Widok

A ta broń biologiczna

to co ona?
tak z czystej zawodowej ciekawości
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

If

Ja jestem kretynem? Prooooszę... A wiesz chociaż co to słowo oznacza? Jasne, piszesz jak Ci się podoba, to tylko najlepiej świadczy, jak traktujesz swój własny język. I nie porównuj mojej literówki, wynikającej z pośpiechu, ani nawet również nieco za bardzo śpiesznego "porządku" przez "ż". Może i owszem, robię czasem błędy, ale tylko w pisowni, a Ty nawet myślisz z błędami. Ja jestem kretynem? a czy Ty wiesz o mnie cokolwiek? Choć jedną rzezc? Nic. Jeżeli ja jestem kretynem, to Ty jesteś idiotką. I jestem prawie przekoany, że tak jest. Szczerze mówiąc dziwię się, że wykazałaś się taką słabością i w praktycznie spokojnej rozmowie postradałaś resztki nerwów. NIE CO DZIE NNE. Teraz jeszcze proszę wyklaruj mi, skad się ów Twój wywód wziął? Hę? Wielka mi HPowiczka. 3 lata... Gratka to co innego? Połowa obecnych tutaj ludzi miała swojego czasu z Gratką romans. Ten HP póki co nie umywa się do Gratki i lepiej róbmy wszystko, by to zmienić, zamiast pisać o niczym, tak jak Ty. 3 lata, no, no... To kaktycznie doświadczenie jakich mało... I co? Cały czas tniesz się z Ludwikiem i wrzucasz na innych? to jest cały Twój 3letni dorobek? Ty lepiej sobie uważaj, bo jak się zdenerwuję, to też mogę być dla Ciebie tak niemiły, jak Ty dla mnie. A wtedy szybko się wyniesiesz z tego HP i Twoje 3 lata diabli wezmą!!!!!!

suplement

Bliższy opis broni naturalnie

Iiii tam

taka złośliwość.
Ja miałam ochtę na jakiś bilższy opis. Cóż, trudno.

Stworek - wtykacz nosa

"A ta broń biologiczna
to co ona?
tak z czystej zawodowej ciekawości"

Nie wiesz, przeca to takie malutkie bakteryjki co to na ludzi się rzucają! i wgryzają się w tętnicę szyjną, wypijając krew!
Oj Stworq, takich rzeczy nie wiesz, a najfajniejsze jest to, ze niektórzy "gołym" okiem widzieli GOŁE BAKTERYJKI

Verb....

Jesteś niesamowitym kretynem. Piszę text jak chcę, a jesli chodzi o szczegóły, to nie piszemy "Ijeszcze" ale I jeszcze... no comments.... Na HP jestem ponad 3 lata i nie pieprz mi, ze wisiałeś na gratce bo to nie gratka chłopie!

Ludwik
Wiem, ze jestem bezduszną "Suką" (przez duże S) i niech tak zostanie.
Ty natomiast jesteś człowiekiem, który żyje w jakimś wyimaginowanym świecie. Masz albo wrogów albo rzeszę wiielbicieli. Na wrogów wiecznie nastajesz, piszesz tu o tym jak to ludzie Ciebie nie rozumieją (nie muszą i nie chcą) bo ile można czytać Twoje "poematy" .....???
Dla zainteresowanych - przez pewien okres dużo czasu spędząłam na rozmowach (hmmmm, może jednak wysłuchiwaniu monologów i skarg na życie) z Ludwikiem ale zerwałam tą znajomość gdyż dołował mnie swoimi schizofrenicznymi lotami! Poza tym Ludwik potrafi mówić tylko o sobie i swoich krzywdach, nie robiąc nic by zmienić swoje życie!
Nie będe Cie więcej komentowała Ludwik ale ZASTANÓW SIĘ DLACZEGO TO ZAWSZE TY MASZ KONFLIKTOWE SYTUACJE Z LUDŹMI?

Poza tym ludziska wyluzujcie!
A pseudo - inteligenci niech się pocałują w dupę

Tym miłym akcentem chciałabym zakończyć debilną dyskusję życząc wszystkim udanego weekendu.

Okropnosci !

Ludzie ! Nie macie gdzie sie klocic ?
Zachowujecie sie gorzej niz przekupki (przepraszam przekupki) !!!
Idzcie na piffko i po krzyku .

A następną razą

nadam większą wolność moim słowom, bo z całą pewnością będą uwolnione we wzmiankowanym już afekcie.

A potem słowa popełnią rytualne morderstwo.

Kiwdul, Ty inteligentny inaczej prąciu!

Jak o czymś bazgrasz, to pisz tak żeby można było zrozumieć o co chodzi, do prostytutki biedy, a nie każesz mi rozszyfrowywać za pomocą Enigmy te wypociny. Żesz ulicznica twoja protoplastka, będąca bierną stroną analnego stosunku płciowego, nie mieści się to w twojej główce, iż robisz po raz kolejny z igły widły, a raczej maszynę do wbijania półcalowych ćwieków??? Podaję wyraźny adres, gdybyś znowu zbłądził: dr.albert@wp.pl
Szykuję już kaftan i sanitariuszy na spodziewaną wizytę gryzącego furiata. Czekam na Ciebie z niecierpliwością. a jak się znowu zgubisz na GG, to penis ci w anus i kotwica w plecy. Żebyś tak udaru słonecznego dostał na morzu, i pokąsały cię czerwone mrówki.
Całuję. Pa.

PS. Wyrok to prowokacja. Łatwo się nie oddam. United, King, dom mogą mi podskoczyć na paznokieć od 21 palca.

Ps.Nie dyskutuje sie Stworku o afekcie...i nie przygotowuje sie go...Bo to juz byloby wyrachowanie,falsz albo nazywany w

(dopisz ten wyraz sobie...ja zapomnialem....)
bo noc jest od odpoczynku...lub zabawy...
Jeszcze raz DOBRANOC.

Stworku...zadaj sie z odpowiednimi ludzmi,a zobaczysz jak ona dziala...Lecz szczerze nie zycze Ci tego doswiadczenia:(

Dobranoc, nie mysl juz wiecej(czytaj:dzis)i poloz sie:)bys nie mial koszmarow sennych i bys odpoczal troszke, by byc zdolnym do konsumpcji robaczkow i jakis slodyczy rowniez:)
Dobranoc.

Wolność

Wolność słowa w afekcie. Jeeeee!
Słowo w afekcie. Uwolnijmy je. Niech czyni swą powinnosć. Każdy w końcu musi mieć coś, za co można przepraszać.

Inne tematy z forum Hydepark

GODZINA ŁASKI (7 odpowiedzi)

8 grudnia między 12 a 13 Matka Boża, objawiając się w Święto Niepokalanego Poczęcia, 8 grudnia...

Klimatyzacja w biurze (56 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (721 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry