Widok

ATMA

no to sie wydalem :))))))
to ja.... ale mialas myslowe nie ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

slowa

rzeka plynie lecz nie z wody
padaja na wiatr deptane bez powodu
poniewierane przez lacine
podworkowa, niszczone przez
analfabetow, mordowane przez
dziennikarzy i politykow
naduzywane przez nas...

lalka

sztuczny swiat
plastik metal
pluszowy raj
miekkich kubraczkow
sen to bajka
bajka to sen
lalka to lalka
czlowiek to czlowiek
choc zachowuje sie jak
lalka

nikogo

nie bylo tu od polnocy do 7:07 rano...
coz...

7SK

ale sie porobilo. nie zrozumielismy sie, nie bywam w kawiarenkach intern. Y bylam w Hyde w DB, myslalam ze pamietasz, pozdrowienia,

atma

pozostaję w niebycie, ale wieloznacznie puszczę do Ciebie oko.
kiedyś......

tere

większoœć story plagiat zajmuje..
a co on własciwie plagiatuje?

Nuda

Zimno wszędzie guchoi wszędzie co to będzie, i tu jeszcze taki mróz, co się dzieje ludzie, a tak by sie przydał piaseczek, plażka, kocyczek i...

Koło Dziwaków

Kto się zapisuje do Koła Dziwaków Kaszubskich Niskopiennych??? Bliższe informacje u mnie..

agi odp

nie masz nic poz marzeniami? jesli jednak masz, to na co czekasz?

odp Negator

Na różowego słonika z nieba

Kocham....

Kocham caly Gdansk i Gdanszczanki .Milosniczki Gdanska odezwijcie sie?.
W.

Plagiat

niektórzy śpią w nocy

Chwilowy

Nie ma pewnosci kim jestes, moge sie jedynie domyslac. Jestes anonimem, a ja na anonimy nie bede wiecej odpowiadac. Ale jesli chcesz, to moge tu na HP napisac wyraznie twoje nazwisko, xywke, wtedy zobaczymy...
Podejrzewam rowniez, ze to ty sie podszyles pode mnie w tamtych 2 idiotycznych wypowiedziach. Po co zaczynasz ?

Nefer

W takim przypadq, to faktycznie, nie powinno sie drukowac tego typu wypowiedzi. Chyba ktos pomylil gazety....
Za SMSka, nie ma sprawy, lubie robic ludzikom niespodzianki :)) Namierzylam Cie dokladnie tak, jak sie domyslilas :)) Pozdrawiam rowniez :))

Pik-pok

Jezeli to forum dysqsyjne nie odpowiada twemu poziomowi intelektualnemu, to po co tu zagladasz ?

7SK

Rozumiem Twoje obawy. Wierz mi, ze nic takiego mi nie grozi. W duchowosci siedze juz pare ladnych lat i jestem w stanie rozpoznac tego typu grupy. O New Age wiem dosc duzo i to jest naprawde zupelnie co innego. Mialam nadzieje, ze Ty mnie zrozumiesz, tym bardziej, ze tak ladnie napisales o Twoim kontakcie z Panem... Widzisz, kazdy ma swoja sciezke do Boga, ja nie neguje Chrzescijanstwa, Chrystus jest moim Mistrzem, On jest Mistrzem Wszystkich Mistrzow. Nie znaczy to jednak, ze innych nie ma. Oni sa i tak samo nam pomagaja. Chcialabym tylko zaznaczyc, ze Chrzescijanstwo czy Katolicyzm nie jest "jedynie sluszna droga", jesli ktos tak uwaza, to jest w szponach tzw. fanatyzmu religijnego, a to jest tak samo grozne, jak sekty... Pozdrawiam :)

Plagiat

Sorry, ze sie wtrace, ale czemu uciekasz przed soba samym ???

7SK/Chwilowy

Eeeeeeeeeeej ! A ja myslalm, ze to kto inny, ale masz pomysly, no wiesz ! I po co tak pisales ? Nio, naprawde Cie zranilam ?? I czym ??? Czy cos zlego jest w spontanicznym przytuleniu drugiej osoby na znak, ze sie ja ceni i lubi ? No ja juz tak mam, ze jestem sopntaniczna, jesli sobi e tego nie zyczysz, to powiedz. Prosze, wyjasnij mi...

filharmonik

To sobie pozostan. Kazdy tak moze powiedziec, puszczanie oka wieloznacznie w dodatq jeszcze o niczym nie swiadczy.

Inne tematy z forum Hydepark

Jak sprawić, by nauka przedszkolaka była interesująca? (4 odpowiedzi)

Próbuję zorganizować zajęcia dla mojego dziecka, ale wydaje mi się, że szybko traci ono uwagę....

Gdzie żyje się lepiej, w Polsce czy w Niemczech ? (4 odpowiedzi)

Ktoś ma jeszcze wątpliwości ? Jeżeli ktoś ma wątpliwości, to polecam rozmowę Miłosza Kłeczka z...

GODZINA ŁASKI (8 odpowiedzi)

8 grudnia między 12 a 13 Matka Boża, objawiając się w Święto Niepokalanego Poczęcia, 8 grudnia...

do góry