Widok

A restauracja Jaga w Rumi?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam ponownie... nie znalazłem nic o tej restauracji...

Moze ktoś tam robił wesele? Jak się spisali?

Gorąco pozdrawiam...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mieliśmy tam mieć wesele, ale zrezygnowaliśmy po tym jak zobaczyłam film na DVD z wesela :( mamy juz inny lokal zarezerwowany. Podobno było bardzo mało jedzenia, goście byli głodni, a jak widziałam na filmie jak były ustawione stoły i jak było mało miejsca do zabawy (40 osób) to zaraz zrezygnowaliśmy. Jak chcesz się wiecej dowiedzieć to napisz mi na maila, wszystko Ci opiszę....
Pozdrowionka :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
byłam tam jakiś czas temu na weselu, wystrój ładny, wle jedzenie naprawdę bardzo słabe, ilość bardzo skromna, obsługa nawet dawała radę. Ja wybrałabym inne miejsce.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
co za bzdury!!!!!!!!!!!!!my mielismy tam wesele 26 czerwca zarcia bylo full...pyszne az niebylo wiadomo co jesc!!!!kazdy z gosci chwalil wszystko lacznie z wystrojem naprawde godnie polecam ta restauracje wiecej na maila karolina.nozyczki@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja niestety bardzo sie zawiodlem na jedzeniu z tej restauracji...Zamowilismy piersc grilowana i de volaje(sory nie chce mi sie szukac jak sie pisze)No to tak po tym jedzeniu juz przestane dawac napiwki,frytki byly na wpol surowe,surowki z przedwczoraj , a miecho jedno przesolone a piers jakby tylko z jednej strony przyprawione :( , Zawsze uwazalem ,ze podaja tam dobre jedzenie poniewaz jest naprawde ladna restauracja i juz stoi tam troche...Ale szczeze mowiac dostaniecie duzo lepsze jedzenie na dworcu...pzdr
Zgadzam sie z negatywnymi opiniami gosci. Jaga to TOTALNY syf. Do tego wlasciciel to jakas porazka..
Witam, organizowała wesele w Jadze 8.06.2013 na 40 os. Mogę smiało polecić:) Bylo super, dużo pysznego jedzenie, przemiła i sprawna obsługa, Goście zadowoleni:) Fajne miejsce na kameralne wesele:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Popełniliśmy ten błąd i zorganizowaliśmy tam urodziny , był to okrągły jubileusz więc chcieliśmy to lepiej uczcić, zaproszonych było około 20 osób, cena za osobę wyszła około 70 zł. Jedzenie, które podano było raczej średnie, warzywa z paczki, mięso jakby przeżywało 2 młodość (pewnie czekało w zamrażarce na lepszy dzień). Co nas zaskoczyło to wielkość porcji łososia, filet pokrojono na 20 kawałków szerokości 4 cm (śmiech). Ale atmosfera była bardzo miła, nie przejmowaliśmy się tym do momentu kiedy postanowiliśmy przenieść się do domu. Poprosiliśmy obsługę aby zapakowała nam resztki do domu. Zostało sporo karkówki, kurczaka, ryżu-za wszystko zapłaciliśmy i nie chcieliśmy tego zostawiać. Jakie było nasze zdziwienie kiedy zza baru wyszła zdziwiona Pani Właściciel i stwierdziła, że oni czegoś takiego nie praktykują! Jednym słowem oszustwo i złodziejstwo. Zapewne zapłacone jedzenie gości ląduje w zamrażarce i karmi się tym gości, którzy przychodzą w tygodniu. Bardzo nam się to nie spodobało, postanowiliśmy postawić na swoim, w końcu z łaską zgodzili się wydać nam jedzenie. I tu kolejna parodia, bo z ilości jedzenia jaka została dostaliśmy 3 plastry karkówki, kilka udek, ryż który nie był tym ryżem, który my jedliśmy na stole....Pozostawiam to już bez komentarza, niech każdy sam oceni jakoś tego lokalu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Droga Pani jeśli ma pani czelność pisać nieprawdę o restauracji i jej jakości to dla wszystkich czytających brzydko mówiąc " w d*pie Pani była i stolec widziała "Restauracja Jaga nigdy nie miała właścicielki więc chyba kłania się jawna prowokacja z Pani opinii .Pozdrawiamy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Byłam w Jadze również na zorganizownej imprezie i spotkaliśmy się z podobnym przyjęciem. Żarcie w porcjach typowo "chłopskich" a właściciele mają chyba jakieś wyższe aspiracje... Jeżeli chodzi o jakość jedzenia to pozostawiała wiele do życzenia. Mięso bez smaku, warzywa chyba z poprzedniego weekendu, zupa tak rozwodniona żeby chyba starczyła dla nas wszystkich. Zapłaciliśmy nie mało bo ok 80 zl a tak paskudnego żarcia za taką cenę to dawno nie jedliśmy. Nie omieszkaliśmy wspomnieć o naszych wrażeniach kelnerce, a ta bezczelnie zapytała czy wydać nam resztę - chciala ok 30 zł napiwku !!!
Powiedziałam, że ma wydać co do grosza to jeszcze była oburzona. Wcześniej poprosiliśmy o wydanie tego co zostało na talerzach - było tam trochę mięsa, 0 przypraw więc chcieliśmy zabrać dla naszych psów, a kelnerka na to że ona nie ma opakowań na wynos - po mojej interwencji się znalazły.
Ogólnie nie polecam.
Chociaż może tylko większe grupy tak traktują. My ze znajomymi na pewno tam nie wrócimy.
Pozdrawiam serdecznie !
Nie smakowało Panstwu a chcieliście jedzienie na wynos - "dla psów - czegoś tu nie rozumiem. A z tym napiwkiem ze kelnerka nie chciała wydac to juz przegieła Pani " niezadowolona ". Nie tędy droga nasza konkurencjo :) Nie tędy droga :( A za pojemniki sie płaci , proszę Panią bo nigdzie w hurtowniach jak wiecie za darmo nie daja :)
Wymyslacie takie bzdury na nas , to tak samo jak mielismy ogródek w marcu . :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
tylko pieskom by smakowalo jedzenie, bo nam nie odpowiadalo zupelnie-kucharz chyba na przyprawach też oszczędza ;)
a za pojemnik w żadnej restauracji jeszcze nie kazano nam dopłacać, co więcej w niemczech czy francji jest powszechne proponowanie "czy zapakować?" w cenie posiłku
no ale na poziomie Jagi nie spodziewałabym się tego
niemniej nie polecam
a obruszonym jak mniemam właścicielom polecam inne nastawienie do klienta i lepsze jedzenie bo inaczej na gości nie ma co liczyć
pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
oooo.... jak szybciutko Pani " niezadowolona " sie odezwała czyżby śledziła opinie :), warto byc na bieżąco..... ; zycze Miłego dnia i powodzenia w zyciu.Pozdrawiamy :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam,
Moja impreza (na20osób) w Jadze wypadła super.Zadowoleni goście to dla mnie najważniejsze.Chciałabym podziękować obsłudze za pomoc.
pozdrawiam,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
I cale szczęście bo po restayrschu chodzą szczury i nie wspomnę jak smakuje jedzenie.
Uważajcie na kelnerka w okularach. Okrada ... Na paragonach są różne dziwne dodatki a reszta nigdy bez upomnienia nie wraca... Jedzenie... Czyżby biedronka?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzisiaj podano surową pizzę- już nigdy tam nie zagoszczę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wesele

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

dobry...i nie drogi dentysta (55 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

do góry