Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Armani - opinia wątek zamknięty Arat to najlepsza tego typu firma w Europie. Serwują najlepszymi...
~Armani
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 10 stycznia 2015

Ciagle ich nie ma, problem z kontaktem i umowieniem sie wątek zamknięty Robiłem u nich kilka rzeczy w samochodach(nagłośnienie, zestaw głośnomówiący,...
~Panda
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 18 września 2014

Nissan wątek zamknięty Kolejny plus za umycie mojego samochodu, rewelacyjny efekt! Pozdrawiam...
~Andrew
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 23 października 2013

Fajny serwis wątek zamknięty Profesjonalna i co najważniejsze miła i ludzka obsługa ( w obecnych czasach...
~zadowolony
-

dodano: 6 czerwca 2013

Detailing wnętrza Opel Insignia wątek zamknięty Jestem mile zaskoczony efektem końcowym jaki zastałem przy odbiorze auta....
~opins
-

dodano: 16 maja 2013

Mercedes - montaż alarmu + śledzenie GPS wątek zamknięty Polecam. Miła obsługa a montaż wykonany szybko, sprawnie i profesjonalnie....
~Merc
-

dodano: 16 kwietnia 2013

dno wątek zamknięty szkoda czasu, żeby jechać bo zawsze zamknięte nie da się ocenić jakości...
~v
-

dodano: 13 marca 2013

alarm z opcja antynapadu wątek zamknięty zakladalem u nich alarm wraz z zabezpieczeniem antynapadu, profesjonalnie...
~wierzba
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 23 października 2010

Strojenie procesora dzwieku Imprint wątek zamknięty Pojechalem do Aratu na strojenie procesora dzwieku.Nie moglem znalesc w...
~Jacek
-

dodano: 15 października 2010

Problem z radiem CB wątek zamknięty Sobota rano, przygotowania do wyjazdu i problem - nie działa CB. Zadzwoniłem...
~Zadowolony Klient L
-

dodano: 6 sierpnia 2010

PEŁEN PROFESJONALIZM. POLECAM !!! wątek zamknięty Panowie znają sie na tym co robią, indywidualne podejście do klienta, to co...
~Karol VW
-

dodano: 3 czerwca 2010

awaria wątek zamknięty Miałem kłopot, mogę pisać w czasie przeszłym bo dzięki pracownikowi firmy...
~jacek
-

dodano: 8 maja 2010

Clooney - opinia wątek zamknięty Kawał drogi jadę do speca Car Audio a on mi mówi że mam sobie iść gdzie...
~Clooney
-

dodano: 29 kwietnia 2010

POLECAM!!! wątek zamknięty Przyjechałem do ARATu z zamiarem kupienia najtańszego radia jakie mają. Po...
~Jacek
-

dodano: 26 kwietnia 2010

Sprżęcik wątek zamknięty szukałem dobrego sprzętu audio...no i tego żeby ktoś doradził-podpowiedział.W...
~Kordian
-

dodano: 14 lutego 2010

Pełne zadowolenie wątek zamknięty kiedyś (przed 5 laty) zamontowałem u nich alarm,pare dni temu w czasie mrozów...
~Marian
-

dodano: 13 lutego 2010

Najlepszy serwis w Pomorskim wątek zamknięty Do Firmy ARAT przyjechałem Oplem Vectra z chęcią zainstalowania zestawu...
~Wacuch
-

dodano: 11 lutego 2010

Głośniki - Morel wątek zamknięty Witam, chciałbym wyrazic swoja opinie na temat salonu Arat. Przyjechałem...
~Krzysztof
-

dodano: 9 lutego 2010

Alarm Ford Focus MK2 wątek zamknięty Szybko i profesjonalnie założony alarm. Szybki termin. Technik dokładnie...
~Adam
-

dodano: 9 lutego 2010

cdr500 wątek zamknięty 03-02-2010 dzwonie do firmy bo mam problem z radyjkiem (nie wspolpracuje z...
~on
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 4 lutego 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
22

22

wątków

do góry