Widok
Chwilowy
Nie ma pewnosci kim jestes, moge sie jedynie domyslac. Jestes anonimem, a ja na anonimy nie bede wiecej odpowiadac. Ale jesli chcesz, to moge tu na HP napisac wyraznie twoje nazwisko, xywke, wtedy zobaczymy...
Podejrzewam rowniez, ze to ty sie podszyles pode mnie w tamtych 2 idiotycznych wypowiedziach. Po co zaczynasz ?
Podejrzewam rowniez, ze to ty sie podszyles pode mnie w tamtych 2 idiotycznych wypowiedziach. Po co zaczynasz ?
7SK
Rozumiem Twoje obawy. Wierz mi, ze nic takiego mi nie grozi. W duchowosci siedze juz pare ladnych lat i jestem w stanie rozpoznac tego typu grupy. O New Age wiem dosc duzo i to jest naprawde zupelnie co innego. Mialam nadzieje, ze Ty mnie zrozumiesz, tym bardziej, ze tak ladnie napisales o Twoim kontakcie z Panem... Widzisz, kazdy ma swoja sciezke do Boga, ja nie neguje Chrzescijanstwa, Chrystus jest moim Mistrzem, On jest Mistrzem Wszystkich Mistrzow. Nie znaczy to jednak, ze innych nie ma. Oni sa i tak samo nam pomagaja. Chcialabym tylko zaznaczyc, ze Chrzescijanstwo czy Katolicyzm nie jest "jedynie sluszna droga", jesli ktos tak uwaza, to jest w szponach tzw. fanatyzmu religijnego, a to jest tak samo grozne, jak sekty... Pozdrawiam :)
7SK/Chwilowy
Eeeeeeeeeeej ! A ja myslalm, ze to kto inny, ale masz pomysly, no wiesz ! I po co tak pisales ? Nio, naprawde Cie zranilam ?? I czym ??? Czy cos zlego jest w spontanicznym przytuleniu drugiej osoby na znak, ze sie ja ceni i lubi ? No ja juz tak mam, ze jestem sopntaniczna, jesli sobi e tego nie zyczysz, to powiedz. Prosze, wyjasnij mi...
ATMA
ja cie tylko ostrzegalem, jesli wiesz co robisz to mi milo... mam nadzieje ze to nic zlego....
mam nadzieje ze w ten sposb odnajdujesz sowja droge... nie znam cie, wiec dlatego tak a nie inaczej zareagowalem... nie twierdze tez ze chrzescijanstwo jest jedyna sluszna droga, ale jest moaj droga...
moze poprostu sie martwie
aha. daleko mi do fanatyzmu....
mam nadzieje ze w ten sposb odnajdujesz sowja droge... nie znam cie, wiec dlatego tak a nie inaczej zareagowalem... nie twierdze tez ze chrzescijanstwo jest jedyna sluszna droga, ale jest moaj droga...
moze poprostu sie martwie
aha. daleko mi do fanatyzmu....
ATMA
(chwilowy)
myslalem ze to ty napisalas kiszczaki i 7skkaki do zsypu, troche sie zblaznilem piszac te glupoty o chilowym przytulanku...
i nie mam ci tego za zle, uwazam ze to bylo mile (po kolezensku)... poprostu najpierw napisalem glupote, a dopiero potem sie zastanowilem i stwierdzilem ze to nie moglas byc ty....
kolejny dowod na to ze najpierw sie powinno przemyslec a dopiero potem cos zrobic...
myslalem ze to ty napisalas kiszczaki i 7skkaki do zsypu, troche sie zblaznilem piszac te glupoty o chilowym przytulanku...
i nie mam ci tego za zle, uwazam ze to bylo mile (po kolezensku)... poprostu najpierw napisalem glupote, a dopiero potem sie zastanowilem i stwierdzilem ze to nie moglas byc ty....
kolejny dowod na to ze najpierw sie powinno przemyslec a dopiero potem cos zrobic...
