Widok
NEFER
Witaj!Nie masz pojecia, jaka to dla mnie przyjemnosc siedziec tu teraz.Mam tylko problem z mailami-nie dochodza i nie wiem co robie zle-komp.pokazuje, ze wyslal.Grrr-mnie tez przerzuca na indeks a nie mam tu ikony STOP...Dostalas kartke, mam nadzieje? Adres wciaz aktualny?Mam nadz.ze wiadoma os.dala Ci wreszcie spokoj... Naczytacie sie mnie troche-ostrzegam(hi hi), bo mam Internet za darmo i mnostwo czasu-przynajmniej narazie...Pozdrawiam cieplo!!!
NEFER
Witaj!Nie masz pojecia, jaka to dla mnie przyjemnosc siedziec tu teraz.Mam tylko problem z mailami-nie dochodza i nie wiem co robie zle-komp.pokazuje, ze wyslal.Grrr-mnie tez przerzuca na indeks a nie mam tu ikony STOP...Dostalas kartke, mam nadzieje? Adres wciaz aktualny?Mam nadz.ze wiadoma os.dala Ci wreszcie spokoj... Naczytacie sie mnie troche-ostrzegam(hi hi), bo mam Internet za darmo i mnostwo czasu-przynajmniej narazie...Pozdrawiam cieplo!!!
NEFER
Alchemik
dziekuje za list, odpowiem wkrotce, ale o jakie znaki zapytania chodzi? W korespondencji listownej, internetowej czy jeszcze hydeparkowej, przypomnij mi prosze bo to moje sklero dziala, nie zmieniaj literki kurczaczkowi, bo w glebi duszy nigdy nie odeszlam od pierwowzoru w ktorym zaistnialam, pozdrowienia,
CATHAR WORDS
Wow-udalo sie!To nie bylo takie proste sie tu pojawic, kiedy wszystkie napisy w komp. sa po dunsku.Tak sie ciesze...tesknie za HP i mam nadzieje, ze nikomu moja obecnosc tu nie przeszkadza. Pozdrawiam Nefer(dziekuje za adres-czy all OK?), Agentke , Aspis, Kiszczaka(czemu mi nie odpisales, co?)i wszystkich, ktorzy z przyjemnoscia mnie kiedys czytali.Plagiat-jak tam zdjecia ktorych mi napstrykales pod pomnikiem? Niech MOC bedzie z Wami!
tonieja
najwazniejsze, to zebys zrozumiala, ze sufityzm jest czyms glebszym od sufizmu. Sufityzm odnajdziesz w porannej mgle i kawie ;-)... musisz to poczuc... zaglebic sie w medytacje... sprobuj dzisiaj wieczorem, bede z Toba myslami... poprosze te dobre duszki, aby wlaly w Ciebie ta cala moc :-), ktorej tak barzdo szukasz :-)
sciskam cieplutko
sciskam cieplutko