Widok

Ach, tak?

generacja poroniona?
No to proszę porównać swoje możliwości z możliwościami jakie miała osoba w Waszym wieku (naszym..., no, generalnie młoda), pochodząca z niższych klas społecznych, jakieś 200 lat temu.

Tak miło czuć się pokrzywdzonym.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ma jolie

I jak, jedziesz nad morze? A może byś do Gdańska wpadła? Do pubu u aktorów? W którąś środę? Około 18?

Kusiciel

Jadę, jadę - jutro wieczorkiem, ale prosto do piekła (czytaj: Hel) i tylko do wtorku . A szkoda, bo chętnie szarpnęłabym za futrzaste ucho pewnego malucha ;)
A może kiedyś wezmę pod pachę sanitariusza, 666 i przyjedziemy całą rodziną do pączkujących Stworków.. :)))

.

Nie oddychać mi do kieliszka ...
Guzikami gra się w pchełki :-)
Na Hell lepiej nie jechać bo tam diabelsko zimno
Śmierć jest kobieta ( mniami :-) )
Mam

Zarwana noc

Całą noc przeglądałam archiwalne numery Gratki od kwietnia do grudnia 97r.Tam jest spisana cała historia ludzkości :-).
Może ktoą z was ma późniejsze numery?Byłbym wdzięczna za wypożyczenie.

P.S.Właśnie wrąbałam całą tabliczkę czekolady z orzechami.PYCHA!!

Czyje to słowa?

A pamiętacie czyje to słowa?
Jak nazywa się bardzo młode stadium rozwojowe żaby w stanie głębokiego upojenia alkoholowego?

Pijanka

P.S.Idę się wyspać! Dobranoc

Mała Żabko...

No tak, w sumie ja mam ok. 20 późniejszych gratek, no ale powstaje pewien problem-aktualnie nie mieszkam na stałe w 3-mieście, także średnio widzę te wypożyczanie, mimo wszystko pozdrawiam ciepło...

Mała Żabko

Mam prawie wszystkie Gratki pieczołowicie zmagazynowane w szafce. Przyniosłabym je do Aktorów gdyby nie to że jest tego dobrych klika kilogramów makulatury, nieporęcznych do niesienia w dodatku.
W taki razie mogę u siebie urządzić bibliotekoczytelnię. Daleko masz do Wrzeszcza?

Co?!!!!

Co jeszcze znajduje się w kieliszku smakosza?
Co by się stało gdyby śmierć angielski spotkał śmierć polską?
Co się dzieje na Westerplatte? Maszerują tam wojskowi czy turyści?
I czemu. Plusie GSM ciągle się tak uśmiechasz?

Pies

musi nie lubić guzików

Stworek

Zielone z niebieskim i mruga do mnie ...
Polska strzelilaby mu gola
Turysci w pikelhaubach z wizyta kurtuazyjna
Mam zasieg :-)

Stworku Pieczołowitymaniacko

a data najstarszej Grrrr...
Atki?
Jaką masz?

Stworku Aciekawe

A czy bardzo te kilka kg Gratki by ci przeszkadzało w niesieniu ich, gdyby to był rok 97?
:)))

Stworku...Czy wyobrażasz to sobie... Aronofsky!!!? Wow.!

Marilyn Manson z Batmanem?

Kontrowersyjny muzyk Marilyn Manson prawdopodobnie pojawi się w filmie o przygodach Człowieka Nietoperza "Batman: Year One" - podaje "Gazeta Wyborcza".

Manson miałby się wcielić w szalonego naukowca Scarecrowa. Reżyserem obrazu będzie Darren Aronofsky, twórca takich obrazów jak "Pi" i "Requiem dla snu". Tym razem film ma być prequelem pierwszego "Batmana", czyli opowie jak mały Bruce Wayne po stracie rodziców przeistaczał się w Człowieka Nietoperza. Producenci zapowiadają, że obraz będzie miał równie niepowtarzalny klimat, co pierwsze dwie części obrazu w reżyserii Tima Burtona.

