Widok
ABSURDY !!!
Może nie wszyscy jeszcze wiedzą, że za windę i śmieci będziemy płacić nie od osoby, tylko od powierzchni !!! Bo to powierzchnia mieszkania jeździ windą i powierzchnia mieszkania produkuje śmieci. Do tej pory myślałam, że windą jeżdżą ludzie i ludzie produkują śmieci. O jakże się myliłam !!! Dlaczego to my mamy opłacać jakiś wymyślony system ?! Dlaczego dalej mamy aprobować absurdy ?! KRZYCZMY, bo to państwo jest dla nas, a nie my dla państwa...
Sam krzyk to nie wszystko. Trzeba zdecydować się gdzie, kiedy i na kogo krzyczeć. A takim miejscem jest Urząd MIasta oraz Rada Miasta. Należy tam się spotkać w większym towarzystwie i dać wyraz swojemu sprzeciwowi.
To nie są absurdy, to są konsekwencje. Ktoś musi zapłacić za głupotę, idiotyczne projekty i długi. Takich politykow wybrano a teraz pora placić rachunek za głupotę.
Głupota jest kosztowna. Właśnie, po paru latach, okazało się. Ciekawe czy po szkodzie Polak będzie mądry czy nadal głupi.
To nie są absurdy, to są konsekwencje. Ktoś musi zapłacić za głupotę, idiotyczne projekty i długi. Takich politykow wybrano a teraz pora placić rachunek za głupotę.
Głupota jest kosztowna. Właśnie, po paru latach, okazało się. Ciekawe czy po szkodzie Polak będzie mądry czy nadal głupi.
Absurdy ???
Spójrz ,kto w tym kraju podejmuje decyzje nas wszystkich obowiązujące ?
- Osoby pozbawione zdolności logicznego rozumowania.
Gdy jestem u znajomych "za oceanem" i jak opowiadam im jakie durnoty u nas uchwalają,to wszyscy po podłodze ze śmiechu się tarzają.
Po chwili chcą, abym im jeszcze więcej podobnych decyzji opowiedział, co by było wesoło aż do rana.
Spójrz ,kto w tym kraju podejmuje decyzje nas wszystkich obowiązujące ?
- Osoby pozbawione zdolności logicznego rozumowania.
Gdy jestem u znajomych "za oceanem" i jak opowiadam im jakie durnoty u nas uchwalają,to wszyscy po podłodze ze śmiechu się tarzają.
Po chwili chcą, abym im jeszcze więcej podobnych decyzji opowiedział, co by było wesoło aż do rana.