Widok

A ja dziś odkryłem

dlaczego obywatel pan Manson czcił św. Patryka!!!
Otóż najwyraźniej gdzieś w zaroślach tudzież w leśnych kniejach musiał odkryć wiosnę z tydzień wcześniej aniżeli ja. I pewno jeszcze ją zawstydził tak się zaczaić musiał na nią :)
Skubaniec no :) a przez chwilę tak się ucieszyłem, że mam dobrą nowinę i jestem pionier :D
Dopiero jak odpaliłem hyde to się zreflektowałem.
Egoista i samolub newsami się nie podzielił.

Ale poważnie, pierwszy raz w życiu słyszałem srokę trajkoczącą inaczej niż pepesza albo ckm. Dała mi się podejść, ale chciałem za blisko to se poleciała do nieba.

Udanej niedzieli :D

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oj wiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A, więc znasz to miłe uczucie.

:)
:)
Jasne, że tak.

ps. dziękuję.

Truchła zdjąłem, dobrze jucha zeszła, czyste mięsiwo.

C, zrobię trochę weków z peklowanego dla Ciebie, białą zapijesz, poczujesz sens istnienia.
T
eraz patroszenie będzie, sfora już czuje swoje, kły szczerzą ale szmatę spod latryny mam pod ręką, to jak który podejdzie to zaraz w pysk dam.

Dobra pogoda na patroszenie, noże naostrzyłem, pikle w słoiku mam, bakłażana sobie podwędzę i tzatziki dodam, tak bezmięsnie na razie, żeby apetytu na mięcho dostać.

Potem co napiszę, teraz praca czeka. Wiesz C, dobre z Ciebie wsparcie, a i Panią szanujesz jak trzeba, wiem że czujesz świeżą miętę, to czuć, jak o poranku.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
" to jak który podejdzie to zaraz w pysk dam. "

Uważaj może Ci odgryźć.
Niektórych genów przyroda nie przedłuża w procesie ewolucji.
Bądź ostrożny.
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Monsoon za*ebisty:)))))

Już nie te ręce, co kiedyś. Noże ostre ale na sprawienie trzech trucheł turystów zeszło mi całe popołudnie. Jak jucha zejdzie w całości, to aż miło się oddziela się mięcho od kości. Z trzech grubasów jest weków na pół roku, tłuszczu zebrałem ze trzy wiadra, przecedziłem i przesmażyłem.
C, Ty mnie genami ewolucyjnmi nie strasz, bo właśnie parę zawekowałem, dostaniesz jak przyjedziesz, do tego jasne mocne i minie Ci zły nastrój.

To Ferrari brązowe to masz na własność, czy od tego zza lasu pożyczyłeś? Ładni Ci w nim, jak gość wyglądasz, kobiety pewnie szaleją. A romantyk z Ciebie, mądry i oczytany, to aż miło poczytać, jak niewiasty bałamucisz, tak niby od niechcenia, ale nęcisz i masz swój sposób:) Nawet się uśmiechnąłem, doceń to.

Dzisiaj dwa jastrzębie przeleciały nad lasem, pióra gubiły jak drony bombki nad Gazą. Skrzekliwe one jakieś takie ale piękne skrzydła mają. Inne ptaszyska się pochowały, bo widać że na polowaniu były. Trochę to dziwne, że dwa razem ale takie czasy, nic powiedzieć nie można, bo to nieróżowe.

Taztiki z bakłażanami mi się skończyło i a na mięso patrzeć już nie mogę, sfora też. Kich się najadły i teraz śpią. Chyba pójdę trochę much ze smoły wygrzebać, tylko ciemnego uwarzę trochę, bo nic tak nie podchodzi ze smolnymi muchami, jak ciemne.

Co tam C u Ciebie? Napisz, co czytasz ostatnio, bo jakiś taki zdawkowy się zrobiłeś i ciągle o tym Ferrari pleciesz. Ja wiem, że masz swoje marzenia ale najpierw leśna praca, potem przyjemności.
C, jak myślisz, turystka lepiej będzie smakować od turysty?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
...turystka lepiej będzie smakować od turysty?

Zależy od wieku i tuszy turystki ;)

Pani Vilette, jak mój dziad zbłąkaną grubaskę sprawił, to było palce lizać! Ozorek z tzatziki, a wiedział jak zrobić bo Greka udawała za młodu, niewymowne na wolnym ogniu podpieczone albo uszka nadziewane! Pani Vilette! Z każdej turystki coś się zrobi dobrego, tylko pieprzu zaprawić trzeba odpowiednio.
Nie bój się proszę, Pani Vilette, ja tak zacnej niewiasty bym z kuszy nie strzelił jak bobra, jeno do stołu zaprosił i smolistą muchą poczęstował, tak po gospodarsku, z serca.
Ja się Twojej kuszy nie boję, bom chuda jest i niewysoka i nijakiego pożytku by ze mnie nie było w temacie weków ;) A pochopnie do stołu nie zapraszaj bo choć nie wyglądam zjeść mogę dużo i ze smakiem ;)
Nie straszę.
Mnie wystarczy, że się boisz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Do robienia weków bym Panią Vilette zaprosił, nie do wekowania jej samej. Do tego ciemne ze spirytem zmieszane, co by w głowie zaszumiało, jak sosnom przy wichurze. A na stole mięsiwa z peklowania, grilla zrobimy i żeberek podpieczemy, jak Kukliński Kmicicowi. Nic się nie ukryje Panie Vilette, człowiek jest czlowiekiem i zjeść lubi, nawet drobna kobieta, jak Ty, Pani Vilette.
Ja tam trunków nie mieszam bom nienawykła i źle by to się mogło skończyć, las dookoła i znikąd pomocy by nie było :) Mięsiwem nie pogardzę gdyż wegetarianką nie jestem, byleby nie były to żeberka bo jakoś mi smakowo nie podchodzą ;)
- Jak mu było na imię?
- Jakoś tak że M, a potem żeby się spieszyć.
- To się pospieszyłeś.
- No co. Sprawiał wrażenie jakby mu zależało.
- Fakt.
- Ja wiem, słonina trochę przypieczona, ale za to ile jej! To był dorodny okaz.
- Ano. Jak już zapach desperacji ulotnił się z dymem, to nawet całkiem strawny.
- To po kielichu.
- Ano.
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
184.107.237.*
I co chlopcze.
Nie masz nic do dodania.

Zapewne zajetys.
Miesem.

Ucz sie ucz.
Nauka to potegi klucz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Śpij już C, bo sforę obudzisz i znowu będziecie wyć do rana.

Pani Vilette pięknaś i taka kruchaś, że aż serce ściska się staremu człowiekowi. Będę Panią nagabywać na odwiedziny w leśnych ostojach, własnoręcznie owoców narwę i kwiatów natnę.
A skąd wiesz, że piękna, przecież nie po tym zdjęciu obok, boć przecież to nie ja :)
własnoręcznie owoców narwę, kwiatów natnę i przyprawami natrę ;)
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
O Stworek.

Ty nie masz rąk.
Masz zęby.
I czerwone podniebienie.

No co?
Tak masz na portrecie.

;)
...przyprawami natrę

...nad ogniem przypiekę, pociacham i zawekuję ;)

Inne tematy z forum Hydepark

Trójmiasto do bani (388 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

gdzie warto studiowac (9 odpowiedzi)

Osoby szukające uczelni z przyjaznym podejściem powinny zainteresować się Uczelnią...

Biżuteria jako prezent? (44 odpowiedzi)

Hej, szukam prezentu dla koleżanki i widziałam ostatnio w sieci firmę, która robi dość unikatową...

do góry