ATMA
(odnosnie wiary chrzescijanskiej i jej jedynej "slusznosci w drodze")
wygrzebalem taki oto cytat:
"Chrzescijanie wierza, ze Bozym planem zbawienia objeci sa wszyscy wyznawcy jedynego i milosiernego Boga, ktory sadzic bedzie ludzi w dzien ostateczny. Co wiecej, chrzescijanie sa przekonani, ze takze ci, co szukaja Boga po omacku albo bez wlasnej winy w ogole nie doszli do wyraznego poznania Boga, a wioda uczciwe zycie - rowniez dostapia zbawienia"
("Zawiezyc Chrystusowi" - ks. Kazimierz Bukowski; wydawnictwo m)
to chyba oddaje w pelni moj stosunek do tej sprawy
wygrzebalem taki oto cytat:
"Chrzescijanie wierza, ze Bozym planem zbawienia objeci sa wszyscy wyznawcy jedynego i milosiernego Boga, ktory sadzic bedzie ludzi w dzien ostateczny. Co wiecej, chrzescijanie sa przekonani, ze takze ci, co szukaja Boga po omacku albo bez wlasnej winy w ogole nie doszli do wyraznego poznania Boga, a wioda uczciwe zycie - rowniez dostapia zbawienia"
("Zawiezyc Chrystusowi" - ks. Kazimierz Bukowski; wydawnictwo m)
to chyba oddaje w pelni moj stosunek do tej sprawy
Nefer
Wreszcie przyjechałem i jestem. ------!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pełne zaskoczenie, - TO TY JESTEŚ JENNEFER !!!!!! .
A uważałem się za człowieka spostrzegawczego,
Gdzie moja czujność rewolucyjna ??. Szansy nie oglądałem , ale wreszcie coś napisałem. może dojdzie.
Zwykle po tekście pisanym ręcznie czlowiek ocenia.
Ciekawe co będzie. pozdowienia niezwykle wykwintne
Pełne zaskoczenie, - TO TY JESTEŚ JENNEFER !!!!!! .
A uważałem się za człowieka spostrzegawczego,
Gdzie moja czujność rewolucyjna ??. Szansy nie oglądałem , ale wreszcie coś napisałem. może dojdzie.
Zwykle po tekście pisanym ręcznie czlowiek ocenia.
Ciekawe co będzie. pozdowienia niezwykle wykwintne
Plagiat
Ucieczka to nie samobojstwo...chodzi o ucieczke w miejsce, w ktorym sa ograniczone kontakty z ludzmi, gdyz jest ich tam niewielu.Nie wiem skad we mnie pragnienie samotnosci...a moze to tylko "wrogie nastawienie" do wspolczesnej popkultury, do tego co sie dzieje ze swiatem, moze to proba ucieczki przed 3*M...na prawde nie wiem!
7sk
Z reguly nienawidze ludzi, ktorzy nie potrafia szanowac zdania, uczuc czy wygladu innych, oraz tych przedkladajacych sile ponad umysl...i "kolegow" lysych.
Alke moja nienawiszc ogranicza sie tylko do mojego wnetrza...czasem jak zgromadzi sie jej za duzo powstaje wierszyk i mi przechodzi.Wiesz, ze zygam przemocy na stopy!
Alke moja nienawiszc ogranicza sie tylko do mojego wnetrza...czasem jak zgromadzi sie jej za duzo powstaje wierszyk i mi przechodzi.Wiesz, ze zygam przemocy na stopy!
Gratkowicze
Dotarly do mnie jakies fotki. Sa na nich: pomnik Sobieskiego z Gratkowiczami :)), Kiszczak, Marzan, 7sk, Krew i Wicherek. Jesli nikt nie ma nic przeciwko - zamieszcze je na naszej witrynie :).
Mam juz robione przeze mnie zdjecia na spotkaniach. Jeszcze nie ma ich na witrynie z tej samej przyczyny, co te pierwsze. Ale moga juz byc - wystarczy wlasciwe slowo ;-).
Mam juz robione przeze mnie zdjecia na spotkaniach. Jeszcze nie ma ich na witrynie z tej samej przyczyny, co te pierwsze. Ale moga juz byc - wystarczy wlasciwe slowo ;-).
7SK
Widzisz, sufizm istnieje juz od b. dawna i nie ma nic wspolnego z New Age. Z reszta niektore aspekty ruchu New Age nie sa wcale negatywne. Milutko, ze sie martwisz o mnie, ale jestem juz duza dziewczynka i potrafie o siebie zadbac. Widzisz, poznawalam rozne sposoby kontaktu z Bogiem, wielbienia Go, a tu, przez taniec b. mi odpowiada, kiedy wszyscy sa radosni, sa soba. Mam nadzieje, ze rzeczywiscie daleko Ci do fanatyzmu, bo tez sie troszke zmartwilam, jak to z Toba jest... Ja wyznaje zasade - zapomnij o religii, rozwijaj duchowosc. Moja religia jest jedna - to religia Milosci... Bog jest Miloscia.
