Widok
u nas w domu bylo ze w wigilie, ale ze my w swieta w domu glownie nocujemy wiec staramy sie troche wczesniej, jak sie posprzata wszystko, mysle ze jak kupimy to bedzie cos kolo piatku i wtedy odrazu ubierzemy (po wczesniejszym namoczeniu choinki)
ale my to taka ok 1m stawiamy na komodzie, zawsze planujemy ze w donicy ale potem nam sie odechciewa bo ceny straszne,a wydatki przed swiateczne takze ;)
ale my to taka ok 1m stawiamy na komodzie, zawsze planujemy ze w donicy ale potem nam sie odechciewa bo ceny straszne,a wydatki przed swiateczne takze ;)
u nas w rodzinnym domu ubieraliśmy na 3 dni przed wigilia ot taka tradycja co roku...teraz mieszkając ze swoją rodzinką miałam w planie ubrać w czwartek za tydzień ale właśnie teraz zbieram koncepcję żeby ruszyć tyłek do piwnicy bo ozdoby i choinkę i może dziś może jutro ubierzemy z córeczką :):)
u nas na osiedlu co niektórzy już od początku grudnia mają choinkę i ustrojone balkony ;)
u nas na osiedlu co niektórzy już od początku grudnia mają choinkę i ustrojone balkony ;)
nawet jeszcze nie pomyślałam o choince, jakiś większych porządków też jeszcze nie mam zrobionych, w tym roku mam jakiegoś doła i nic mi się nie chce robić, mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu zdołam wziąć się w garść i jakoś to wszystko ogarnę, a mąż może zadba o to, żeby się pojawiła u nas w domku do wigilii :)))