Widok

AQUASFERA REDA!

czy ktos juz kupil mieszkanie w aquasferze! jakie tam sa ceny mieszkan!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
wykopy pod Pacyfik są już zrobione i jak dowiedziałem się na budowie z początkiem wiosny roboty mają ruszyć pełną parą, czyli mają dźwig postawić, ale widać tam spory ruch na budowie, więc na pewno coś się dzieje :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
w Atlantic'u światła w oknach, widać, że coś się dzieje, super to wygląda. A czy widzicie może po drugiej stronie czy już coś zrobili - jakiś wykop - pod Pacific? Chyba tylko przez okno w Atlantic'u można coś wypatrzyć...
wczorajszy artykuł w którym napisano, że początek budowy Aquaparku zaplanowano na....wiosne 2012... wydaje się mało prawdopodobne...ale trzymam kciuki :)
http://trojmiasto.gazeta.pl/trojmiasto/56,35612,11056304,Aquapark_w_Redzie__w_budowie_,,6.html

co do ATLANTICa to w środku faktycznie robi fajne wrażenie... ładnie wygląda i jest niemal na ukończeniu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
na osiedlu jest biuro semeko od 8 do 16 można tam podejść do kierownika budowy bez problemu wpuszczają na teren mieszkania suszą budynek już od ponad dwóch tygodni na każdym piętrze stoją dusze dmuchawy i grzeją budynek od środka wykończeniówka ??? już zakończona teraz sprzedają jeszcze tylko biała armatura do łazienki
A Efekt oszałamiający jest budynku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wczoraj wieczorem sie juz w mieszkaniach swiatla palily i tynki juz widac teraz trzeba poczekac bo musza suszyc a to troche potrwa i robia juz wykonczeniowke. A co do farby na balkony to malo istotne i jest minus 15 stopni to logiczne ze nie malije sie w takiej temperaurze bo by farba ''odlazla'' ,,, musza poczekac na cieplejszy dzien. Calosc wyglada juz super i przypomina naprawde plynacy statek ! Rewelka . Warto tam podjechac i zbaczyc bo czegos takiego nie bedzie w trojmiescie . Super !
Ponoć producent wycofał farbę, którą malowali i czekają czy ją sprowadzą, stąd wciąż stoją rusztowania :)
w weekend jeszcze były... :( dlatego nie wstawiałem nowych zdjęć...
A czy skończyli już te balkony od strony ulicy? Rusztuwania zdjęte?
dokładnie, ja kupiłam w Pacyfiku 35m po 4675
nie wiem jak jest teraz, ale miesiąc temu za małe mieszkanie (30-40 m2) było ok 5200 - 5500 za metr, a za większe (40-50 m2) było od 4900 do 5500 ale wydaje mi się, że jeśli mieszkanie nie jest w promocji to możesz śmiało negocjować cenę i przypuszczam, że do 4600 - 4700 zbijesz, bo po tyle były mniej więcej mieszkania w promocji w Atlanticu, ale to oczywiście zależy od tego na którym piętrze, jaki metraż itd.
Skorzystaj z formularza na stronie SEMEKO http://oferta.semeko.pl/aquasfera/zapytanie.html?type=mieszkania i przyślą Ci maila z cennikiem, zarówno mieszkań w promocji jak i bez promocji.
Czy ktoś negocjował ostatnio cenę mieszkania w Pacifiku? Czy spadek cen nieruchomości dotknął też aquasferę? Ile biorą teraz za metr?
Żeby znowu nie powtórzyła się długa przerwa w dyskusji, to napisze, że w weekend nieźle zasuwali na budowie między budynkiem a Obwodową. Coraz intensywniej biorą się też za budowę ronda.
--------
super info :) Dzięki :)
Przy okazji dziś nasz budynek był obecny w materiale telewizjittm.pl (około 2.22) http://telewizjattm.pl/serwis-informacyjny/2012-01-17/04/ciepla-zima-sprzyja-budowlancom.html?play=on
Hej hej a ja dziś byłam oglądać mieszkanko i powiem tak jest super
klatka ma już kafelki jest już winda i balustrada na schodach. Drzwi wewnątrz lokalowe też ładne w jasnym kolorze z firmy porta wylewki w mieszkaniach też jest. Jeżeli chodzi o ścianki działowe między balkonami rozmawiałam dziś z kierownikiem budowy powiedział że będzie jeszcze dostawiona pionowa rurka i całości ściany zamkną szybą szklaną grubą i matową więc spokojnie sąsiedzi będzie balkon solidnie odgrodzony. Na każdym piętrze są wielkie dmuchawy które ogrzewają blok od środka suszą tym ściany hihi po schodach maszerują sprzątaczki w moim mieszkaniu zdjęli już nawet folie z okien :):):)
Rozmawiałam również na temat ewentualnego szybszego terminu odbioru bloku no tak nie oficjalnie dwa tygodnie przed może miesiąc więc optymistycznie brzmi :):):):):):):):) co jeszcze Ciekawego byłam na budowie z fachowcami od wykończenia i byli mile zaskoczeni wykończeniem mieszkania i tempem budowy. Ogólnie jest fajnie no i ta biedronka tak bliska bomba
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
faktycznie trochę długa przerwa w dyskusji była :) Z budowy to mogę napisać tyle, że ten zbiornik co stał przed budynkiem jest już pod ziemią, a koparka Semeko pracuje przy budowie ronda :) a z okolic to Biedronka jest bardzo funkcjonalna i przestronna, a przy Młynie na ulicy Młyńskiej postawili bankomat Euronetu...
hop, hop,.........jest tu ktos? ......... ? :)
Hej hej Prymaza mam pytanie maż może numer do tego kierownika?????
można go zdobyć podają go w semego jak bym zadzwoniła po powiem że pytałam się jakiś czas temu jakieś 3 tygodnie temu i powiedzieli że nie wpuszczają i tyle koniec rozmowy z nimi więc może jak jest jakaś szansa obejrzeć mieszkanie to było by super może bezpośrednio u kierownika się dogadam ???? Ja chyba na porządku roku przejadę się na budowę i wybadam temat ale jak masz jakiś kontakt do kierownika albo chociaż nazwisko było by miło jak byś napisała pozdrawiam
DZIEKUJEMY....

Nie wiedziałem ze balkony beda ze szkla....myslalem ze tradycyjne barierki....Jesli bedzie to szklo to b fajnie..pozdr
Może z okazji Świąt dla wszystkich naszych sąsiadów piszącym na tym forum Wszystkiego najlepszego pogodnych rodzinnych świąt udanego sylwestra i Pomyślności w tym nowym roku 2012
Życzy luki

Inne tematy z forum Inwestycje i deweloperzy

Gdzie kupić mieszkanie?? (37 odpowiedzi)

Chciałabym kupić mieszkanie w Gdańsku.. Które dzielnice polecacie, a które odradzacie i...

Deweloper w Pucku (6 odpowiedzi)

Dzień dobry, planuje zakup mieszkania w Pucku i mam pytanie do Was. Czy ktoś może kupił albo...

Dobry i sprawdzony deweloper?? (17 odpowiedzi)

Witam. Zamierzam kupić mieszkanie w Gdańsku "Nowe" . Jakiego byście polecili sprawdzonego...

do góry