Widok

ATMA

no to sie wydalem :))))))
to ja.... ale mialas myslowe nie ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

NEFER

TO PUDLO WARIUJE! sorry-nie mialam zamiaru zapychac wam miejsca.PLAGIAT-w czerwcu wracam-jak jeszcze beda jakies spotkania to sie zjawie.

NEFER

Witaj!Nie masz pojecia, jaka to dla mnie przyjemnosc siedziec tu teraz.Mam tylko problem z mailami-nie dochodza i nie wiem co robie zle-komp.pokazuje, ze wyslal.Grrr-mnie tez przerzuca na indeks a nie mam tu ikony STOP...Dostalas kartke, mam nadzieje? Adres wciaz aktualny?Mam nadz.ze wiadoma os.dala Ci wreszcie spokoj... Naczytacie sie mnie troche-ostrzegam(hi hi), bo mam Internet za darmo i mnostwo czasu-przynajmniej narazie...Pozdrawiam cieplo!!!

NEFER

Witaj!Nie masz pojecia, jaka to dla mnie przyjemnosc siedziec tu teraz.Mam tylko problem z mailami-nie dochodza i nie wiem co robie zle-komp.pokazuje, ze wyslal.Grrr-mnie tez przerzuca na indeks a nie mam tu ikony STOP...Dostalas kartke, mam nadzieje? Adres wciaz aktualny?Mam nadz.ze wiadoma os.dala Ci wreszcie spokoj... Naczytacie sie mnie troche-ostrzegam(hi hi), bo mam Internet za darmo i mnostwo czasu-przynajmniej narazie...Pozdrawiam cieplo!!!

NEFER

Pozdrowienia

Pozdrawiam starych Gratkowiczów.

Gratkowicze

Wrzucilem na nasza strone nowe zdjecia!
1. Te ktore mi ktos podeslal. Nie TEN "ktos", lecz po prosatu ktos ;-).
2. Moje, tzn. zrobione przeze mnie (z ostatnich czterech czy pieciu tygodni).
Zapraszam! Przysylajcie swoje zdjecia do zamieszczenia!
UWAGA! Mozna zamawiac odbitki :-).

pozdrawiam

a poza tym pozdrawiam (jak za dawnych czasow w Gratce): ATMA, 7sk, plagiat, bit 23 i reszte ludkow ;)))

7sk

tez wpadlem na pomysl z ikonka STOP :) swoja droga taki bug nie powinien miec tu miejsca

Alchemik

dziekuje za list, odpowiem wkrotce, ale o jakie znaki zapytania chodzi? W korespondencji listownej, internetowej czy jeszcze hydeparkowej, przypomnij mi prosze bo to moje sklero dziala, nie zmieniaj literki kurczaczkowi, bo w glebi duszy nigdy nie odeszlam od pierwowzoru w ktorym zaistnialam, pozdrowienia,

Esclarmonde

brawo! Jednak ci sie udalo, postepy w dunskim naocznie widac, napisze list jak tylko znajde chwile wolnego, cierpliwosci, pozdrowienia,

index

przesladuje mnie index
ciekawe dlaczego

Esclarmonde

hmmm, wiesz jest maly problem, mam tylko klisze, reszte zdjec gwizdnal kiszczak
jesli przyjedziesz i siebie na nich znajdziesz to prosze bardzo, odbitki nie ma sprawy - zrobie.

CATHAR WORDS

Wow-udalo sie!To nie bylo takie proste sie tu pojawic, kiedy wszystkie napisy w komp. sa po dunsku.Tak sie ciesze...tesknie za HP i mam nadzieje, ze nikomu moja obecnosc tu nie przeszkadza. Pozdrawiam Nefer(dziekuje za adres-czy all OK?), Agentke , Aspis, Kiszczaka(czemu mi nie odpisales, co?)i wszystkich, ktorzy z przyjemnoscia mnie kiedys czytali.Plagiat-jak tam zdjecia ktorych mi napstrykales pod pomnikiem? Niech MOC bedzie z Wami!

CATHAR GREETING

Witajcie!Pozdrowienia z Danii.Jest takie miejsce na polnocy, gdzie swiatla gwiazd nie widac, ani slonca...Tylko platki sniegu opadaja na twarz i mieszaja sie ze lzami. A poprzez nocny wiatr Dziewica Lodow obsypuje mnie bialymi kwiatami i kolysze do snu...

Mihau...................

Wejdź na www.mihau.prv.pl :))))))))))))

Pozdrowienia dla ekipy Teczki KUFLA

wicherek

moze masz racje z tym sufityzmem bo sufizm tez mi sie wydawal powierzchowny wiec o ktorej hmmm telepatia to jet to wiec telepatycznie bedziemy medytowac oki ? proponuje 21 co ty na to ?

tonieja

najwazniejsze, to zebys zrozumiala, ze sufityzm jest czyms glebszym od sufizmu. Sufityzm odnajdziesz w porannej mgle i kawie ;-)... musisz to poczuc... zaglebic sie w medytacje... sprobuj dzisiaj wieczorem, bede z Toba myslami... poprosze te dobre duszki, aby wlaly w Ciebie ta cala moc :-), ktorej tak barzdo szukasz :-)
sciskam cieplutko

ortiga

wicherek bedzie zla na mnie

ortiga

co to jest ortiga??? nie chcialabys/ nie cchcialbys? zebym cos sobie pomyslal :-)

wywalanie z hp (przezucanie do index'u)

poradze wam abyscie zaraz po wejsciu na hp nacisneli w przeszukiwarce ikone zatrzymaj... to pomaga :)

Inne tematy z forum Hydepark

Kawa czy Herbata - rano (196 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Firma Stocznia Rybacka Spawmet lata 95 (3 odpowiedzi)

Szukam pracowników firmy Spawmet z Gdańska z lat 94-97. Potrzebuje informacji gdzie przechowywane...

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

do góry