Widok

ATM Lighting

Czy ktoś może mi napisać cokolwiek na temat pracy w tej firmie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zatrudniają na umowę zlecenie, podobno fura roboty na koniec roku.
Umowa zlecenie to brak nadgodzin, a dzień roboczy to często 12h, dodatkowo soboty też często do wieczora. Praca zabiera właściwe całe życie ale same zadania nie są skomplikowane.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję za odpowiedź :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
też właśnie zastanawiam się jak jest w tej firmie ... może ktoś podpowie kto tam pracuje , pracował ...??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Sprawdźcie ich stronę internetową. Podobno szukają ludzi do pracy
walicie brednie...... firma jest godna uwagi.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Firma godna polecenis. Jak ktoś chce pracować i dobrze pracuje to ms dużą szanse na umowę o prace, doceniaja pracowników dobrych a takim co ribią tylko tyle by się nie zmęczyć to dziękują. Firma mała ale szybko i prezn rozwijająca się. Wiem jak było i jaj jest obecnie. Mialsm tak prsktyki. A i jezrli chodzi o godziny pracy to 8 czasami 2 zmiany. Nadgodziny saw gdy maja dużo zamowie ci dobrze o nich świadczy. Nsdgidziny płatne pracoenikom atm, a czasem biorą ludzi z pisredniaka, ktorym płaci pośredniak (pracodawca ich) a nie bezpost ATM. Wuec zanim coś suee nspisze trzeba dowiedzieć suee co i jak a.nie pisać bzdyry. Nsjlepiej samemu się przekonać. Firms godna polecenia jako pracodawca jak również partner biznesowy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dorpa, przyjęli Cię na tam na praktyki bez znajomości słownika ortograficznego i języka polskiego ??!! To chyba jednak źle o nich świadczy...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rozumim twoje oburzenie ale mając tylko jedną rękę wolną do pisania na telefonie i niemowlaki ciekawe świata pewnie był byś perfekcyjny!a to, że dają szansę innym dobrze o nich świadczy, czyżby konkurdncja była zazdrosna?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Jaka tam konkurencja. Trzeba było od razu pisać, że masz małe bachory (sorry nie lubię małych dzieci, lubię te nieco większe) w domu to bym się nie czepiał.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
znasz osrtografie? ;)
Ja nie zauważyłam żadnego błędu ort, co najwyżej literówki, po których łatwo się domyślić, ze autorka nie mogła skupić się na pisaniu.

Inne tematy z forum Praca

Ile za sprzątanie? (57 odpowiedzi)

Wiem, że taki watek się pojawiał kilka razy, ale dość dawno. Chciałbym wiedzieć, ile zapłacić za...

Praca Niemcy (8 odpowiedzi)

Ludzie podajcie dalej informacje żeby uwazać na pana który przedstawia się jako Jarosław Bielecki...

do góry