Lenn!

Lenn! jak fajnie!
Twoje pytanie mozna zrozumiec dwojako i odpowiedziedzi beda dwie: 1. Gratki z samego roku '97 nie bylyby takie ciezkie, chociaz byl to plodny rok, (a mam tez pare Gratek z '96). Do roku '97 Gratek nie wyszlo az tak duzo, wiec calosc Gratek w tamtym czasie rowniez nie bylaby taka ciezka ; )

Batman

bardzo pasuje do burtonowskiego stylu. Mysle ze ten nastepny ma wieksze szanse byc bardzirj podobnym do czesci trzeciej (tej z czlowiekiem zagadka), ktora tez byla niezla, ale juz zdecydowanie zabraklo w niej pierwiastka Burtonowego (pierwiastek Burton - masa atomowa niewielka, bo chudzielec) no i muzyki Danny'ego Elfmana.
A Marylin Manson... coz, dobrze sie chyba bedzie czul w Gotham City. Gotham generalnie przyciaga wszelakie postaci o bladej cerze, podkrazonych oczach i czerwonych ustach, wiec Marylin na dobra sprawe moglby stanac na rynku Gotham i zaspiewac "Home Sweet Home".
Powaznie - dobrze, ze jakis ciekawy rezyser znow zabral sie za Batmana. Nie bedzie to klimat z pierwszych 2 czesci, na pewno bedzie inny, ale zapowiada sie rownie ciekawie.
Burtonowi , mysle, najlepiej wychodza filmy o duchach i upiorach, jego SF - y nie sa juz tak dobre. Co bym chciala zobaczyc w jego rezyserii? Hm...Dracule? Mistrza i Malgorzate? (Harry'ego Pottera, he he)
A Batman moglby byc naprrrawde ciekawy w rezyserii Lyncha. (Harry Potter rowniez)

Bardzo duza Gratka?

Greatka

A Conana

nastepnego maja rezyserowac bracia Wachowscy (ci od Matrixa)
Ciekawe czy sceny walk, w ktorych bedzie bral udzial Conan machajac swoim wielkim mieczem rownie beda spowalniane i przyspieszane na przemian?

Stworku

Kiedyś mieszkałam we Wrzeszczu ale to był 24 lata temu :-).
Teraz mam kawalek:spacerkiem jakieś 7 min do autobusu potem 15 min autobusem do dworca Gdynia Główna Osobowa i jakieś 20 min kolejką do Wrzeszcza.Dla lepszego zobrazowania dodam że mieszkam na Obłużu.
Ale mogę się poświęcić dla dobra nauki.
Gdzie i kiedy by Ci pasowało?

Swiat jest wielka zagadka

A to zielone z niebieskim to chociaz smaczne, czy nie wiesz, bo aktywnie broni sie przed sprobowaniem?
Czym Smierc gra w pilke (niezaleznie od plci)
Czy Smierc jest feministka? (Podobno to kobiety dluzej zyja (jak powiedzial pewien proboszcz po odczytaniu wiadomosci o zgonach trzech kobiet okolo 40 i mezczyzny okolo 90 - autentyczne. Sama slyszalam))

Swiat jest pelen zagadek cd.

Co ta sa pikelhauby? Jakies puszki na glowe?
Co bedzie jak zejdziesz do bunkra?
Jak wygladalby Marylin Manson w stroju Batmana?
Jak wygladalby Batman w makijazu Marylin Mansona?
Gdzie w Trojmiescie leza na ulicy zgubione pieniadze i czy daleko?
Dlaczego Amerykanie maja takiego glupiego prezydenta?
Dlaczego do detekcji przy uzyciu PCR plazmidow EAF, niesionych przez enteropatogenne szczepy Escherichia coli uzywano fragmentu "EAF probe" ktory jest czescia jakiejs sekwencji insercyjnej czy tam transpozonu, a nie uzywano sekwencji genu bfpA, dla funkcjonalnego i podstawowego bialka bundliny?
A gugu kakala bebe?

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (230 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry