Widok
AKAMEDIK - scanmed multimedis na Curie Skłodowskiej 5, ktoś korzystał? Proszę o opinie.
Czy to dobra przychodnia dla studentów? Ostatnio na Polibudzie i Uniwersytecie z władzami tych uczelni przedstawiciel scanmedu rozdaje ankiety i namawia studentów na podpisanie ich co jest jednoznaczne ze zmianą lekarza POZ na ich lekarza. Czy może ktoś korzystał z ich usług lub ma jakieś informacje lub opinie?
Dziwne, ze prokuratura ich nie pozamykala. Ciekawe gdyby na pierwsze zajecia przychodzil xBank i kazal wsztstkim studentom otwierac u nich konto albo nastepowalaby sugestia wyboru funduszu emerytalnego. Jezeli oni rozdaja studentom deklaracje zmiany lekarza jest to watpliwie etyczne. Student pierwszego roku podpisze wszystko co mu sie podsunie.OBRZYDLIWE!
Uprzejmie informuje, że studenci pierwszego roku nie są zwolnieni z czytania tego co podpisują. Ponoć to oni są nadzieją polskiego narodu! Każdy człowiek ma prawo wyboru, nie chce nie podpisuje i nie zmienia lekarza pierwszego kontaktu. Poza tym przedstawiciele Scanmedu przychodząc na inaugurację nie łamią prawa.
Teraz na ich stronie jestem. faktycznie AKAMEDIK .
http://gdansk.multimedis.pl/dla-pacjenta/oferta/poradnie-specjalistyczne/lekarz-pierwszego-kontaktu
http://gdansk.multimedis.pl/dla-pacjenta/oferta/poradnie-specjalistyczne/lekarz-pierwszego-kontaktu
Byli u mnie na Politechnice 26 wrzesnia. Dostalam ulotke akamedik oraz 3 czyste deklaracje wyboru swiadczeniodawcy w podstawowej opiece zdrowotnej.mowili aby wypelnic to i im oddac aby podczas studiow moc korzystac ze studenckiego lekarza za darmo. Nie uprzedzili jednak ze w Gdansku maja tylko jeden punkt kolo akademii medycznej. Zreszta tam nie ma szalu: jakas starsza pani lekarz , ktora nie ma kompetencji aby dac skierowanie na rtg!!!! Jednym slowem porazka. Poczulam sie oszukana przez Akmedik bo nie mowili prawdy . Juz wybralam inna przychodnie!
I na Ug tez byli. Po inaguracji bylo spotkanie wydzialowa rada studentow, na ktorej rozdawali deklaracje i ulotki. Tez deklaracje mowili aby podpisywac inblanco.Obiecywano ze nie bedziemy stac w kolejkach. Mowili tez ze podpisanie tej deklaracji nie wiaze sie z wypisaniem z poprzedniej przychodni. A OKAZALO SIE TO KLAMSTWEM!
Ja zapisałam się do przychodni studenckiej przy AWFiS na Kazimierza Górskiego 1! Fajni lekarze, sympatyczni i kompetentni, nawet jak nie ma miejsc to lekarz i tak przyjmie. Teraz byłam też w ich placówce na Dolnym mieście i też jestem zadowolona. Bardzo sympatyczne Panie w rejestracji, chętnie pomagają. Polecam ;)