziś jest :)
Sorry.
Brat.
Ale chodziłem wczoraj po nocy w okolicach Obłuża i Babich dołów.
Noc gwiaździsta była jakich mało.
Kimałem w ogrodzie.

Truskawki dla Majki już mam ponad 30szt. Ładne sztuki.
O 17 jestem pod Sobieskim.
Pod drodze będziemy musieli zatrzymać gdzieś bo będę potrzebował kupić skrzynkę budweisa.
I jakieś czekoladki dla Szury.
Popijam speca w drodze domq.
Życie jest piękne.
Manson.
Ale dokarm sforę przed moim przyjazdem. Co?

Zapomniałem dodać, że do skrzynki buda zakupię też skacza.
Masz tam po drodze na trasie taki sklep co mają buda i skacza?
I może wędzonego łososia, jakieś śledziki itd. ;)

http://tipex.wrzuta.pl/audio/ahKZ6jrfo3h/18_slodko-gorzki_-_jakby_nie_stalo_sie_nic
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
Mam po drodze.
Spoxik.
Bawta się dobrze chłopaki :)))
http://facet.interia.pl/raport/sledztwo/poczet-zbrodniarzy/news/smierc-za-bezczelny-usmiech,1528788,6646
;)
prawdziwy raj dla truskawkożerców no i ten zapach pod oknem....

;))

Inne tematy z forum Hydepark

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (157 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

Klimatyzacja w biurze (59 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

gdzie warto studiowac (4 odpowiedzi)

Osoby szukające uczelni z przyjaznym podejściem powinny zainteresować się Uczelnią...

do góry