Widok

ABSURDY !!!

Może nie wszyscy jeszcze wiedzą, że za windę i śmieci będziemy płacić nie od osoby, tylko od powierzchni !!! Bo to powierzchnia mieszkania jeździ windą i powierzchnia mieszkania produkuje śmieci. Do tej pory myślałam, że windą jeżdżą ludzie i ludzie produkują śmieci. O jakże się myliłam !!! Dlaczego to my mamy opłacać jakiś wymyślony system ?! Dlaczego dalej mamy aprobować absurdy ?! KRZYCZMY, bo to państwo jest dla nas, a nie my dla państwa...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
To nie są, jak już wcześniej powiedziałem, absurdy. To jest logika systemu, ktory wydaje się absurdalny dla przeciętego obywatela, ale działa na rzecz władców systemu, bo nie jest w interesie władców systemu realizowanie interesów obywateli.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Absurdy ???
Spójrz ,kto w tym kraju podejmuje decyzje nas wszystkich obowiązujące ?
- Osoby pozbawione zdolności logicznego rozumowania.
Gdy jestem u znajomych "za oceanem" i jak opowiadam im jakie durnoty u nas uchwalają,to wszyscy po podłodze ze śmiechu się tarzają.
Po chwili chcą, abym im jeszcze więcej podobnych decyzji opowiedział, co by było wesoło aż do rana.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przecież wiadomo,że...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a bo to przez kaczystów wszystko...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sam krzyk to nie wszystko. Trzeba zdecydować się gdzie, kiedy i na kogo krzyczeć. A takim miejscem jest Urząd MIasta oraz Rada Miasta. Należy tam się spotkać w większym towarzystwie i dać wyraz swojemu sprzeciwowi.

To nie są absurdy, to są konsekwencje. Ktoś musi zapłacić za głupotę, idiotyczne projekty i długi. Takich politykow wybrano a teraz pora placić rachunek za głupotę.
Głupota jest kosztowna. Właśnie, po paru latach, okazało się. Ciekawe czy po szkodzie Polak będzie mądry czy nadal głupi.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (205 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry