Widok

ATM Lighting

Czy ktoś może mi napisać cokolwiek na temat pracy w tej firmie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zatrudniają na umowę zlecenie, podobno fura roboty na koniec roku.
Umowa zlecenie to brak nadgodzin, a dzień roboczy to często 12h, dodatkowo soboty też często do wieczora. Praca zabiera właściwe całe życie ale same zadania nie są skomplikowane.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję za odpowiedź :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
też właśnie zastanawiam się jak jest w tej firmie ... może ktoś podpowie kto tam pracuje , pracował ...??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sprawdźcie ich stronę internetową. Podobno szukają ludzi do pracy
walicie brednie...... firma jest godna uwagi.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Firma godna polecenis. Jak ktoś chce pracować i dobrze pracuje to ms dużą szanse na umowę o prace, doceniaja pracowników dobrych a takim co ribią tylko tyle by się nie zmęczyć to dziękują. Firma mała ale szybko i prezn rozwijająca się. Wiem jak było i jaj jest obecnie. Mialsm tak prsktyki. A i jezrli chodzi o godziny pracy to 8 czasami 2 zmiany. Nadgodziny saw gdy maja dużo zamowie ci dobrze o nich świadczy. Nsdgidziny płatne pracoenikom atm, a czasem biorą ludzi z pisredniaka, ktorym płaci pośredniak (pracodawca ich) a nie bezpost ATM. Wuec zanim coś suee nspisze trzeba dowiedzieć suee co i jak a.nie pisać bzdyry. Nsjlepiej samemu się przekonać. Firms godna polecenia jako pracodawca jak również partner biznesowy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dorpa, przyjęli Cię na tam na praktyki bez znajomości słownika ortograficznego i języka polskiego ??!! To chyba jednak źle o nich świadczy...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rozumim twoje oburzenie ale mając tylko jedną rękę wolną do pisania na telefonie i niemowlaki ciekawe świata pewnie był byś perfekcyjny!a to, że dają szansę innym dobrze o nich świadczy, czyżby konkurdncja była zazdrosna?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jaka tam konkurencja. Trzeba było od razu pisać, że masz małe bachory (sorry nie lubię małych dzieci, lubię te nieco większe) w domu to bym się nie czepiał.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
znasz osrtografie? ;)
Ja nie zauważyłam żadnego błędu ort, co najwyżej literówki, po których łatwo się domyślić, ze autorka nie mogła skupić się na pisaniu.

Inne tematy z forum Praca

prawnik/ radca prawny odnośnie ZUS - szukam (20 odpowiedzi)

nie wiem czy dobry temat; czy ktoś może polecić prawnika,radca prawnego lub kancelarię...

Agencja pracy ? warto ? OPINIE (16 odpowiedzi)

Warto korzystac czy lipa ? zbior cv i tyle ? jakie dosw. ?

asystentka stomatologiczna - gdzie zrobić kurs, ile się zarabia? (48 odpowiedzi)

czy jest tu osoba pracujaca w tym zawodzie? Gdzie mozna robic jakis kurs w tym kierunku? ile sie...

do góry