Ciesze sie, ze nam sie wyjasnilo w kwestii (nie)ranienia sie nawzajem :))) Ale naprawde pisanie anonimowo to b. niemadry pomysl. Ja uwazam, ze jak jest gdzies problem, to nalezy na dany temat porozmawiac otwarcie i szczerze i wtedy jest duza szansa na dojscie do porozumienia. Nie ma co sie ukrywac i miec do kogos nie zawsze trafne pretensje. 3maj sie :)
Ciesze sie, ze nam sie wyjasnilo w kwestii (nie)ranienia sie nawzajem :))) Ale naprawde pisanie anonimowo to b. niemadry pomysl. Ja uwazam, ze jak jest gdzies problem, to nalezy na dany temat porozmawiac otwarcie i szczerze i wtedy jest duza szansa na dojscie do porozumienia. Nie ma co sie ukrywac i miec do kogos nie zawsze trafne pretensje. 3maj sie :)
Witam
No co się dziej z tą stroną, nie dość że jestem żadko to jeszcze po 2 sec od wejscia przeżuca mnie na index!
Tak dalej być nie może, chyba się zdenerwuje!!!
Zycze wszystkim miłych ferii bo moje będą nieciekawe,
bo mój facet ubzdurał sobie że musi jechać na obuz charcerski, a co ja miałam zrobić? zabronić mu?!?
No i teraz siedze jak ten osioł i tak będzie do piątku!!!
Jakie te baby są głupie nie?!? No ale cóż mądry Polak po szkodzie! pozdreowienia dla plagiata i buki!!! buizaczki pa
Tak dalej być nie może, chyba się zdenerwuje!!!
Zycze wszystkim miłych ferii bo moje będą nieciekawe,
bo mój facet ubzdurał sobie że musi jechać na obuz charcerski, a co ja miałam zrobić? zabronić mu?!?
No i teraz siedze jak ten osioł i tak będzie do piątku!!!
Jakie te baby są głupie nie?!? No ale cóż mądry Polak po szkodzie! pozdreowienia dla plagiata i buki!!! buizaczki pa
tonieja
najwazniejsze, to zebys zrozumiala, ze sufityzm jest czyms glebszym od sufizmu. Sufityzm odnajdziesz w porannej mgle i kawie ;-)... musisz to poczuc... zaglebic sie w medytacje... sprobuj dzisiaj wieczorem, bede z Toba myslami... poprosze te dobre duszki, aby wlaly w Ciebie ta cala moc :-), ktorej tak barzdo szukasz :-)
sciskam cieplutko
sciskam cieplutko
CATHAR WORDS
Wow-udalo sie!To nie bylo takie proste sie tu pojawic, kiedy wszystkie napisy w komp. sa po dunsku.Tak sie ciesze...tesknie za HP i mam nadzieje, ze nikomu moja obecnosc tu nie przeszkadza. Pozdrawiam Nefer(dziekuje za adres-czy all OK?), Agentke , Aspis, Kiszczaka(czemu mi nie odpisales, co?)i wszystkich, ktorzy z przyjemnoscia mnie kiedys czytali.Plagiat-jak tam zdjecia ktorych mi napstrykales pod pomnikiem? Niech MOC bedzie z Wami!
Alchemik
dziekuje za list, odpowiem wkrotce, ale o jakie znaki zapytania chodzi? W korespondencji listownej, internetowej czy jeszcze hydeparkowej, przypomnij mi prosze bo to moje sklero dziala, nie zmieniaj literki kurczaczkowi, bo w glebi duszy nigdy nie odeszlam od pierwowzoru w ktorym zaistnialam, pozdrowienia,
NEFER
Witaj!Nie masz pojecia, jaka to dla mnie przyjemnosc siedziec tu teraz.Mam tylko problem z mailami-nie dochodza i nie wiem co robie zle-komp.pokazuje, ze wyslal.Grrr-mnie tez przerzuca na indeks a nie mam tu ikony STOP...Dostalas kartke, mam nadzieje? Adres wciaz aktualny?Mam nadz.ze wiadoma os.dala Ci wreszcie spokoj... Naczytacie sie mnie troche-ostrzegam(hi hi), bo mam Internet za darmo i mnostwo czasu-przynajmniej narazie...Pozdrawiam cieplo!!!
NEFER
Witaj!Nie masz pojecia, jaka to dla mnie przyjemnosc siedziec tu teraz.Mam tylko problem z mailami-nie dochodza i nie wiem co robie zle-komp.pokazuje, ze wyslal.Grrr-mnie tez przerzuca na indeks a nie mam tu ikony STOP...Dostalas kartke, mam nadzieje? Adres wciaz aktualny?Mam nadz.ze wiadoma os.dala Ci wreszcie spokoj... Naczytacie sie mnie troche-ostrzegam(hi hi), bo mam Internet za darmo i mnostwo czasu-przynajmniej narazie...Pozdrawiam cieplo!!!
NEFER